alec baldwin catre fiica lui (((

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sa fim seriosi, nimic nu-l scuza.
Si prin absurd sa presupunem ca fata ar fi fost influentata de Kim, pai sa discute cu Kim, nu sa urle la fata.
Tu ce relatie ti-ai dori cu el sa fii in locul fiica-sii, dupa mesaje din astea? Iti zic eu ca n-ai mai vrea sa-l vezi la ochi, indiferent ce zice mama.
Hai, urlete am mai auzit cat am fost copil, dar chiar vorbe grele din astea uite ca nu, chiar daca i-am scos si eu din minti pe ai mei pe diverse teme.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ete na.... si limbajul lui daca stai si il asculti cu atentie nici macar nu e big deal... sau auzit si mai rele... am auzit si mai rele... nu poti judeca la rece doar de la acest mesaj... nu poti sti ce a facut si ce nu a facut fata sau kim sau el.. efectiv nu poti.. daca stai sa te gandesti bine nu ai datele necesare sa judeci pe cineva doar dupa un mesaj telefonic.

ma rog fiecare vede ce vrea si aude cum vrea... eu personal nu sunt pro barfit oamenii acestia numiti vedete. Ei sunt vanati mai ceva ca animalele in paduri, nu au un minut in care sa poata sa faca un partz si cineva sa nu il judece...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai am inteles eu gresit sau el s-a enervat din cauza ca fata nu-i raspunde la telefon?
Nici eu nu i-as raspunde in locul ei, sorry.
Dar asa cum a recunoscut si el, defectul lui este ca isi pierde repede cumpatul. Copiii penalizeaza asta. Si nu numai copiii...
In fine...pana la urma fiecare primeste exact ceea ce merita. Dar sa nu mai caute tapi ispasitori pentru faptul ca nu are o relatie cu fata - atata tot.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si eu ma intreb daca o fi adevarat acest mesaj, adica daca e vocea lui Alec?

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

El e, Laura, citeste aici:
http://www.people.com/people/article/0,,20036045,00.html
"Alec Baldwin apologized Friday for his angry voicemail to his daughter, blaming the stress of his custody fight with Kim Basinger (...)"
Si, cum spunea Gabbriela, ii pare rau: "I'm sorry, as everyone who knows me is aware, for losing my temper with my child"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Oricit de nervos ai fi nu-i zici propriului tau copil porc. Cei care au copii inteleg asta. N-are nici o scuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

depinde... daca propriul copil este chiar porc.. uneori merita sa-i spui, crede-ma... mai bine tu decat altii!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina
In cazul asta nici nu stiu ce sa zic! Nu stiu daca as vorbi asa cu copilul meu, nu cred ca as vorbi asa! Am inteles ca trece printr-un proces urat pt custodie...cine stie ce alte dedesubturi or fi, de l-au adus in asa hal de nervi

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

depinde... daca propriul copil este chiar porc.. uneori merita sa-i spui, crede-ma... mai bine tu decat altii!

Perfect de acord, in cazul in care "cupilul" e un handralau de 25 de ani care inca sta cu mama si cu tata si vine in fiecare seara beat acasa si eventual nu lucreaza nicaieri. Dar o fetita de 12-13 ani? Cum poate fi facuta porc de propriul tata? Tatalui meu nici prin cap nu i-ar fi trecut sa-mi zica asa vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Sa iti pierzi cumpatul asa de rau ?
Cand am vazut stirea am crezut ca e o noua gaselnita a ziaristilor,ma asteptam la o dezmintire din partea lui,mai ales ca-l stiam un om cu capul pe umeri (deh...sunt un fan infocat al lui)
Inca un star cazut de pe piedestal...

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput