Mi-am gasit masinuta lovita in parcare acum 3 saptamani. Am urmat procedura politie/asigurator/service. Masina este reparata de joi. Cei de la service au trimis facturica la asigurator si de joi asteptam acceptul asiguratorului, care nu mai vine. V-ati lovit de asa ceva? Cam cat dureaza pana isi da asiguratorul acceptul de plata?
Depinde de asigurator.
Pentru siguranta poti merge la ei sa il iei tu si sa il duci la service. Daca te vad acolo nu te pot lasa sa astepti: unii iau dosarele urgente intai, apoi restul.
Apoi daca lipseste ceva la dosar (cererea de despagubire, ceva copii, etc.) nu dau acceptul, dar uita sa si sune.
Repet: asta depinde de fiecare asigurator.
Multa bafta si sa recuperezi masinuta repede.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si9+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Nu reusesc sa dau de inspectorul de la daune. La mine nu este caz grav si tocmai de aceea mi se pare aiurea sa stea masina de atata ins ervice cand este deja reparata. Si cei de acolo se crucesc.
Acceptul de plata il poate da si alt inspector de daune.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si10+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
in calitate de nevasta de inspector de daune, te sfatuiesc sa stai de capul lui. la cate dosare face un singur om, daca nu bazaie clientul sau service-ul, sau nu ar exista memento pe telefoanele mobile, ar sta multe masini in service. du-te la sucursala sa te asiguri ca dosarul este complet.
succes
Cu dosarul in mana la asigurator dureaza 1/2 ora, daca te lasi la mana lor dureaza....o vesnicie.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!