Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 29
cecilia L spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari. cred ca este timpul sa ma orientez dupa lucrusoare pentru bebe. Nu am luat nimic pana acum, m-am abtinut eroic.....avem timp de acum incolo. Abia astept.
Nana felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi si bineinteles frumosi.
va pup pe toate 

cecilia,20+
Cristian
danielle02 spune:
nana 

ce pot sa iti spun decat felicitari.sa fiti sanatosi.imi inchipui ce fericire pe tatic 

eu am o durere de cap fetelor de mi-a dereglat si ochii.nu mai vad bine,va dati seama??? abia am reusit sa citesc ce ati scris.durearea de cap ma termina 
danielle
18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
afibebe spune:
salutare tuturor,
nana felicitari pt baietel.mama ce multi suntem.ce ne facem fara nurori?
hihihi...
noi suntem bine toata ziua m-am uitat la pozele cu bebe.doctorul ne-a spus ieri ca are barbia mea.of mama ce happy sunt.deja zbor 

.
va multumesc din suflet tuturor de incurajari si de urari.
ma tot gandesc la clipa in care il voi tine in brate.si mai e asa mult.
SIM_STOIAN am si eu o intrebare la tine.mai stii ceva de indemnizatia pt cresterea
?
ne-ai spus ceva de o noua decizie.e reala sau ...?
astept un raspuns.ma intereseaza pt mine in mod deosebit pt ca ar trebui de prin noiembrie sa ma intorc la munca si inca nu stiu ce sa fac.daca voi sta 2 ani acasa trebe sa-mi gasesc un om de baza si etc...
ma duc sa pap ceva ca lesinam de nu.
pupici.
AFIBEBE
21+
CRISTIAN NICOLAE
Happiness_4_us spune:
Cecilia, merci la fel! Si tie sa iti traiasca Cristian.
Dani, Alehiam, Afibebe, multumesc din suflet!
Veselie si fericire mare la noi. ![]()
Nana,
19+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
afibebe spune:
Am uitat sa va rog sa ne treceti si noua numele langa carucior.Cristian Nicolae.
merci.
AFIBEBE 21+
Cristian Nicolae
alehiam spune:
Cred ca aseara il dadeam cu spaclul de pe tavan pe al meu baiat... Iar azi dimineata inca mai avea un zambet mareeeee pe fata. Asa ca ma gandesc ca sunt mandrii mai toti tatici de baieti ca au dat Y-ul
... Macar de ar veni apoi si fetita

Madalina,
20+ cu
Robert
Raluca spune:
Mama, cat ati scris.........trebuie sa ma pun serios pe lectura da' nu ma prea lasa fiica mea.
Observat fugar ca se inmultesc din nou baieteii,si felicitari Nana pentru Razvan!!!! Felicitari Cecilia!
Tre' sa cedez calculatorul....urmeaza fiica mea
Gabriella si eu tot pe Campului!
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Happiness_4_us spune:
Raluca, sarumana mult!
Nana,
19+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mihaStroescu spune:
Buna Gravidutleor!!!
Am si eu o maaaare rugaminte: va rog sa stergeti de pe lista doctorul pentru ca azi m-am decis sa-l schimb!!!
Asa ca dati-l jos pe acest doctor Secara de la Cantacuzino din dreptul numelui meu!
Va multumesc
14