Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 25
toma_lly spune:
eu nu stiu cum se procedeaza cu PM-ul
ma gandeam ca din profil personal, dar nu e de acolo ![]()
TOMITZA
20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
devylla spune:
Buna seara gravidute,
SAbinutooo mama,stai calma cu kilogramele ca nu se vad...esti la fel de dragutica si la fel de subtirica mai!
Nana tin pumnii,sper sa fie bine la eco si poate afli ce ai.
Fetelor aveti un ritm la scris,ma speriati,zau asa![]()
Azi al meu om a racit,a zis sa dormim separat ca i se imbolnaveste copilu'
...asa ca l-am lasat pe el rege in pat si eu m-am mutat acilea in camera cu calc...tare imi e ca fac noapte alba...numa' ca imi e cam somn![]()
Yo vreau sa ajung sambata la doctor,ca apoi avem cateva zile libere si nu mai apuc decat de pe 10 incolo.
Ma duc sa mai citesc din urma...
Sabina Y.
19+
japonia prin ochii unui amator
carpatina spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
eu nu stiu cum se procedeaza cu PM-ul
ma gandeam ca din profil personal, dar nu e de acolo
Pai a zis si mandarinutza un pic mai devreme
Activare Pm: Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile.
16+ cu
Ioana
toma_lly spune:
mie imi place masuta cu scaune in forma de buburuza ![]()
http://www.flaro.ro/index.php?id_cat=4
TOMITZA
20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Gabriela77 spune:
Mai Sabina, m-a ingrozit articolul ala! Doamne fereste, biata fata! Oricum ...si eu consider ca de noi depinde cum ne stabilim prioritatile si cand spunem STOP. Ce sfarsit pt biata fata, imi pare tare rau!
Roxana, abia astept sa vad pozele! Vezi k nu o sa uit si o sa te tot stresez!
Cecilia, felicitari pt bebe!
Gabriela, 19 +
Roxali spune:
Multumesc Annisia, Roxana si Tzuc.Fata mai are 2 gemeni superrrrrrrrr sanatosi si mintal si fizic, se vede ca prima data cand a ramas nu ia spus nimic doctorita(neglijenta??)...ca de fapt e "normal" sa ramana pozitiva, dar nu poate da ca a fost tratata, dar ii pot iesi alte analize aberante...dar ca poate fii transmisa din generatie in generatie doctorii au negat asa ceva...eu incerc sai repet ce i-au spus doctorii si sa o linistesc avand in vedere ca mai are 2.Boala a contactato in urma unui viol la 15 ani
...deci trebuie sa fiu fff precauta cand vorbesc cu ea.
Trebuie sa imi fa si eu programarea la amnio si deja ma ia tremuratul , nu de frica proceduri cat de frica raspunsului.
Ma bucur ca voi santeti bine si multe dintre voi a-ti simtit si bbelusu.
Ali
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Mandarinutza, deci esti mai muncitoare decat mine? Dar vezi, la intrebarea aia cu vinerea seara, sigur ca as iesi si io intr-un bar, dar cu cine o las pe fie-mea?
Stai sa vezi dupa ce o face aia 3 copii!
mandarinutza
16+ cu
Ioana
devylla spune:
Yo tot doi vreau.
Apoi,eu lucrez si sambata...n-am sanse sa ies in orash vineri seara![]()
Auziti visam eu cand am ramas insarcinata la 10 kg...moaaa,sa vezi si sa nu crezi...de unde...brusc mi s-a schimbat parerea cand am vazut cum urca sutele de grame fara sa mananc decat necesarul,ma refer la duclciuri sau altele...in ultima luna am luat 2 kg...
Sabina Y.
19+
japonia prin ochii unui amator