Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Sabina spune:
Felicitari Alehiam pt baby boy!
Carp[atina, si eu am sa fac mai mult de 3 ecografii, pe 10 mai am morfofetala, dupa care sigur am sa urmaresc mai atent sarcina dpdv imagistic, pt ca vreau sa previn pe cat posibil problemele care au fost la Sofia.In special lipsa de Lichid amniotic...n-am sa-mi iert niciodata ca avand termen pe 20 septembrie am zis ca e de-ajuns o eco 3 saptamani inainte...si-am stat calma la Busteni toata vara :(((
Nana, cum sa zic eu...e ideal sa doarma bebe toata noapteala el in pat, sa manance la ore fixe, samd samd...bebelusii ihbesc rutina.Dar Flexibilitatea e de asemenea extrem de importanta in educatie.
Totul e sa nu ezitam sa le raspundem atunci cand ne solicita, e vorba si de firea copilului, unii sunt mai sensibili, altii sunt mai independeti, unii mai linistiti, altii mai agitati...
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
carpatina spune:
Sabina, si mie-mi pare normal sa fac echo o data pe luna... insa se pare ca aici, in Belgia, asigurarile ar deconta numai 3 echo pe sarcina, asa ca nici doctorii nu ar recomanda mai multe. Ceea ce nu pare a fi si in cazul meu. Si de care, recunosc, sunt multumita
Alehiam, felicitari pentru !
16+ cu Ioana
Morgano spune:
Sabina, perfect de acord cu tine referitor la rutina si la flexibilitate.
Eu zic ca depinde foarte mult de copil, de firea lui. Ana a dormit toata noaptea de la nici 5 saptamani, de pe la 3 de fapt dormea peste 5 ore, eu ma tot trezeam de grija ca moare de foame mai ales ca era filiforma, insa normal ca nu am trezit-o sa-i bag sanul in gura.
Programul si l-a facut singurica, e drept ca ideal cu ore fixe de papa si somn, asa il are si acum. Dar repet: si l-a facut singura, nu a fost impusa vreo masa, vreun somn, etc.
Ea si acum se joaca singurica fara probleme, daca ea se simte bine sa faca asta, nu am deranjat-o niciodata, eu lucram, ea se juca - toata lumea fericita. Ne-am respectat reciproc programul. Insa, daca ar fi fost un copil care sa necesite un alt comportament matern, m-as fi adaptat la orice, sa-i fie ei bine.
De ex. acum de peste 20 de min isi da jos bluza si incearca sa si-o ea la loc si intre timp povesteste in chineza ei... nu stiu cu cine seamana asa rabdatoare. E drept ca in rest toata ziua e spirt de activa, bona ii zice Piperus, in parc nu te poti tine dupa ea.
Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
alinus_25 spune:
anissia uups, asa e, ala de sarcina si lauzie se plateste 85% ...cand am zis ca le stii pe toate....
Madalina, felicitari pt Ce de baieti pe aici.... , parca ar fi anul baietilor.
amar spune:
Salutare fetelor!!!!!!!m-am reintors din frumoasa vacanta de paste... de ar mai fi fost, nu era rau... si doresc sa va salut pe toate, fetele mai vechi de pe forum si pe cele mai nou venite..mi-a fost dor de voi.. eu nu am mai intrat de 3 saptamani pentru ca am tot umblat prin munti unde nu am avut internet ...
Vad ca ati fost ffff. harnice ati scris mult mult , incerc sa citesc cat pot si revin si eu....nu am noutati ..bebe e bine, la ultima echo de la Brasov, eu ma simt excelent, burtica se rotunjeste, problema e ca am cam sarit peste terminul care il aveam aici in Germania pe 17.04. si trebuie sa-mi fac altul...in rest toate bune..
Nu pot sa nu salut pe Carpatina, Sabina, RoxanaG, Nana Motoc. Devilla, Alehiam
Merg sa citesc si revin
va pup pe toate
Carmen 18 s si 4 z
Roxana_G spune:
Nana, eu zic ca oricum ai nevoie de carut sa se stranga. Mai pleci cu masina, mai cari pe scari.
Mihaela, ce spital e asta cu purici?
Alinush, draguta, daca vin eu ci fitze de la aerul conditionat sau chem inspectoratul muncii, cred ca primesc un pistol la tampla ca sa imi semnez propria demisie.
Annisia, deci avocat? Hai ca iti mai scrisesem o data. Legat de riscul maternal, doctorita mea de familie face pe ea sa imi dea, asa ca astept cuminte prenatalul. Pana una alta poate mai stau pentru "ingrijirea copilului bolnav", mai o "viroza". Nici nu stiu cat sa merg la birou. Am promis ca pana la 1 iulie cel putin, dar....
Carpatina, , deh ce sa fac? Macar sa aspir la mai bine daca sa si reusesc nu pot.
Sabina, vorbesti de chestii ideale, eu ma gandesc ca voi avea 2 copii si cred ca flexibilitatea mea e in scadere, sau transformabila eventual in nebunie la mine.
Dar de altfel si rutina la fel.
Voi cand vorbiti de 75% si 85%...ehehe. La mine salariul este peste plafonul cu pricina, asa ca si medicalul e un fel de gaura. Nu va zic cresterea copilului...asa ca eu la 6 luni sunt din nou la munca.
Haideti ca fug, pana acum domsoara a stat cu ai mei, ca m-au pus la munca sa le fac niste acte, dar acum vor sa plece si iese circ.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Ok, hai ca te iert de data asta. Daca imi scri corect si prenumele..esti tare, ce sa mai! ”SS” esti tu...
Si daca eu as fi prietena cu matematica, ce bine ar fi.... Mai fetelor, daca eu avusei o mandrete de UM pe 6 decembrie 2006, care cica pica intr-o miercuri, atunci tot eu maine, care este tot o miercuri, in cate saptamani de sarcina intru? Nu, ca eu m-am zapacit de tot. Sa nu mai credeti nimic din ce va spun ca poate va aburesc si pe voi... Deci, imi calculeaza si mie careva, cumva, candva? Cat mai repede?
Al meu baiat ma tot intreaba daca nu cumva am tripleti sau daca nu sunt cu o luna mai devreme insarcinata, de am asa o burtoaca.
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
mandarinutza spune:
Madalina, felicitari pentru baietel
Sim, ce bebic dragut
Myral, o sa pun si eu pozele, numai sa le scanez
Fetelor, eu cedez o programare eco la dr. Herghelegiu, la Sanador(Pta Victoriei) pt 1 mai, ora 18. E cineva interesat? Eu am fost azi la Iosup si nu mai are rost sa ma duc asa devreme la alta eco.
pupici
Mandarinutza 20+ Antonia Maria
Roxana_G spune:
Mandarinutza, eu am nevoie de ea, daca se poate.
Rox 21+
Roxana_G spune:
Annisia, faci 20 de sapt in cap. Eu am un cerculet d-ala de calculeaza si medicii cu el, l-am primit la Viena. Asa ca asa e. Numa sa nu fiu chioara, ca uneori nu pun bine semnul ala.
Rox 21+