Copiii din 2002 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

am uitat:
Azi l-am tuns pe David la o frizerie evreiasca (am nimerit acolo) si ne-am amuzat pe cinste ca desi l-a tuns frumos, i-a facut carare intr-o parte, si i-a lipit parul de cap, de ne-a salutat toata comunitatea cu "Shalom" pana cand l-am spalat pe cap

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut! Am citit pe sarite. Am inteles ca sunteti bine, copilasii frumosi si destepti. Elena, ce remarca matura a facut George!
Sanzi, m-a amuzat povestea cu frizerul.

Noi suntem bine. Eu am fost plecata in Spania (Insulele Canare de fapt, care sunt mai aproape de Africa decat de Europa) saptamana trecuta. Bogdan a ramas aici acasa impreuna cu tatal lui. S-au descurcat f. bine. Cu mancatul, spalatul s-a descurcat tati f. bine. A facut si greseli. A uitat sa mearga la sedinta de la scoala, desi i-am spus inainte sa plec si i-am lipit informatia cu data si ora pe frigider!!! Tot a uitat De scos afara l-a scos, dar mai mult prin alte parti/parcuri decat prin cartierul nostru. Ma enerveaza ca nu ii place sa iasa cu copilul aici in cartier, ca nu vrea sa se intalneasca/vorbeasca cu vecinii, cica sa fie lasat in pace. Deh, barbatii... Una peste alta, mi-a fost de mare ajutor si s-au descurcat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut
Suntem bine, nu a mai facut febra. Ba a primit in lipsa o diploma de participare la un concurs, Piticot :)), de dimineata la gradi.
Am si poze, insa nu prea le mai pot pune de la serviciu, acasa nu am net, cred ca imi voi pune net, ca nu se mai poate. Sa vad ca as vrea sa va arat ce copil bucuros de excursie am.
Eu sunt inca obosita si ma doare capul astazi, m-am culcat cu durere si m-am trezit cu durere... Of, poate trece, tati este astazi la Bucuresti...
Sanzi, am ras cand am citit de frizura! Noi nu am mai avut astfel de probleme in calatorii, e drept ca nu am calatorit mult cu trenul, ba chiar asta e a doua oara cand merge cu trenul... Cu masina nu a avut niciodata probleme... Cu avionul nu am fost. Dar a durat putin, la inotarcere a fost ok, poate pentru ca a aerisit mai des, cine stie...
Ruxij, si tati al nostru mai uita una-alta... Ce sa le faci? Uituci si ei.
Sa aveti o zi buna. Eu mi-as dori-o scurta...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

--------------------------------------------------------------------------------

doamna speciala...a facut un site pentru donatii unei fetite speciale
dana_e alaturi de noi cu minunatele bijuterii pe care le confectioneaza pentru ca EMA sa se apropie de normalitate...
in fiecare margica insirata exista o rugaciune pentru Ema...
fiecare colier terminat ii da puterea sa continue mai departe...
fiecare colier vandut o ajuta pe Ema sa se apropie de normalitate...

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, buna!

Multumim de informare, Nicole, si eu am pozele personale acolo, mai este si Albumul cu copii de 2002, poate se vor gandi sa faca un transfer automat!!

Sinzi, multumesc de intrebare, noi suntem bine, eu trebuie sa ma dau peste cap sa caut un cadou potrivit ptr. sora mea, e ziua ei(in weekend mergem la ei la munte), si as vrea sa-i iau ceva deosebit! I-am tot luat pijamale, creme, parfumuri etc. si chiar n-am idei. Azi, maine trebuie sa rezolv. Ma gandeam sa-i iau ceva de gradinarit, o trusa cu de toate, desi are unele, dar nu-s set! Simpatic frizerul lui David, nu i-ai facut poze? Shalom!

Ruxij, ce simpatici sunt tatii cand sunt lasati cu copii, si al meu cand sta cu el il plimba pe unde are el treaba, neam sa-l scoata in parc sau altundeva!

Nicoleta, am citit undeva si am aplicat ca la dureri severe de cap sa faci un masaj bun la ceafa si sa tragi aer curat cat mai adanc in plaman (cateva exercitii de asta si trece). Sper sa-ti treaca!
Mari, am vazut si eu brataricile! Sunt tare frumoase! O sa comand si eu caci va veni ziua nepoatei mele si sper sa-i placa!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

katy, multumesc

sper sa-i gasesti surorii tale cadoul perfect...sa-ti traiasca si la multi ani!

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Katty, la multi ani sorei tale!
Noi am intrat in epoca roz, Barbie, Teletubbies... si vrea papusa barbie de ziua ei! in sfarsit nu masinute, nu dinozauri... ci papusa si carucior!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

Katty, la multi ani sorei tale!
Noi am intrat in epoca roz, Barbie, Teletubbies... si vrea papusa barbie de ziua ei! in sfarsit nu masinute, nu dinozauri... ci papusa si carucior!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

gabi-rochite roz, flurasi in par si rujuri, nu cere domnisorica scumpa? Andrei are o prietena si tare cocheta e. Cand iese afara d-ra, neaparat, are un pic de luciu pe buze

SANATATE LA TOATA LUMEA!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce luciu pe buze foloseste? Aici fetitele isi dau cu strugurel, nu cu ruj. Mi se pare prea devreme pt. ruj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Doamne, cate pagini s-au scris de cand n-am mai intrat pe aici !
Bravo, voua, mamici harnicutze !
Noi suntem bine, doar foarte ocupate cu plecarea la Buzias, unde am mai fost si anul trecut de 2 ori, daca va amintiti. Cristina abia asteapta sa mergem, caci pt. ea e ca intr-o tabara, acolo.
Asadar, vom fi in vacanta pentru 2 saptamani.
Va doresc sanatate si numai zile senine, tuturor ! Sa ne "revedem" cu bine, la sfarsitul lui mai.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput