Copiii din 2002 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ai incercat sa pui un link cu poze, sau chiar sa bagi poze in album?
Daca ai un link, e ok, pune link-ul respectiv, daca vrei sa pui poze in albumul comun e nevoie de un user si o parola, pe care le-am avut dar le-am pierdut odata cu stergerea automata a PM-urilor. Trebuie sa mi aduc aminte!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Didi, ti-am trimis PM cu datele necesare.
Sa scrii si data nasterii lui Catalin sa ti le treaca Sinzi_ana sau Nicole la inceput!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Am auzit ca la Praid e super.Noi am fost in luna martie (a.c.)la Turda.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Uf, tare e greu cand nu te pricepi. Prima parte am
reusit-o. Continui maine. Acum trebuie sa
culc copilul. Va multumesc mult pentru
ajutor. Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bine ai venit Didi! Baietii nostri sunt aproape exact de aceeasi varsta. Al tau doar f. putin mai mic (posibil sub o luna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, multumesc pentru urari.
Didi, bine a venit!
Noi am vazut acum o oferta, in Albena, 231 euro de persoana, 4 stele, all inclusive, 7 nopti, opilul avea gratuít, au fost niste colegi anul trecut, super!

Noi am fost azi la ORL, vesti rele, are sinuzita (stiam, spera insa...), am primit tratament 10 zile, desi nu i-a vazut polipii, ne-a recomandat sa i-i scoatem :(. Asta nu mi-a placut. SI desi am zis ca i-am facut analizele, IgE-ul care era 20, ea mi-a zis ca are alergie (mucoasa era alba, in nas)... Am zis ca as prefera sa il vada si cand nu are sinuzita, si poate vede si cum se prezinta polipii, dupa care oricum mergem la mare si la salina (la Praid am vrea sa mergem)... Poate o dregem asa, fara operatie!
Deci avem antibiotic, pufuri in nas cu Biorinil, aerosoli cu Acetilcisteina, Nurofen timp de 5 zile, de 3 ori pe zi (aici nu o s-o ascult, mi se pare mult, ii voi da 3 zile Nurofen, de 2 ori pe zi, 3 zile Paracetamol, apoi inca 3 zile Nurofen). Si sa speram ca va fi bine.
A zis ca polipii sunt cauza tuturor relelor (daca era altfelde medic, zicea altceva, cu siguranta). Eu am incredere ca vom scapa, adica se va face bine.

O seara buna.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Elenelor si Constantinilor!!!!!

Imi pare tare rau ca nu am timp sa modific lista...am inceput de cateva ori dar mereu a intervenit ceva si nu am apucat...
Promit ca la primul ragaz am sa o fac...

Didi bine ai venit!!!!

Nicoleta, uf...imi pare rau ca s-a confirmat diagnosticul...Voi aveti in familie pe cineva cu astm sau alergii? Si aici e la moda sa diagnosticheze copiii cu astm...
Sanatate multa si sa se faca bine cat mai repede!!!!

Cornelia, sanatate multa si lui Rares!!! La noi la gradi, copiii care isi sarbatoresc ziua peste vara, au voie sa isi aleaga orice zi din an in care sa sarbatoreasca cu colegii lor!! Ma gandeam ca Rares poate sa serveasca cu bomboane luni sau marti!!!

Katty, tare bine arata St Vlas...hihi...as vrea si eu, dar chiar vorbeam cu Radu ca deocamdata primul gand in vacanta este Ro....

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nicoleta-nu fi trista, vor trece si astea. Acelasi lucru imi spun si mie medicii, mers la mare apoi la munte.
Totusi, eu zic sa incerci sa mergi la un alt orl-ist. Sa stii ca nu toti sunt asa hotarati in scoaterea polipilor.
Adevarul ca solutia cea mai simpla si pt medici este operatia in cazul adenoiditei.

SANATATEEEE!
Noi facem amr-ul...sambata mergem in Germania intr-un mini concediu. Putin imi este teama sa nu se supere gazdele noastre ca suntem mucosi, ei avand doi copii mici...

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, Stefan nu are astm :). Eu il cred, culmea, pe dr. Cernatescu, am incredere in rezultatele analizelor, dupa care Stefan nu este alergic :). Ideea este ca nu-mi convine sa puna diagnosticul de alergic doar dupa cum arata mucoasa nazala, care putea sa arate asa de la picaturi etc.
Sunt suparata ca a zis de operatie de polipi, fara ca macar sa ii vada polipii... Dar asta este. Vedem dupa 2 saptamani ce se intampla.

Cristina, pai faceti-va bine pana atunci, concediu placut si sa ne aratati poze.

Noi speram sa ii treaca, sa nu facem operatia asta de polipi. Iar despre astm, no way, nu avem asa ceva in familie, bunica mea a avut, dar era cardiaca... nu era alegica.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,

ma doare gatul de ieri ( spondiloza), urata stare...
din cauza asta nici pe Ema nu am scoso afara ...

va pupacim pe toate si va dorim o zi minunata

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput