Copiii din 2002 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabbriela spune:
la multi ani tuturor ce isi serbeaza ziua de nume astazi
Eu si Julian suntem raciti, tusa , ferba si la julian ii merge si putin burta... dar ne facem noi bine curand, sper.
Vesti de la nina "anina_n".. ele sunt bine la Buzias si la Cristina ii place tare. Va saluta si ea pe toate si va ureaza La multi ani celor ce isi serbeaza astazi ziua de nume.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
HelleneC spune:
Multumesc fetelor din suflet!
La multi ani si puilor care poarta aceste nume sfinte si parintilor si tuturor sanatate maxima!
Va pup, Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
ruxij spune:
La multi ani Elena! Multa fericire si bucurii!
La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc ziua de nume!!
CORNELIAP33 spune:
LA MULTI ANI ELENA! La multi tuturor celorlalti sarbatoriti ai acestei zile.
Nicoleta Multa sanatate unchiului tau. LA fel si pentru Stefan.
Nicole si voua multa sanatate.
Si Rares a fost cam racit, cica bronsiolita -diagnostic pus vineri. Dar deja este mult mai bine, pacat insa ca n-a mers la gradinita sa-si serveasca colegii cu bomboane, asa cum isi dorea.
In schimb ieri a fost la raliul de Formula 3 si s0-a intors intr-o verva nebuna, declarand de mai multe ori ca a fost cea mai fericita zi din viata lui.
Referitor la banutii pentru copii are si Rares o pusculita cu maruntis pe care ii tot numara intr-o vreme si ii strangea sa-si cumpere un Oltcit - masina lui preferata, dar altfel nu s-a dus niciodata sa cumpere el singur ceva, dar poate ca ar fi timpul sa incepem...
Toate cele bune tuturor.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Karina spune:
La multi ani Elena ! Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti - nopti linistite mai ales .
Nicoleta sanatate unchiului tau si bineinteles si lui Stefan.
Eu iti recomand cu caldura Albena . Pe litoralul nostru nu cred ca mai pun piciorul pina cind nu vor fi conditii mai bune.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
katty spune:
Buna, buna!
Cornelia, La multi ani si ptr Rares, n-am stiut ca-si serbeaza si el azi ziua de nume! Frumos ca l-ati dus la Formula 3, si noi am intentionat, noroc ca pana ne-am hotarat a facut Andrei varicela si ne-am dezhotarat rapid! Sanatate multa fiindca ai zis ca a fost un pic racit!
Si Andrei are pusculita lui, si l-am invatat ca daca vrea ceva poate sa-si cumpere din banii lui!
Nicoleta, ma bucur ca unchiul tau e mai bine! Sper ca si evolutia viitoare sa fie inspre bine! La multi ani si sotului tau!!! Si noi am renuntat la litoralul romanesc, anul asta am vrut sa mergem cu niste prieteni in St Vlas, la hotelul Diamond (langa Bunny Beach), putin mai la sud decat Albena, conditii super, dar n-am avut cu cine sa luam un apartament, ca ceilalti se cuplasera pana sa ne hotaram si noi ... la sfarsitul lunii iunie! Apartamente cu 2 camere si living, cazare 7 nopti, 250 euro de familie!
Uite si link-ul:
http://www.plaja.ro/apartamente_diamond_sveti%20_vlas.htm
Nicole, sanatate multa tie si lui Julian!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
didi spune:
Salut! Catalinutzul meu este martie 2002!
Ne-am trecut la numaratoare aici la indemnul
fetelor.
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
Pupici
katty spune:
Bine ai venit, Didi!. Vrem sa-l si vedem pe Catalin. Vezi ca exista pe prima pagina un Album cu toate pozele copiilor! Daca vrei poti sa-ti faci si tu o camaruta cu poze!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
didi spune:
Am incercat mai demult sa pun doua poze,
nu stiu daca am reusit. Mai incerc acum sa
pun una.