varice la picioare
Raspunsuri - Pagina 3
darvla spune:
Sa stii ca nu sunt foarte scumpe, cel putin in Bistrita, o sedinta costa 110 ron si nu are importanta cat sunt de intinse sau cat de multe/putine ai.Si nu dureaza mai mult de 10 minute.
quote:
Originally posted by denisabia
darvla spune-ne te rog cat te-a costat o sedinta?Stiu ca depinde de cat de multe ai si cat sunt de intinse , dar as vrea un pret aproximativ si cam de cate e nevoie.Si eu vreau sa apelez la ele , dar am auzit de niste preturi in Bucuresti...
Alynutza nici eu nu detin mai multe detalii privitor la injectii , stiu doar ca ele nu garanteaza aparitia altora dupa un anumit timp.Poate ne lamuresc fetele care au facut deja.
http://community.webshots.com/user/denisabia
doar marea
denisabia spune:
darvla tu le faci pentru varice sau pentru capilare sparte?A trebuit sa porti niste strampi speciali 20 de zile dupa efectuarea sedintelor ?,cu cine am vorbit in Bucuresti asa mi-au zis.Am inteles ca nu doare mai tare ca un epilat cu ceara nu?Multumesc pentru raspuns.
mira_m spune:
Eu tot vad emisiuni cu medicul turc care opereaza cu laser. A mers cineva la el? E asa grozav pe cat se spune?
Eu de injectiile respective ma tem , mama mea a facut pe vremuri si tot nu a scapat de operatie. Ba erau si foarte dureroase, nu am ramas cu o amintire prea placuta despre ele.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
darvla spune:
Eu le fac pentru varice, am avut varice urate de tot dar acum, dupa cum am mai spus, e mult mai bine. Dupa sedinte am purtat fase elastice vreo saptamana, am luat si detralex.Mie epilatul cu ceara mi se pare dureros in comparatie cu aceste injectii.Acuma, depinde de cum se raporteaza fiecare la durere.
quote:
Originally posted by denisabia
darvla tu le faci pentru varice sau pentru capilare sparte?A trebuit sa porti niste strampi speciali 20 de zile dupa efectuarea sedintelor ?,cu cine am vorbit in Bucuresti asa mi-au zis.Am inteles ca nu doare mai tare ca un epilat cu ceara nu?Multumesc pentru raspuns.
http://community.webshots.com/user/denisabia
doar marea
cipcipcip spune:
Si eu am avut vene umflate si vizibile pe picioare plus vene sparte (mai ales dupa graviditate). Am fost la un dr care ma trimis intai la o radiografie a venelor sa vada daca trebuie operat ceva sau daca sint doar superficiale si s-au aratat a fi doar superficiale (fragilitate capilara) mi le-am sclerozat. Am facut vreo 15 injectii cred si acum nu mai am decit citeva sparte foarte putine. Nu faceti sclerozare vara ca se invinetesc venele ca naiba cam vreo 2 luni dupa injectii plus ca trebuie purtati colanti de suport citeva sapt dupa. Va pup
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
darvla spune:
eu una am facut sclerozare a venelor atat iarna cat si vara si la fel s-au invinetit,dar asa, doar vreo 2 saptamani.E adevarat insa ca pe caldurile astea sunt cam greu de suportat fasele elastice.
doar marea