varice la picioare
Raspunsuri - Pagina 2

CrisaS spune:
Buna,
Eu va propun sa incercati variterp. Am si eu mici varice pe ici pe colo nu foarte multe dar parca dupa ce am folosit variterp sau venoton gel, zic eu ca se mai retrag.Ori sa fie doar autosugetia?
Numai bine,
Crisa

ilenutza spune:
La mine sunt ereditare clar, o mostenesc pe bunica atat la constitutia fizica a picioarelor cat si varicele.Oricum mie mi s-au format f. multe in prima sarcina, acum s-au accentuat un pic parca.
O sa ma informez si eu sa vad ce se poate face!
Ile 39+ si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 3 ZILE

mada101 spune:
Mama mea a avut mereu probleme cu varicele, s-a operat odata la un singur picior....dar a fost o ameliorare doar pentru un timp. Acum s-a operat de curand la un doctor mohamed abu baker este undeva pe magheru...operatia la ambele picioare a costat-o 80 de milioane. Se face consultatie inainte si iti spune clar cat te va costa si cat de grav este.
Pupici

cait spune:
si eu am varice dar nu f pronuntate si am intrebat medicul ce ar trebui sa folosesc.Mi-a raspuns ca o data aparute poti sa te dai cu ce vrei ca nu mai dispar doar in cazuri fericite se ma amelioreaza.
Eu una cred ca ma voi opera cat nu sunt prea pronuntate.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Alynutza spune:
denisabia nu dai niste detalii referitoare la acele injectii? Si eu am niste capilare sparte si mi-ar place sa le pot face sa dispara.

darvla spune:
am vazut ca esti ca si mine, din cluj, si de aceea imi permit sa te indrum spre un medic din bistrita care face tratamente cu injectii sclerozante.Eu, in urma a doua nasteri, am varice pronuntate si am facut deja vreo 8 sedinte iar situatia s-a ameliorat mult. Eu fac orice numai sa nu ajung la cutit. Doctorul se numeste RUSTI, iar nr. de telefon la care se fac programari este 0263210086, cabinet medical ALTEO.
quote:
Originally posted by Alynutza
denisabia nu dai niste detalii referitoare la acele injectii? Si eu am niste capilare sparte si mi-ar place sa le pot face sa dispara.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
doar marea

akella spune:
Sa nu radeti, ca eu chiar am citit prospectul de la unguentul cu galbenele (l-am luat pentru fii-mea) si pe el scria ca se recomanda si pentru varice. Culmea e ca acest banal si ieftin unguent chiar reduce aspectul/vizibilitatea capilarelor...

Alynutza spune:
Multumesc darvla.

denisabia spune:
darvla spune-ne te rog cat te-a costat o sedinta?Stiu ca depinde de cat de multe ai si cat sunt de intinse , dar as vrea un pret aproximativ si cam de cate e nevoie.Si eu vreau sa apelez la ele , dar am auzit de niste preturi in Bucuresti...
Alynutza nici eu nu detin mai multe detalii privitor la injectii , stiu doar ca ele nu garanteaza aparitia altora dupa un anumit timp.Poate ne lamuresc fetele care au facut deja.

ingridnen spune:
Ma intereseaza si pe mine acele injectii sclerozante... dar in Bucuresti. Am o gramada de vase sparte, iau Detralex dar nu vad deocamdata vreo ameliorare. Am avut si inainte de sarcina, acum insa.... arata oribil
Se pare ca e ereditar la mine (bunica)...
Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni