LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, IUSTIN !! (de serendipindity)
SA FII SANATOS, VESEL SI NOROCOS !!
Mara, mai treci si pe la noi !

Kim, eu nu am reusit sa o vad pe Andreea la Romantica. Ma duc pe site, intru pe emisiunea "Ca'n Cana", dau clic sa vad video, dar nu-mi arata decat 10 minute in care vorbesc alea, nu si pe Andreea. Si azi mi-a cazut cablul la TV. Sper sa vina pana deseara.

ciuf, lasa ca e santier acuma, dar cine o sa aiba baie de nota 10 dupa aia ? TU !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am revenit si noi...ieri am fost la iarba verde undeva in afara orasului, langa o padure de langa B. Felix, asa ca de 1 mai...ce sa va zic, a fost soare dar un friiiiig, un vaaant, brrr, a trebuit sa ma intorc cu Marc in Oradea intr-un trafic infernal sa ne imbracam mai de iarna , am pierdut asa vreo 2 ore, dar pe cand ne-am intors erau gata deja gratarele si se mai incalzise putin. Era plin-plin de lume! Sa nu mai zic de Baile Felix! Pana la urma a fost ok, am rabatat scaunele din spate de la masina si am improvizat un mini spatiu de joaca pt. copii (au mai fost si niste prieteni cu noi, mai bine zis Georgi, prietena lui Marc), a fost si lume cu o gramada de copii pe acolo, deci a fost bine.

Kim, ma bucur ca ai revenit si mai ales ma bucur ca esti bine si ca te simti bine. Eu is cam intoarsa pe dos, in sensul ca nu ma simt prea bine, o fi si primavara de vina? iau deocamdata niste vitamine, manac mai bine, probabil s-a acumulat si oboseala...n-am ajuns sa fac inca analize, pt. ca n-am cu cine sa-l las pe Marc, sper sa prind o dimineata in care sa nu lucreze maica-mea si sa vina sa stea cu el macar o ora. Asta e. Dar sunt sigura ca sunt iarasi anemica si ulcerul meu isi face de cap . In rest, ca de obicei le fac si dreg pe toate si merg inainte (ce modesta sunt! ).
Cm mi-e neregulat ca dracu',ultimele 2 luni am luat pastile si mi-a venit la 24 zile...chiar nu stiu ce sa mai cred. Oricum sapt. viitoare ma duc iara la dr. gine sa fac si un Pap. si vedem.
Aaaa, si de luna asta sunt "oficial" in focuri pt. bb2!!! Acuma ideea e sa fie si sotzu' prin zona si sa nimerim zilele fertile
Vad ca Alisuca e energica, bravo ei ca merge singurica, Marc inca nu merge singur, dar facem progrese pe zi ce trece, acum merge binisor tinut de o manutza, a prins si mai mare viteza, de unde pana acum nu voia decat in 4 labutze. E pasionat de toate gunoaiele si chistoacele de tigari aruncate aiurea prin parc, mama lor de nesimtiti care fac mizerie si a alora care nu fac curat dupa ei! Si ar vrea numai in nisip si-n iarba, sa te tii circ cand il pun in carucior!

Delia, drum bun si distractie placuta in Florida!

Mihaser, Ciuf, mersi de incurajari, asta e, o sa gasim sigur un alt apart. Am mai avea ca varianta un apart. cu 3 cam. si 2 bai, dar e vraiste, tre pus la pct. si parca nu mi se arata sa trec iar printr-un alt santier...ramane de vazut. Si se mai construiesc in zona niste blocuri noi, tre sa ne interesam.

Mihaser, ai facut testul? Sper sa vii cu vesti bune!

Andreea, te-am vazut iarasi dimineata la TV!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutari....daca a venit frigul pe plaiurile bucureste, noi suntem de vina ca l-am adus tocmai de la Balea Lac unde am gasit zapada de juma' de metru...
Am fost plecati vreo 4 zile undeva la poalele Muntilor Fagaras, intr-o pensiune superba,rustica, cu pastravarie, cu cai, peisaj de munte superb, verde si curat...ne-am distrat atata cat am putut, cam cat ne-a lasat Mariuca, entuziasmata de tot ce era in jurul ei si care nici de dormit n-a dormit peste zi numai ca sa nu scape nimic...hazbantu a fost campion la pescuitul de pastrav (suna ciudat sa zici ca ai pescuit in pastravarie, nu???!!!), ne-am plimbat cu atv-ul, chiar si eu m-am incumetat, iar sotzu' mai curajos a si calarit...vreo ora...prima oara...acum tre sa caut pe altcineva pentru runda doi de bebe, if yuo know what I mean ...am picnuit, facut foc de tabara cu vin fiert, vazut manastirea de la Sambata de Sus unde Mariuca a plimbat un catel in lesa de l-a innebunit, saracu'...iar de intai mai muncitoresc am tras o fuga pana sus la Balea Lac, Maria-Ruxandra a fost incantata de mersul cu telecabina, dar nu prea de zapada rece si uda ...
Simona...am trecut pe langa Ramnic si m-am gandit la tine si la dus si la intors...din pacate nu am putut sa facem escala ca era in gaska si la dus si la intors si cam presati de timp...dar am constat ca frumoasa zona aveti voi acolo si curata...

2. Saru'mana lu' cui mi-a dat semeseuri ieri sau m-au agatat pe mess: Diana, Bia, Andreea, Cat si celor care m-ati felicitat pe forum:Micaalsa, Catrinel,Simona,Delia, Mihaser, Ciufarina, Irina, Kim

3.felicitari Ileana...ma bucur ca Dumnezeu ti-a dat mult doritul dar...fie ca micul pui sa fie sanatos, frumos si destept, cuminte si vioi si sa va aduca toate bucuriile din lume...
Laura si tie iti zic sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe super-sanatos...
Catrinele, nush ce sa zic cu chestia cu papa...cand incepuse sa mai pape si ea un pic, am plecat sa colindam tara...nu am avut cum sa ii fac supe si alte mancaruri gatite
si din ce am primit noi am fost ff atenta ce i-am dat, dar a mancat...ma asteptam ca aerul de munte sa ii fac pofta de mncare, dar nu a fost chiar asa...avea alte chestii mult mai importante de facut decat sa pape...si chiar daca s-a mai inaltat, a slabit, s-au dus falcutele pe rau in jos...
Alina2003...crede-ma ca atunci cand se scoala mandra, nici nu face ochi bine si m-a si luat de mana si m-a dus la bucatarie sa ii fac laptele...nu cred ca ar rezista sa ii fac tartinutze si alte mancarici...oricum laptele de dim si seara trebuie pastrat multa vreme de acum inainte...daca o simt ca ar mai vrea ceva, atunci ii dau o tartinutza cu ceva...dar nu iti inchipui ca manaca mai mult de 5 inghitituri...
Ciuf...nu mai dureaza mult si-o vad si ca maimutza prin pomi...la asa mama, asa fiica, ce ma mai mir...si cum a fost cu zmeul, l-ai primit sau nu???...frumos cadou...
Dananita......stiu ca e nu e frumos, dar mie imi vine sa zambesc de patanie...si mi se pare mult pentru reparat o roata..chiar ca mai bine iei altul...
Mariana, e undeva pe Valea Doftanei...e o casa veche, batraneasca pe care ai mei s-au chinuit vreo 10 ani s-o renoveze, dar din anumite motive nu s-a mai putut si pe care vrem noi s-o aranjam ca sa profite Maria si ceilalti de ea, ca intr-adevar e o zona tare frumoasa...inchipuie-ti ca stand pe veranda, in fatza vezi o vale imensa, muntii, Brebu lui Grigorescu...e superb acolo in orice anotimp...
Ce fac puiutii????...cum a primit-o Markus pe Magdutza???? desi cred ca el e deja obisnuit cu familie mare ....
Mihaser...si ai descoperit cum ti-ai trimis singura mail?????
Brava Andreea pentru micutza soferitza care va purta perle si va scrie romane......luat sandalutze de la tanti Doina...vin tare bine pe picioarus si vad ca nici nu calca asa de ciudat de cand le poarta...azi ma duc sa le iau si pe cele ortopedice si o sa fac o comparatie, sa vedem ce si cum...
Ameera...noroc ca io am doua telefoane si ma auto-sun ...stiu cum e sa iti cauti lucrurile importante, la care a ajuns copchilu' fara sa iti dai seama si pe urma umbli de nebun ca sa le gasesti...cu telefonul o rezolvi...da ce ma fac cand ascunde cheile de la masina sau altele greu de depistat???
Irina, ma bucur ca ti-au placut pozele...cum iti mai este piciorul??? poate ne vedem cand venim la mare....daca voi nu plecati la munte
Simona...da se pare ca e un nou curent printre bebei...nu te conformezi la ce vor ei, te asteapta chilomanul: urlete, tipete, plansete, iar urlete... a mea mai nou ciupeste si musca...tu macar stii ca e de la dinti, deci la un moment dat se va opri...la noi habar n-am de la ce, ca n-avem asa explozie de dinti...de abia a iesit number six...
Ciuf...si eu ii pun sa pape asa cum ii dai tu Evei...si dupa ce se autoservea, papa cu linguritza (dat de mine)...acum s-a zis...vrea ea si numai ea...si nu pot sa ii dau numai "uscaturi"...zeama cine o papa???? sosuletzele alea bune????
Am facut si eu tiramisu, da rla mine cred ca a fost mascarponele de vina ca a iesit cam "bleaga" crema...
Kim...ma bucur ca doar lipsa calculatorului te-a tinut departe de noi...pupam Alisuca pusa pe shotii...
Rocsana...esti bine??? mai da-ne un semn de viata pliiiiiizzzz...
Alinaalex...succes la bebu 2...deci oficial, zici...

Am fugeat la treburi ca asa e dupa ce vii din calatorii...o sa pun si ceva poze, dar mai inati sa le mai adun si de pe la altii...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Iustin!

pup fetele, ca de scris nu am timp
aveti grija de voi si de pitici!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salut toate fetele,

inainte de orice altceva, vreau sa urez, cu scuzele de rigoare pentru intarziere,

LA MULTI ANI, ANDREEA GEORGIANA!
LA MULTI ANI, CIUF!
LA MULTI ANI, CATRINUTZA!

fetelor, am reaparut ai noi, dupa o pauza cam lunga dar motivata de boala mea, a sotului, si a lui Tudor.
am intrat doar sa va salut pe toate, sa va spunem ca ne-am facut bine.
voi intra mai incolo, acum s-a trezit puiul
va pupam pe toate

pozele noastre sunt aici!
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/album/576460762390863603

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Va salutam si noi si va dorim toate cele bune

LA MULTI ANI CATRINUTA! . Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in acest an, rabdare, intelepciune si putere de munca.
LA MULTI ANI IUSTIN SEBASTIAN ( Mara)!, sa fii sanatos si norocos si sa-i bucuri pe cei din jur cu tot ce faci.
Felicitari Ileana Marius pentru bebe Mario Luca, sa fie sanatos si mancacios si sa va aduca numai bucurii.

Rocsana, ce mai faci? Cum te mai simti, poate ai timp sa ne scii un rand .

Noi suntem in continuare muciosi (amandoi). I-am dat cu homeopate dar de muci n-am scapat. si vremea asta tare capricioasa este, cand soare puternic, cand vant intens, nici cum sa-l imbrac nu mai stiu.

Pupici si o luna mai plina de iubire.

Ema si Mario (09 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza..no1: la multi ani, sanatate,iubire
no2:energie muulta pentru stapanit atomica,
no3:o viata ca-n povesti..ce mai!!!,
no4, dar nu in ultimul rand:succes cu bb 2!!
[black]La multi ani pentru toti bebelusii de 1 anisor carora nu am apucat se la urez..!![/black]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinuta,mami de mariuci,....sa ne dai si noua te rog mult informatiile despre locul unde ati fost voi caci anul viitor vreau sa-l iau pe mandru in Romania vreo luna,sau macar 2 saptamani si sa-l duc in diverse locuri.......ca sa vada frumusetiile patriei.....caci el e tare convins ca verdeata si munti ca aci nu mai iexista.Ma bucur ca va distrarati fain......si ceva pozicisi pentru noi?A.....si sa-ti mai zic un secret.....nu mai pune scumpa poze precum asta http://good-times.webshots.com/photo/2342749860082760293tZWJlf caci....incep sa urzesc planuri cum sa-ti fur fata.Doamne da frumoasa e,sa o maminc nu alta!Ptiu sa nu o deochi ......daca dispare.....eu te-am avertizat,.....

AIDA,vreau neaparat sa-i urez printesei tale LA MULTI ANI pentru maine,sa creasca sanatoasa si voioasa......si sa mi-o dai mie de nora!!!!Sa te bucuri de ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Cu intarziere (iarta-ma!!!) iti urez din toata inima un sincer
LA MULTI ANI

CATRINUTZA!!!

SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI SA VINA BB2 CAT MAI REPEDE CA SA AIBE OCUPATIE ATOMICA!

TE PUPAM CU DRAG,

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

Iustin sa cresti mare si frumos si sanatos! Spune-i tu lu` mami sa ne mai viziteze ca o bat!

Kim ce sa mi luptam ca e o lupta pierduta din start...am vazut pozele compromitatoare...Sper sa reusim sa cumparam un Ferrari sa treaca baiatu mai usor peste deceptie, care este!

Catrinutza pai mailul era de la agenta imobiliara tiza clonata

Alinaalex si eu tot nou vreau, daca tot dam 100 000 de euro si iar ramanem datori pe la banci.

Azi am fost sa dam un avans ptr concediu si m-a facut de kk dansul pe la agentia de turism. Nu a stat 5 minutele locului. Tot azi am reusit sa iau si eu indemnizatia. Desteptii mi-au trimis indemnizatia la vechea adresa, iar aia de la posta si mai luminata nu vroia sa-mi dea banii ca nu mai apartin de oficiul ala...desi CNP-ul nu mi l-am schimbat!

Am pus poze de la Viena

Va pupam! Sper sa mai pun si poze cu mandrul!

Dar de ILE mai stiti ceva?

Mergi la inceput