LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Alinaalex, mie mi-a trecut raceala, m-a tinut destul de mult, noroc ca Alicia nu a luat, am si eu ceva cearcane desi dorm noptile, dar probabil si faptul ca am stat mult cu ochii in calculator zilele astea sa-mi pun ordine in fisiere. Pe tine cred ca te-a slabit raceala, poate fi anemie pe un fond de astenie de primavara, bine faci ca iei vitamine si te hranesti sanatos, dar eu zic ca tot iesirile la aer curat si soare si Marc... te vor scoate din belea. Succes in cursa pt bb2, numai gandul asta si deja te simti bine. Pai daca Marc merge de manuta, nu va trece mult si sa vezi ce bine va merge singurel (la inceput tinandu-se de carucior, garduri si alte cele, apoi isi va da drumul singurel vazand alti copii), asa si Alicia a devenit mult mai independenta, nu mai e asa mamoasa (poate si pentru ca AM INTARCAT-O!!!), se tinea de pantalonii mei, acum ma lasa si pe mine sa merg normal, ne plimbam asa frumos. Si imi place ca nu e f atrasa de mizerii, acum descopera nisipul, iarba, florile, cainii, ieri a fost prima oara cand s-a jucat mai mult in nisip dar tot se curata pe maini si-mi arata ca e murdara, sa vedem cat o tine mania curateniei.
N-am nici eu ajutor, o iau cu mine peste tot, sau o las cu taica-sau cand e musai (care lipseste de la lucru), din toamna vreau sa ma intorc la lucru si sa o chem ori pe soacra-mea ori pe sora-mea sa ne ajute (dar din ce nu erau hotarate niciuna dintre ele, acum vor amandoua, nu stiu cum sa fac). Azi am o fetita la meditatii, de obicei o scoate taica-sau afara dar azi are de lucru, asa ca va trebui sa ma descurc singura, va trebui sa o culc inainte, sa vad daca reusesc.
Catrinutza, mai mai ce vacanta pitoreasca ati avut voi acolo! zici ca Mariuca plimba cainele de lesa? parca mi-o inchipui, sper ca ai immortalizat-o, sa ne arati poze din excursie. Succes si tie la bb2, parca vad ca nu trece mult si mergeti cu toate la odisee.
Irina71, nici eu n-am reusit s-o vad pe Andreea decat in emisiune de vineri, celelalte se intrerupreau inainte sa apara, lasa ca o s-o vezi la tv si e mai misto.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mihaser, acum am vazut mesajul tau, si pozele de la Viena, cata perfectiune la austriecii astia! Iar mergeti in concediu? unde? in Italia dupa Ferrari? hopa, mi s-au aprins beculetele, se pare ca batalia nu e terminata.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI CATRINUTZA!!!!!!!!!!!

Iti doresc multa sanatate si putere sa o cresti mare pe micuta atomica,multa dragoste,implinirea dorintelor si fericire intotdeauna!

Recunosc,m-ai dat gata cu peisajele de pe Valea Doftanei...dar si cu mica voastra petrecere la munte.(calaritul ca sport nu e daunator la conceptie, insa mersul pe bicicleta la barbati cica ar fi...)

Alinalex lasa ca va mai veni o ocazie de apartament...Cred ca este o idee f.buna cu vitaminele.Ti-ai luat teste de ovulatie?(desi uneori nu arata tocmai corect unele,dar...)Tin pumnii sa ne dai vestea cu ||

Mihaela/Timisoara nuuuuu,nu doresc sa am burtoi in decembrie in Cuba,de aceea am zis sa nu incepem sa lucram la proiectul bb5 inainte de sf.lunii august.Tu vorbesti spaniola parca?Eu acum incerc sa gasesc un curs bun pe cd rom pt. incepatori ca am inteles ca acolo se sta rau cu engleza.(oare portugheza si franceza m-or ajuta sa progresez mai rapid la...spaniola?)

Am vazut pozele de primavara din Viena,cu floricele pe cimpii...Mie imi plac mult toate tarile germanice,curatenia,ordinea...Sotul insa mereu ma cam ironizeaza cind pomenesc de asta in vacantele in tarile mai calde...

Kim ce frumos ca printesa voastra merge deja singurica! Am citit articolul pe care l-ai pus la generale pe DC si doresc sa iti spun ca exact in perioada aceea din aprilie 1986(era vacanta de Paste la noi)am avut o vecina gravida in luna a 3-4 a si a nascut totusi un copil sanatos care si acum e okay.Altcineva, o colega de a lui tata, era tocmai atunci in vacanta in Ucraina gravida cu bebe asteptat dupa multe tratamente.I s-a recomandat avortul,a refuzat si a nascut un baietel normal si sanatos.Aici in Suedia astia ne sfatuiesc sa evitam sa mincam din ciuperci si fructe din padure,cica din cauza bekerelilor ridicati.Si carnea de ren din Laponia se pare ca in anumite zone e de preferat sa nu o consumam.

Delia vad ca voi sunteti adesea calatori prin Florida.Unde anume mergeti?(Sotul meu glumea ca ar fi mai ieftin sa mergem in Cuba direct din Miami! )

Poli v-ati intors de la Salonic?

Cameliada te asteptam pe la noi mai des cins sunteti toti sanatosi.

Ema72 si noi am fost muciosei...Pe vreme schimbatoare ii imbrac de obicei intr-un costum anti vint(impermeabil),cu caciulita subtire de bumbac.

Simona_tomapai eu ti-am mai spus ca e virsta cind ghoiceii nostri se comporta asa?Ca si adultii,fiecare bebe este nascut cu o personalitate,dar politica de negocieri are rezultate bune pina la urma.(adica: ia mai bine jucaria asta decit ailalta,poti atinge asta dar nu aia...)

Ciuf wow, ce "ghiuveta" nemaipomenita! Mie insa mi-e teama ca aia mici nu sunt indeajuns de atenti si dau apa pe jos daca e asa rotunda si micuta.(ce zic eu de copii, ca si sotul cam tot asa este, nu se gindeste cind se spala in graba...)

Noi facem binisor...Magda se trezeste din 2 in 2 ore noaptea in continuare si Markus a avut si el o perioada mai rautza si iar s-a apucat de baut biberon noaptea...

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

[sIUSTIN SEBASTIAN!
ALEXANDRA!

CATRINUTA!

PUPICI MULTI,GANDURI CURATE SI MUUUUUULTE FLORI PENTRU VOI!

Iar nu mai apuc sa intru pe DC.De fapt,nu mai am timp de nimic altceva dar stiu ca asta nu reprezinta un secret pt. niciuna dintre mamici.Am ramas datoare cu pozele de la mot si ma voi revansa cat de curand.Tot timpul este cel care nu ma lasa...

Kimpt. complimente!Nu-mi vine sa cred ca ai avut rabdare sa intri pe site(care merge nashpa rau!)Ce bine ca Alicia merge... .Bubu merge bine(alearga,de fapt)dar trebuie sa se tina de ceva,simbolic.Doar in patutul ei merge netinuta.Nu,Thea vine de la...Thea,pur si simplu,asa cum am visat mereu sa-mi botez fetita.

Mihaser,din nefericire,incepe o perioada in care bebeii ne vor cam face de ras...sau de plans,in diverse locuri si de fata cu muuuulte persoane.Ce-as vrea si eu o vacanta!!!!...stii tu pentru ce...

Adar,ceva nou sub soare?Sunteti bine?

mariana,am vazut bine???????bb 5?????Mi-e raaaaaaaaaaaaaaaaaau!cat curaj poti sa ai...

Ileana marius,FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!Sa va traiasca puiul si sa va aduca lumina si bucurie in viata!

revin!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Alinaalex si tu te gandesti la bb2?Doamne ajuta!Daca tot esti o telespectatoare fidela sper sa nu te dezamagesc,anuntand o alta temperatura si dandu-ti planurile(plimbari,vizite...) peste cap.

Nshiro,cum te mai simti,ce mai face Maria?Sper sa aflam vesti bune despre voi.

Biuta,nu mai spui nimic????Ce faceti,cand mai veniti in Bucuresti?Anthony face fata la atata rasfat?

Delia,sotul tau va ramane uimit(sau ...cine stie?)de frumusetile tarisoarei noastre.Du-l in nordul Moldovei,in Maramures,in Delta...Apuseni(cu minunatele pesteri),la Iasi...Doamne,cate locuri frumoase avem!!!!

Mihaser,ati si urcat in Roata?Mi-e asa de doooooooor de duca!Si mi-ai amintit de Viena si de zilele fara griji din vacanta.

Irina,spre sf. saptamanii viitoare sper sa am un raspuns pt. tine.Stii tu... .N-am uitat

Serj,cand vii in Romania?

Catrinel,ce mai face Onuta?Este sanatoasa acum?

Ile ce-o mai face?Dar Anairda?

Ciuf,cat mai stau ai tai?Cum este la serviciu?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRA SI MULTA, MULTA IUBIRE!
Aida, am vazut pozele, sunt superrrr...mama, ce m-as mai plimba si eu pe-acolo....frumos, dom'le, ce mai...mai trimiteaaa, dar care-i povestea cu "statuile" alea?nu i-a fost frica Alexnadrei de ele?
Petrecere frumoasa!

La multi ani, Honeypuma!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA, SA CRESTI MARE SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE CE E BUN PE LUME!

LA FEL DORESC TUTUROR PISHCOTZEILOR DIN GASHCA. CONSTAT CA DEJA A TRECUT PRIMUL AN DIN VIATA VOASTRA, TIMP IN CARE NE-ATI ADUS NUMAI BUCURII SI CU SIGURANTA ATI IMPLINIT VIATA PARINTILOR VOSTRI.

LA MULTI ANI HONEYPUMA SA FII FERICITA, SANATOASA SI BAFTOASA!

Revin ca ma cheama datoria!

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

am citit printre randuri ca vorbeati de micul dejun deci va zic si io cum e la noi:

la 8 cand se trezeste bea aprox 260 ml de lapte, mai stam la dragaleala vreo ora in pat, imi fac eu cafeaua, ma uit sa vad cum va fi vremea si pe la 10 ii dau si ei breakfast:
-ori o portie de cereale
-ori un iaurt cu cereale
-ori o felie de paine cu almette, rosie si ceva telemele (de ghibolitza ii place[:D}) sau cascavale
-ori un mar/para rasa cu cereale sau biscuiti
+multa apa si biscuiti la desert

Astea le tot schimb intre ele pe parcursul unei saptamani, sa nu se plicti. Inainte ii dadeam imediat dupa ce bea laptele si nu vroia sa manance mai deloc, dar asa, la 2 ore, mananca destul de bine.

Pranzul e in jur de 14-15, cam 90% ce mananc eu sau ce mancam amandoi, cand e si Dr acasa, fara porc, vegeta, prajeli, paneuri sau grasimi. +150 ml lapte

Pe la 5-6 o gustare mica (ou fiert la cana- cu almette, painica, unt sau ceva fructe) si la 21-21:30 din cele de la micul dejun, numai sa nu se repete in aceeasi zi +vreo 150 ml de lapte...

+++teatrul si spectacolul aferente la fiecare masa, in rolurile principale: eu

o zi faina la ghiocei!

P.S. sta cineva pe langa Vatra Luminoasa? ca azi ne indreptam spre incolo

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Vreau si eu sa urez din suflet, celui mai tanar ghiocel - Alexandra de Aida :
LA MULTI ANI ! CU MULTE BUCURII , SANATATE SI FERICIRE !!
SA CRESTI MARE, PUI SCUMP SI MUUULT ASTEPTAT DE NOI TOATE ACUM UN AN !

LA MULTI ANI, HONEYPUMA !!
SA FII SANATOASA, FERICITA, SI SA TRECI MAI DES PE LA NOI !

Catrinutza, bine zis ... sa nu fim noi plecati la vara. Sa stii ca eu nu sunt constanteanca decat de 4 ani, de cand m-am casatorit, si inca nu cunosc decat centrul orasului .... in rest ma ratacesc. De aceea nu te pot ajuta cu pensiuni pt vacanta. Eu sunt din Craiova, parintii mei au o casa in jud. Dolj, care este orientata spre nord si e plina de gresie si faianta, care tine rece, de ex asta vara, cand era canicula afara, eu am rugat-o pe mama sa-mi faca seara focul in soba ! (bebe avea numai 5 luni si mi-era teama sa nu raceasca!). Si, cum se anunta o vara fooooooaaaaaaaaaarteeee fierbinte anul asta, cred ca o sa-mi iau copilul si o sa ma retrag la tzara, la aer curat si racoare. Si pt. plaja, avem timp in septembrie, de fapt, majoritatea constantenilor atunci se duc la plaja, nu le place aglomeratia. Mie imi place, dar nu cu copil mic si zglobiu, mi-e teama sa nu-l pierd. Cand e lume mai putina, il reperezi mai usor.

Andreea, in sfarsit te vazui azi la TV !! (la 5 min dupa, iarasi imi pica cablul ). Oaaaauuuu, ce bine iti sta !
Multumesc anticipat pentru ... stii tu ce

Catrinel, de ce aveam eu impresia ca sotul tau e neamtz ?? Abia cand ai zis ca sora soacrei era romanca (condoleante ! ) am realizat ca ma insel. Multa sanatae tie si faraOanei !

Andrei urla ca din gura de sarpe de ieri. Se opreste din joaca si urla. Cred ca il chinuie dintii. Azi noapte iar s-a sculat de 5 ori. Offff. Siiiii .... am trecut la pampers marimea 5, caci nu se mai putea, are mama baiat mare.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc fete scumpe pentru urari!

Mariana,mergem in Delray Beach,adica la jumate de ora de mer cu masina de la aeroportul din West Palm Beach.
AndreeaGeorgiana,da si eu voi descoprii frumusetile acelea caci din pacate nu m-am prea plimbat prin tara....dar nu e timpul pierdut......si intre timp sponsorizez orice excursie oferita de scoala nepoatei mele....care saptamana viitoare implineste 14,ieri trimisei prin posta felicitarea de la multi ani........si ma lua o melancolie.......caci la nasterea ei aveam eu 14 ani.......

Mergi la inceput