credit fara avans pentru apartament
Buna!
Stiti cumva ce banci acorda credit fara avans pentru a cumpara un apartament? Veniturile (din dividende) pot sa acopere rata, dar nu avem bani de avans.
Raspunsuri
liliana_28 spune:
In momentul de fata nici o banca nu da credit fara avans.
Se discuta insa.....nimic concret.
Deabia astazi unele banci (nu stiu care) au depus normele la BNR spre aprobare. Saptamana asta sau viitoare vor primi acceptul de la BNR. Mai ai o leaca de rabdare.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Ana68 spune:
Asa cum a scris si \liliana,bancile,in afara de BNR,inca discuta pe aceasta tema,insa se pare ca nu prea le convine alternativa fara avans...Din cate am auzit eu BNR a dat "la liber" pentru banci treaba cu "fara avans" ,dar bancile nu prea se inghesuie....probabil sunt fripte cu supa.
Si eu sunt in asteptare!Bafta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
BraveGirl spune:
Daca aveti alte proprietati (voi sau parintii) puteti incerca un credit ipotecar. La Raiffeisen se numeste Flexicredit Plus.
==========
Corina
Albumul meu
LindaZ spune:
Aha, am crezut ca sunt eu in urma cu stirile ... stiam doar de decizia BNR din martie. Mai asteptam oricum. Multumesc.
ina78 spune:
BraveGirl - ai luat un asemenea credit? Stii cumva mai multe? Ipoteca este si pe noul apartament si pe cel pe care-l ai deja?
Si eu urmaresc subiectul vostru ... scuze ca ma bag...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
BraveGirl spune:
Ipoteca se face doar pe proprietatile pe care le aveti deja voi sau tertii. Este un credit pt nevoi nenominalizate. Doar daca depasiti suma de 75000 de euro trebuie sa justificati ce faceti cu banii care depasesc aceasta suma.la CHF DAE este 6,32%.Au si un comision de 2% care se trage la acordarea creditului. Daca mai ai intrebari...
==========
Corina
Albumul meu
ina78 spune:
Multumesc mult petru informatii. Sintem in faza de studiu. Desi suma e cam mica. Noi am vrea sa ne mutam, fara sa-l vindem pe cel pe care-l detinem deja.
Dar probabil ca abia in toamna vom incerca.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
mariana75 spune:
Buna, am gasit acest articol:
http://www.ghiseulbancar.ro/articole/1/5626/Volksbank_va_oferi_si_credite_ipotecare_fara_avans.htm
Mult succes.
Anuska spune:
Uitati ce scrie in ziarul compact de azi:
http://www.compact.info.ro/index.php?section=articole&screen=articol&art_id=28618
Mie imi place sfarsitul articolului; am sa astept pana la toamna!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaDe la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004