Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ca tot vorbiti de mancat noaptea. andrei a avut o perioada de la 3 luni pana la 3 luni si 3 sapt in care se trezea in fiecare noapte sa manance. si asta cand era somnul mai dulce intre 2 si 4. iar apoi se apuca de ras.
apoi si-a reglat programul singur. acum se culca intre 21 si 22. si se trezeste dimineata la 6, rupt de foame.
e adevarat ca seara cade lat de somn. incepe sa i se faca somn pe la 20, dar noi il obosim in continuare pana la 21 cand face baie.
dupa baie mananca si adoarme imediat.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi mergem la vaccin.
sper sa nu mai faca febra.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by m_monique

azi mergem la vaccin.
sper sa nu mai faca febra.

Andrei (16.12.2006)
poze

Alessia si Andrei sunt de aceeasi varsta...... si noi mergem azi la vaccin.Mi/e putin frica. Abia a inceput sa manance mai bine. Baiatul unei prietene nu a mai mancat asa de bine dupa vaccin. Vedem noi dupa, ce se intampla. Sa fiti cuminti!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am o problema: Alexuta de la 5 azi dimineata nu a mai dormit ...a durut-o burta..cand in sfarsita facut kk era plin de mucus..am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau 4 zile Biotic-junior...a mai avut cineva problema asta?

Am citit un pic in urma: eu cred ca fiecare isi creste copilul cum crede, ii da sa manance cum crede de cuviinta, daca vrea sa-i faca program bine ...daca nu e alegerea fiecaruia! Iar despre mamele care alapteaza in continuare am tot respectul! La mine alaptatul mi s-a parut mai greu decat nasterea...am reusit sa alaptez si eu 3 luni jumate si nici alea exclusiv dar mi-am dat silinta atat cat am crezut eu ca pot!
Va pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Am o problema: Alexuta de la 5 azi dimineata nu a mai dormit ...a durut-o burta..cand in sfarsita facut kk era plin de mucus..am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau 4 zile Biotic-junior...a mai avut cineva problema asta?

Am citit un pic in urma: eu cred ca fiecare isi creste copilul cum crede, ii da sa manance cum crede de cuviinta, daca vrea sa-i faca program bine ...daca nu e alegerea fiecaruia! Iar despre mamele care alapteaza in continuare am tot respectul! La mine alaptatul mi s-a parut mai greu decat nasterea...am reusit sa alaptez si eu 3 luni jumate si nici alea exclusiv dar mi-am dat silinta atat cat am crezut eu ca pot!
Va pup!

Alexuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ariadna30

Buna seara!

a deju, multumesc mult pt. informatia legata de carut...n-am avut timp sa caut eu insami pe internet.

Of...cand va citesc mesajele si vad ca povestiti ca bebeii vostri papa peste 200 ml si cand ma gandesc ca al meu abia bea 130 (in cel mai fericit caz), ma cuprinde disperarea. Noaptea ce mai mananca si el mai bine (chiar si 180 ml), ca ziua....mananca 100-120 in 2-3 reprize.Parca e din ce in ce mai rau in privinta cantitatii; intotdeauna am emotii cand ii servesc biberonul...ca, dupa 40-50 ml, incepe chinul...ne intindem si o ora sa terminam lapticul (asta daca am norocul sa vrea sa-l pape pe tot). Pana nu demult tinea figura cu cantatul, strambatul si alte chestii de genul....si manca tot. Acum, daca ia totusi tetina in gurita, o strange intre gingiutze si sta asa...pana o impinge afara....Iar la san, mananca f. bine noaptea. Ziua...suge bine vreo 2-3 min., apoi lasa sanul....mai trage 2-3 inghitituri, iar lasa sanul...si tot asa. Unde mai pui il mai apuca si cheful de conversatie... Uff, sa speram ca e din cauza dintisorilor...ca altfel...o iau pe aratura. In mod sigur il deranjeaza destul de tare dintisorii care urmeaza sa apara, ca a inceput sa roada, cu nervi, tot ce prinde.

Multa sanatate tuturor piticilor!

Bogdan Andrei (29.11.2006)

Asa face si a mea si eu cred ca e de la dinti! Nu dispera!

Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

m_monique si Flore26 bafta la vaccin, noi am fost tot azi la vaccin, nu are temperatura insa pana acum a plans in continuu si nu a vrut sa manance.Sper ca bb vostri sa suporte mai usor vaccinul.Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Oanacat, dar de ce te ingrijorezi atat? David a luat mai putin in greutate in ultima luna si dr. zice ca 100-200gr nu e motiv de ingrijorare, ca eu ma stresez asta e alta poveste. Dar nu ne-a recomandat bariu, analize, etc. Hai ca am inceput sa ma panichez si eu, ca oricum numa' calma nu eram... Ma consolez cu ideea urmatoare: daca puiul e vioi, nu plange, nu are scaunele modificate, etc, atunci totusi suntem in grafic. Deci faptul ca a luat putin in greutate daca nu se asociaza cu alte simptome, nu imi apare ca o problema. Spune si tu, aberez eu? Hai, te rog, nu mai plange! Pupam pe baticutzul roz frumoasa printzesa!

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

Multumesc pt. raspunsuri si sfaturi.

Mirona, stiu cam cat ar trebui sa dureze o masa a copilului. Teoretic e simplu; in practica, cam greu.... Daca la tine functioneaza metoda cu programul strict, felicitari! Bogdanel nu s-a transformat inca intr-un robotel (si nici nu mi-as dori asta), deci n-are, nici macar in linii mari, un program. Si asta pt. ca, programul pe care incerc eu sa i-l fac, depinde de cat doarme ziua; nici o zi nu seamana cu o alta : azi poate dormi o ora jum. (prima data) si apoi 2-2,5 ore a doua oara...iar maine poate dormi doar 45 de min., iar urmatorul somn sa fie de 1,5-2 ore. Normal ca nici seara ora de culcare nu mai e aceeasi; ca, daca se trezeste la 18.00, sa zicem...doar n-o sa-l fortez sa doarma iar la 20.00, ca asa prevede programul.:) La fel e si cu mesele...daca ar trebui sa manance la 14.00, de exemplu, iar el la ora aia doarme, doar n-o sa trezesc copilul pt. a-si lua masa programata de mine.:) Am incercat sa-i fac un program, dar, daca el refuza sa se conformeze, n-am ce sa fac. Degeaba il tin nemancat 4 ore, ca tot putin mananca...iar daca as proceda cum zici tu si sa-l las cu cat a mancat initial (50-70 ml) si sa-i mai dau tocmai peste 4 ore (in ideea ca asa ar invata ca tre` sa pape mai mult data viitoare...si in timp cat mai scurt); probabil, ar manca doar vreo 400 ml/zi (sa nu mai zic de concertele pe care le-as avea...).
Nu stiu de ce mananca asa...in reprize, probabil, dupa o anume cantitate, simte nevoia sa ia o pauza...nu-sh` ce sa zic. Acu` sa nu-ti inchipui ca il oblig sa tina biberonul in guritza timp de o ora...:) Bea 50-60 ml, mai ia o pauza....apoi mananca iar si, daca am noroc, mananca tot ce a mai ramas in sticluta.Daca nu, asta e...e nevoie de inca o pauza pana termina tot din sticla. Bine, mai sunt si exceptii : uneori, mananca tot fara pauze...s-a intamplat sa pape 200 ml in 10 min. Am observat ca noaptea (in somn) si dimineata mananca cel mai bine, numai ziua e faza cu statul cate o ora la o singura masa.
Oricum, consider ca e prea micut pt. a-i face un program dupa preferintele mele. Totusi, mi-as dori tare mult sa doarma toata noaptea....macar din cand in cand, daca nu mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna ,mamici!
puiutului meu care azi implineste 4 lunisoare de cand mi-a umplut viata de fericire,sa-mi cresti mare si sanatos!
sarbatoritilor de azi si celor de ieri-MARK ANDREI de ALEX 25,DANIEL de DBUNNY BAMBOLETTA!
DANUTZ,sorry ca n-am venit,a fost sotul meu liber(ceea ce nu prea se-ntampla)si am mai profitat si noi,dar cum a zis si DESIREE putem sa ne intalnim in timpul sapt.doar sa-mi spui locul!
TEUTZ mersic,uitede la Davidutz si felicitari si voua pt. rostogolire!
CRISTINA felicitari pt."mama",acu poti sa te simti cu adevarat mamica!
Eu sunt f. suparata ,am fost la contr.de 4 luni si n-am luat decat 70 de grame in 2 sapt.iar pe o luna intreaga am luat doar 400g,atatasa ca ne-a dat sa papam cereale,voi ce ziceti e bine sa incep cu ele de acum(pana acu a papat doar tzitzi)?Si daca da,cum procedez ii dau putin azi si mai mult maine sau pot sa-i dau dint-ro data mai mult?
DANUTZ,inca o data please sa-mi spui si mie cand mai mergi in parc si unde ,sa vin si eu de data asta!

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006.)

Mergi la inceput