Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
marani spune:
LAVINIA, BAMBOLETTA, mutumesc dragelor pt informatii.
OANACAT, am vazut ca ati fost la vaccin, sa fie fara reactii dorim! si noi am fost, Ana Maria a plans la intepatura si cand i-a bagat serul, in schimb eu....doamne fereste parca-s tampita: AM URLAT CU LACRIMI DE CROCODIL! pisica suspina, sotul meu radea, iar eu plangeam....frumos tablou...tre sa ma maturizez, nu se poate! nu te inteleg, dc plangi si esti ingrijorata? nu-i bolnava, nu mai vomita, a luat in greutate; ce vrei? sa ia lunar 1400 g? Oana, revino-ti te rog!
ALEXANDRA, mersi de incurajari, la urmatorul vaccin sa faci o urare de genul "sa nu planga mama". Multumim inca o data.
Mi-a dat dr de fam sa dau fetei fier, preventiv cica. Ce parere aveti?
deeaA spune:
MONIQUE si FLORE26 succes la vaccin,sa fie fara reactii!
Fetelor eu am incercat cica sa-i fac un program de papa la bebeul meu dar de cand am venit din maternitate el papa si zi si noapte la max.2 ore!Deci va imaginati ce fel de nopti duc eu,mai ales ca dupa ce papa mai tre sa-l legan in brate sa adoarma la loc,dar de cateva sapt.se trez din ora-n ora si acum ca am vazut cantarul a ajuns si pediatra la concluzia ca nu-i mai este de ajuns lapticul de la tzitzi!
MONICABB nu esti singura care te intreaba cineva dc parintii sunt acasa,dar mai haios este ca eu il aveam si pe bebe in brate,ce-o fi crezand ca e fratiorul meu????
deeaAde DAVID IONUT(24.12.2006.)
marani spune:
Ptiu, am uitat sa urez LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!! SA FIE SANATOSI!
M_MONIQUE, FLORE, bafta fetelor la vaccin, sa nu planga bbii, mamele nici atat si sa nu existe reactii.
CARLA, Ana Maria facu intr-o noapte diaree cu mucus, eram panicata toata, dar nu se mai repetase decat dupa o sapt. Din cauza igienei ar fi. Acum face verde tariceanu la inceput, d-ala bun galben apoi, legat cu mucus. Scuzati descrierea, Dr zice ca e ok daca bb ia in greutate. O cauza precisa nu stiu, pe bune, la vaccinul trecut ii dadusem de 2 ori paracetamol supozitor si atunci facu la fel, cu mucus.
Despre hranit copilul noaptea: intotdeauna i-am dat laptic noaptea, niciodata ceai, acu nu mai papa deloc noaptea ba mai mut de 2 zile la 6 dim mananca.
Ariadna30 spune:
Medicii spun ca bebeii n-ar mai trebui sa pape in timpul noptii, nu? Si atunci, cum incadram cele 5-6 mese (fiecare dintre ele la interval de 3-4 ore)? Ca doar ziua are doar vreo 12 ore, daca bebe doarme de la 20:00 la 8:00...sau ceva de genu`. Si la 3 ore daca i-am hrani, tot mai raman 1-2 mese pe dinafara.
La noi programul de noapte e cam asa : in jurul orelor 20:30-21:00 (uneori chiar si la 22:00-22:30) il culc. Vreo 3,5-4 ore (chiar si 5-6, dar mai rar asa ceva) doarme neintors.Sa zicem ca la 1:00 se trezeste, apoi la 5:00...si la 8:00 e trezirea definitiva, ca rar doarme dupa ora 8:00. Cum sa-i scot cele 2 mese (de la 1:00 si de la 5:00)??!!?? Sa-l hranesc ziua din 2 in 2 ore??? Chiar si asa, nu cred ca-si va face provizii pt. noapte.:)
Sa-i dau doar ceai, ziceti....piticu` meu se trezeste si la 45 de min. de la ultima masa....daca n-a supt deajuns, ca sa recupereze pierderea. Daca cu jum. din laptele pe care-l mananca la o masa nu se poate multumi si nu se lasa doborat de somnul profund, ramanand pe jum. flamand, cum as putea sa-l tin doar cu ceai?:)
bamboletta spune:
Cand mama n-are ce face
Am fost si ne-am pus cercelusi
am avut niste emotii dar a fost bine,a plans putin dar ia trecut cu cand iesisem din magazin deja uitase si radea
Porumbita80-m-am mai linistit deci si Mario face asa
Flore26,Monique_m-tinem pumnii sa fie ok la vaccin
Marani-si noua ne-a dat fier medicul de familie,dar pediatra a zis ca nu e nevoie,deci eu nu-i dau
ma duc sa-i dau papa ca tipa
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
de dim tot vreau sa multumesc mamicilor care mi-au urat LMA ieri
Mamicile care ati pus deja cercelusi cu ce ati dezinfectat urechea?
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ariadna30 spune:
sbogdana, la fel am patit si eu noaptea trecuta....cred ca oboseala isi spune cuvantul. La mine a fost si mai tare faza : m-am trezit cu bebe in brate pe la 3:30...si, la un moment dat, dupa nu stiu cate tentative (ca atipeam de fiecare data inainte sa-mi duc "planul" la indeplinire), in sfarsit am gasit puterea de a ma ridica de pe pat....si mi-am asezat copilul la locul lui, in patut. Nu-mi amintesc cand l-am luat din patut...si, ce e mai dur, nici daca a supt la san sau nu. Cert e ca dormea dus in bratele mele, cred ca somnambula de mine a avut totusi grija sa-l puna la san...asa, dormind pe ea. Dar, daca nu l-am suravegheat cat mananca, etc...normal ca mi s-a trezit din nou peste o jum. de ora... Uite-asa ma trezesc cu el prin parc, la plimbare....sau mai stiu eu ce mai fac. Brrr! Sper sa nu se mai repete!!
flore26 spune:
Am venit de la vaccin!A fost foarte cuminte, nu a plans deloc. Mai mult m/am stresat eu. Acum e putin maraita, poate ea e cu efect intarziat.
ariadnanoi avem 5 mese pe zi, cam asa: in jur de 6, 10, 14, 18, 21.30. Cu tot cu acest program Alessia nu/i un robot, pur si simplu i/am facut programul dupa cum dormea si manca ea. Normal ca daca doarme la 10 mananca mai tarziu. sa ai o viata mai organizata, nu inseamna neaparat sa fii un robot.monique cum a fost? sper sa nu facem febra.bamboletta eu ii dadeam cu spirt, si cum la ea s/a vindecat mai greu i/am pus putina tetraciclina, dimineata. Felicitari pentru cercelusi. Poze sa vedem!!!!marani si mie mi/a spus l;a spital sa/i dau fier, dar am citit ca nu e prea recomandat asa ca nu i/am dat. Tu decizi.Poze printesuca marmaluca
Ktrinel spune:
bine v-am gasit/regasit (pe mai noile mamici)!
am ajuns si eu la zi cu cititul, chiar daca in diagonala, si am zis sa va dam si noi raportul, azi la 5 luni (multumim celor care ne-au felicitat).
asa ca pe cine mai intereseaza despre noi, iata povestea in imagini (ca sa impusc doi iepuri, ca cine stie cand mai scriu)
De cand nu ne-am auzit s-au intamplat asa : pe la 2 luni jumate ne-am pus cercei, urlat 2 minute si gata, nici un eveniment (nu frecat, nu gel, nu infectie).primavara s-a lasat greu asteptata la noi anul asta asa ca inca puneam caciula de Florii, am inceput sa port fustita doar in casa. mi-am facut mai multi prieteni , dar cel mai tare il iubesc pe kermit.
am crescut asa de mult ca de la 4 luni nu mai incap in cadita si am trecut la cada mare. iata-ma ! ce comoda sunt acum si ma si joc cu pestisorii.
de Pasti am avut rochita noua, am ciocnit oua si chiar le-am gustat yummy, dar nu mi=au placut , asa ca tot cu antenutzele spiridusului ma multumesc.
am gustat si piure de morcovi la 4 luni , ce-i drept prima masa a fost mai dificila , dar pt ca de atunci mananc bine si orice (mere, pere, prune, banae, morcov, cartof, dovlecel, telina , etc) mi-am castigat loc de cinste la masa din bucatarie pe scaunul meu.
mai nou stau si singura in fund, dar trebuie sa ma ridice cineva, ca la kilogramele mele (8,5kg si 68cm) nu am reusit singura inca.
de 2-3 sapt am un nou loc de joaca rotobilul
si imi place la nebunie!!
acum ca avem si noi 20 si ceva de grade (cu plus!!)am incercat si eu niste ochelari de soare, dar sunt ff incomozi, asa ca am adoptat tinuta cu palariutza, maneca scurta si talpile goale...
am fost cu mami si tati la munte si am fost f cuminte, ca mie imi place mult in natura, ziua dorm numai afara in curte si pandesc iepurasul si marmota care dau tarcoale prin gradina cand si cand.cand o sa ii prind va pun poze si cu ei.
nu am inca nici un dinte, dar nici muci si alte probleme nu am avut, nici macar o raceala. sunt sanatoasa tun! sunt calita afara de la -15C la +24C in prezent.carutzul l-am intors de vreo luna , sa vad si eu lumea...si lumea pe mine
pupam toti bebelusii si mamicile care ne-au mai scris pe privat, o salutam si pe Donia (hai la sezatoare )!
daphna spune:
BAMBO eu nu am facut nimik absolut .nu am pus mana...2 sapt a stat cu cerceii medicinali,dupa i-am pus pe ai nostrii.a fost ok.sper sa fie bine si la voi.
pupici multi la toate mamicile
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)