Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Neata
La multe lunisoare bb-ilor care astazi implinesc niste lunisoare, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
Andrada Ioana de lavyada
Ana Julia de Ktrinel
Marani bafta si tie la vaccin.Am pupat-o pe Nicole.Stiu ca este greu fara masina eu nu am carnet si de aceea imi este super greu sa plec undeva cu Nicole.
Dianocica Nicole imparte patul cu un elefant.
Monicabb multumim pentru raspuns
Donia
Am fost la vaccin si a plans putin dupa ce i-a bagat serul si gata, dar problema mare este ca nu a luat decat 400 de grame intr-o lunanu mai stiu ce sa fac.
Asta de sector mi-a dat sa-i dau vitamine si am vorbit cu doctorita de la Alexandrescu si duminica mergem la analize si ii face si bariu cu toate ca nu mai vomita.
Doamne sper sa-i iasa bine toate ca imi vine sa mornu ma pot opri din plans.
Atat m-am chinuit sa tin sarcina si m-am rugat macar ea sa fie sanatoasa .
Vroiam sa mai spun ceva dar am uitat..revin cand imi aduc aminte
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dianocica
miro imi pare rau, dar nu prea sunt de acord cu tine...

dianocica si mie imi pare rau - dar nu citishi bine? era vorba de a sta cu bebe cate o ora la masa - GRESIT!!!
nu e vb de ai da ori ba la cerere - ca nici la noi nu e programu batut in cuie - dar nici de faza cu comunismu - si eu imi tin bebeu in brate cat mai mult posibil - dar nu mi-am facut copil ca sa-i fiu sluga.
va fi o cooperare la noi - nu doar mama in sus si mama in jos, mama fa si mama face - iar daca nu stie din start unde ii este locul si nu stie din start niste limite - sa avem pardon. Un program cat de cat de care sa te tii si pe care-l sa-l incalci uneori - tot trebuie sa ai. Tot - parerea mea.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si nu inteleg o faza ... ce-au de zis mamicila care alapteaza 2-4 minute???

voi credeti ca stiti ce inseamna sa stai cu bebeu agatzat de tzatza timp de o ora? credeti ca puteti da sfaturi? sa simti cum ai vrea sa te mai poti si misca - sa simti cum iti amorteste si sanul nu doar noada fundului stand asa?

lasati mamicila care au trecut prin asa ceva sa vorbeasca.

si zau dianocica - tu esti vreodata de acord cu ceea ce spun eu? cred ca nu - dar nu-i bai - las ca-mi trece si a fel si tie.

na ca-mi spusei si eu ofu. oricum.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by Mirona
Sa vedem si maine seara. Ideea e ca nu mai au voie sa pape noaptea- ca noaptea nu digera stomacul cum trebuie si-i imbolnavim de stomac. E un chin - dar spre binele ei ma chinui cateva zile/saptamani si sper sa reusesc.

Ei, na! Nu am stiut chestia asta! Nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca putem sa-i imbolnavim asa desi pare logic. Merci Mirona!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Mirona sti ca zilele trecute spuneam ca si nicole a inceput sa se trezeaca noaptea, nici eu nu sunt de acord sa-i dau sa pape noaptea, si ii dau ceai.Doar cand o alptam ii dadeam noaptea dar atunci avea 2 luni si era altceva ca la san nicodata nu sti cat papa, acum depinde de fiecare copil in parte. Nicole era foarte puturoasa la san.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Din seria "nu-mi da, Doamne, cate pot sa duc", tocmai ce mi-a mai trimis una. Sub chipul si infatisarea vecinei de dedesubt, care a venit trantind si bufnind ca ii curge apa in cap in baie. Asa ca portarul a oprit apa pe coloana, vecina de la 4 a inceput sa tipe ca ea facea baie, eu stau cu rufele in masina la jumatatea ciclului, toata lumea e nervoasa, eu si mai si ca nici macar nu apucasem sa-mi beau cafeaua, iar barbatu-meu saracul cauta un instalator.

Mai, cineva are ceva cu mine....ca eu tocmai faceam linistita bagajelul ca sa plecam la intalnirea din IOR .

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Nu cred ca e cazul sa va suparati.Fiecare isi creste copilul dupa posibilitati, si in functie de cum este copilul. Eu sunt de acord cu mancatul la cerere, dar totusi cu program. Nu stiu daca ma intelegeti. Eu nu i/am dat niciodata sa manance noaptea lapte. Inca din primele nopti, cand se trezea la ora 3 ii dadeam ceai, si daca nu adormea, ceea ce se intampla f rar, ii mai dadeam si san. Dupa o luna, Alessia mea dormea de la 21/22 pana la 7/8 dimineata. Acum avem 4 luni, si de cateva zile a inceput sa se trezeasca ba la 4, sau la 5 sau la 6.Daca se trezeste la 6 ii dau lapte ( san)daca la 2 sau 3 sau 4 sau ...ii dau ceai. La noi merge, pentru ca dupa ce bea ceaiul , adoarme, dar alti copii nu se satura, asa ca totul depinde de copil. De ce sa mint, chiar imi place ca doarme atat, ca dormim si noi, si , si eu stiam ca nu le face bine sa manance noaptea. Parerea mea, nu puneti biciul!!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Si cel mai important, noi trebuie sa/i formam pe ei, sa le formam anumite deprinderi, obiceiuri, nu ei sa ne formeze pe noi!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna mamici de bebei frumosi
Bambo parca vorbesti de mario al meu referitor la papa cu lingurita uneori nu mai rezist am papa si in cap dupa ce termin cu el rade cand manaca vorbeste, da din manute din picioare imi da pe ste mane imi ea lingurita din mana deci nu esti singura ne alaturam clubului
Asa referitor la trezit dimineata la fel prima papa este la 6 apoi la 10, 13,17,22. asta e programul nostru.Eu ma trezsc ca ceasul la 6
Am vazut-o pe Antonia de Bambo cu ochelari ce sa mai era cea mai tare gagica din parc e o smechera.

la toate mamicile

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Nu am apucat sa mai intru cateva zile si vad ca ati scris...
La noi a fost Simfonia Lalelelor asa ca am stat numai pe centru, ieri am fost cu bunica(strabunica Alexutei) tot pe centru la plimbare ca a fost ziua ei de nume...a fost foarte incantata a impins la carut doua ore daca cumva vroiam sa vad ce face copilu imi zicea sa o las in pace...asa ca 2 ore nu m-am atins de copil si nici de carut ziceai! Doamne ziceai ca i-a pus Dumnezeu mana in cap asa era de fericita ca sta ea cu copilu, oprea lumea pe strada (care mai aveau copii) si incepea sa le spuna ca e stranepoata , ca are 5 luni si 8kile...imi venea sa ma bag in pamant de rusine...vroiau aia nu vroiau trebuie=a sa o asculte cum o lauda pe stranepoata-sa! Ce sa mai am fost cantitate neglijabila ieri, oamga radea in hohote la ea...a fost super!!!

Si a mea cand mananca vorbeste, nu stiu ce spune dar spune din tot sufletu' si gesticuleaza isi pune castronul in cap, prinde lingurita si nu-i mai da drumul ...bineinteles ca si-o baga pe gat pana ii vine sa vomite...ne distram ce sa mai! Deja mancam cu babetica si un scutec pe dedesupt fiindca se face din cap pana in picioare!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Basi suntem alaturi de tine!!!!

Mergi la inceput