Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

roxanica hai ca i mai bine asa...si eu am vorbit cu dd sa nu mi mai chinuie copilu' cu parturi cand era mic....ca asa se opintea si plangea pt unu' amarat...sa ma vezi acum... noroc ca doar seara ca altfel as fi ajuns pustnica... macar conjunctivita trece....

diana si david

si brusc m-am oprit din ras... pai cum "noroc ca doar seara" ??? Pai seara, cand vine sexosu' acas' plin de pasiune??? Mai bine in timpul zilei, ca noi nu auzim, nu mirosim, noua ne plac ideile tale... restul nu mai conteaza!
Referitor la mancare sincera sa fiu nu prea ma consoleaza ideea ca si Dmic e in greva, pentru ca el e grasunel bine, a fost istet si si-a facut rezerve pentru ca mai tarziu sa-si permita zile din astea mai fomiste.Dar David al meu e si mititel nici nu mananca.... Si Dianocica daca-l duci la dr oare ce poate sa-i faca sa pape mai bine?? ca noi tot am fost si nici o imbunatatire.
Si David e foarte vioi, se rostogoleste non-stop, se intoarce cu capsorul acolo unde odata erau picioarele, nu-l pot lasa o sec singurel, se rostogoleste chiar si in scoica si ramane cu piciorusele atarnate, cu fata infipta in bara, horror.
Am admirat pe Dani de Laura si pe Bubamara, pisica de Marani, si pe Darius de madaluta, facand ochii mari la titzele lui Luciu! Super bebelusi! Sa va traiasca! Vom continua admirarea si laudele...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mda..continuam..el a luat somn..eu am baut cafeaua si nu mai pot dormi.

Flore26..hai nu ma speria..eu totusi mai sper!

Dianocica, asta cu suptul in gol se manifesta si la noi,eu suspectez ca e tot de la gingii..

Azi avem un pic de muci..cred ca am exagerat cu dezbracatul..sper sa nu il vada soacra-mea sa-mi zica:vezi?eu ti-am zis!
Apropos,intr-o zi il tinea la ea in brate fara sosete..cum il tin eu in camera si socru-meu ne-a facut inconstiente a pus-o sa-i mai puna o pereche de pantalonasi cu picior-rau sa nu ai casa ta.

Bambo..LA MULTI ANI FRUMOSI!- te cheama si Georgiana presupun,nu?

LA MULTI ANI cu intarziere pt MARK si Dani de Dbunny..Dbunny- mancacios baiat ai- dar nu ti-e frica ca ar putea rupe o bucata mai mare si sa se inece?

Marani, eu mi-am pierdut telefonul ca iti dadeam nr. doctoritei..are cabinet TERRA BABY exact langa Billa, in stanga langa un chiosc de ziare si o farmacie.Astept si eu numarul de la fete.

Si noi ne prindem de picioare si e mare veselie,ne enervam pe jucarii,si ne plictisim repede..asa ca ne atrage tot ce vedem prin camera..pungi,reviste,telecomanda,sticle cu apa,etc.

Inca sta prea mult in brate.Am observat ca umarul meu drept e mai jos..cred ca amdeja coloana deformata.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica nu l as duce la dr sa l faca sa manance ci sa vada daca nu e de la altceva lipsa poftei e mancare. daca nu...ti am zis, are scuze cu joaca asta....
miro imi pare rau, dar nu prea sunt de acord cu tine...pai toata lumea trage stanga dreapta ca alaptatul se face la cerere. adica cand vrea el, nu eu...stiu ca tu ii dai formula. dar ai inteles ideea...plus ca prin anii 50 se recomanda (asta fiind spus finutz) sa nu l iei in brate cand in plange, sa nu tii cont de ce face el, tu sa l inveti ca la 4 ore manca si daca nu i ajunge intre timp...asta e, live with it! (de acum incolo nu ti spun tie, vorbesc in general) pai de ce am facut copil? sa i spun acum mananci-el sa manance, sa i spun acum dormi-el sa doarma, sa i spun acum te joci-el sa se joace? eu nu vad asa problema...nici un animal nu as trata asa...e o fiinta cu nevoi, cu probleme, e un om. de aia avem cu totii nevoie de weekenduri si vacante. pt ca trezit la 8, mancat, plecat la munca, mancat la pranz, muncit pana la 5, drum acasa, mancare, tv, somn...te indobitocesc la un moment dat. TREBUIE sa rupi ritmul asta timpit. trebuie sa ai o zi in care te trezesti la 10, nu la 8, in care mananci la 7 nu 9....si pt ei la fel. PAREREA MEA

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Am uitat sa-i raspund Laurei cu KK verde- daca nu are alte simptome (febra,plans,scadere in greutate) stai linistita!

Mirona,eu ma tot gandesc ca totusi nu se satura numai cu laptic..(in timpul zilei mananca si la o ora jumate)de aceea probabil in max 2 saptamani incepem si noi sa mai dam cate altceva.M-am gandit la ceai si am incercat schema in timpul zilei..si il tine fix o ora pana cere iar papa.

Dianocica,sper sa nu par proasta, la ce spuneti voi nu?(semnatura)

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata...acum am sosit si eu la ....cred ca voi ati terminat-o demult...Mark doarme ca azi s-a trezit devreme si eu am dat bir cu fugitii!
Donia.......si uite pentru voi ......si scuze pentru poze dar am uitat sa le intorc din calculator si dupa ce le-am pus pe mail nu am mai putut!
Chris...la fel fac si eu cu lantul de suzeta...atunci cand nu ii trebuie suzy ii pun inelul de dentitie!
Ralumat....1000 de ici....asteptam de 2 zile raspunsul asta....se pare ca s-a citit pe diagonala.......eu chiar am o dilema...ca nu stiu de care sa iau sa fie sigur!...
Teutz...
Roxanica...eu nu am cum sa te ajut...poate mamicile cu experienta sau care au trecut prin asa ceva,oricum cred ca iti trebuie acum multa putere sa treci prin toate....
Marani....bafta la vaccin...
Mirona......ca sa va treaca supararea....acum ce sa fac....bagati biciul....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Sunt iar sa trezit de dim la 5.30
acum la 10 i-am dat iar sa pape mar cu lungurita mi-a dat peste castronel la varsat,scuipa cu mancarea in gura,da din maini din picioare imi ia lingurita din mana nu stiu ce sa mai fac cu eade cateva zile parca suntem la nebuni la voi tot asa?

Ralumat-deci nu e bun storcatorul Moulinex?modelul ala micut?si chiar pe ala vroiam sa-l cumpar

Donia-multumim da sta cu ei pe nas pana ii este somn si atunci vrea sa se frece la ochi si da de ei

Lavinia_p-si pe mine ma trezeste pe la 5.30-6 dim papam si incecam sa adormim iar dar doarme iepureste deci eu nici nu mai dorm
ti-am trimis PM
da ma cheama si Georgiana

Marani-ti-a explicat Lavinia unde e cabinetul eu iti dau nr de tel.0745147533

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

buna. iaca venim si noi la apel.
Lavinia azi noapte s-a trezit de trei ori. nu mi se mai pare nimic neobisnuit sa se trezeasca asa des. si m-am si obisnuit. zic merci cand dorm 2 ore legate. poate nu se satura cand suge, Cristina seara suge doar 5 minute si apoi adoarme. mai trage ea asa prin somn dar putin.
Si copila mea se enerveaza pe jucarii. le scapa din mana si apoi se pune pe un tipat. ca acum de exemplu . si s-a invatat sa scoata suzeta si sa bage mana.
azi mergem la vaccin. sper sa nu aiba alte reactii. tinem pumnii pentru ceilalti bebelusi care fac vaccin azi.
ma duc la ea ca tipa...

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ochelari indispensabili!
Vara, ganditi-va sa protejati ochii copiilor vostri! Numeroase studii stiintifice au demonstrat intr-adevar ca pana la 10-12 ani, cristalinul este inca foarte deschis (transparent) si lasa sa treaca o doza foarte mare de raze ultraviolete. Inainte de 1 an, 90% din UVA (radiatii ultraviolete de tip A) ating retina, la 13 ani, mai raman inca 60%. Or, toate daunele cauzate in timpul copilariei raman ca o amprenta pe ochi la varsta de adult. Majoritatea problemelor de degenerescenta se datoreaza asadar unei proaste protectii a ochilor in timpul copilariei.

Deci, reflexul ochelari obligatoriu de la cea mai mica varsta! Cum sa ii alegeti? Nu trebuie sa va incredeti doar in nuanta lentilelor, uneori inselatoare. Singurul criteriu valabil intr-adevar este protectia UV a ochelarilor, cuprinsa intre 0 si 4; ca si pentru cremele solare, cu cat indicele este mai mare, cu atat protectia va fi mai eficace. Pentru copii, alegeti un indice 4. Ochelarii vor trebui sa aiba de asemenea garantia #8220;protectia UV normalizata#8221; pentru UVA si UVB, si totodata mentiunea CE. Alegeti o montura solida, cu lentile organice #8211; sticla este de exclus pentru copii.

Si bineinteles, alegeti un model care sa-i placa micutului dumneavoastra, altfel exista riscul sa nu vrea sa ii poarte!

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Buna dimineata mamici si fulguleti

Si noi suntem maraite, de cateva zile incoace, cred ca dintii sunt de vina. Azi noapte, a dormit cu noi in pat, nu stiu cum am adus-o in pat ca nu imi aduc deloc aminte, stiu doar ca la o maraiala a ei in somn m-am trezit ca e in pat cu noi. Ma sperie chestia asta cu uitatul, cred ca eram adormita rau . Trebuie sa iau masuri sa nu se mai intample asa.

Donia, sunt asa de multe de vazut in India, eu am vazut doar putin ca nu prea am avut noi timp de plimbareala, prima data a fost cu nunta si mai mult am fost ocupati cu organizarea ei si ne-am plimbat doar putin iar acum a doua oara am fost cu Zara si mai mult am stat in casa, doar putin am iesit si n-am iesit deloc din Bangalore. Sper ca data viitoare sa reusim sa vedem mai mult. Eu vreau foarte mult sa vad si partea rurala, locurile de unde provin parintii sotului. Si mai vreau sa fiu spectator si la o nunta indiana ca sunt fascinante, abia astept sa se marite sora lui, ca la a mea nu prea am avut ocazia sa observ tot, eram mai mult preocupata sa iasa totul bine.

Sa aveti o zi placuta si plina de soare

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laviniaraspundem cu nu la referendum.adica nu vrem demiterea.

mai era ceva daram uitat si fugim afara.brrrum.paaa

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput