Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dom'le, ce zi am avut azi! Ala micu' m-a innebunit cu racnetele si plansul si maraiala, cred ca ii ies vreo 8 dinti deodata la cat s-a enervat azi... Aia mare mi-a restrictionat accesul in juma de casa pe unde a gasit ea de cuviinta sa scrie "Employees only", eu fiind doar vizitator, desigur, vizitator care facea ciorba, spala rufe, punea masa, strangea masa, spala vase, manevra telefoane... Uf, bine ca e noapte!

Multumesc fetelor pentru raspunsurile cu jucariile si nervii. Eu azi mai pe seara am ajuns la concluzia ca jucaria preferata zilele astea trebuie sa fie ori ceva textil care se molfaie bine, ori nimic, si in cazul asta fie isi baga mainile in gura pana la cot, fie isi trage de haine.

dianocica, multam ca m-ai lasat sa vad covoarele, sunt frumoase, iar pe ala cu motiv albastru cred ca m-as culca, m-as inveli cu el, as manca, as citi, as sta, etc, etc, etc. Asa ceva ar trebui sa-mi caut si eu.

Roxana imi baga niste texte... de ma lasa praf, imi vine sa intru in pamant de rusine ca o cert uneori... Mi-a mai zis de cateva ori ca "daca exista o mama mai buna ca tine pe lumia asta eu nu am auzit de ea" si oftand si imbratisandu-ma "Tu esti cea mai buna mama din lumie"
Am ajuns su sotul la concluzia ca de acum inainte noi nu trebuie s-o mai educam, ci doar sa avem grija sa n-o stricam.
Asteptati voi, cativa ani inca, si o sa auziti pe viu mostre din astea, de o sa fiti piftie pe langa micutii vostri. Si legat de asta imi vine in minte un cantec cu "The seeds of love" - oare cine il canta?

marani "uitam: am invatat de la Dianocica, azi a stat pisica afara fara caciula" - si eu tot la campania "Nu infofoliti copii" m-am gandit sambata, cand a fost o zi mai calda - dianocica, bine mi-a prins dom'le campania asta, ca pe cand am ajuns la parc deja uitasem ca infofolisem pruncul, m-am apucat sa-l dezbrac datorita tie.

bambo, frumoase mai sunteti draga si vad ca rezista Antonia cu ochelarii pe nas, dulcica mai e!

alexandra, v-am vazut si eu in poze, frumoasa familie sunteti, imi place ca sunteti parinti tineri, noi ne-am apucat tarziu de facut copii...
Da' tot cu capul stramb m-ai tinut ca sa ma uit la pozele alea

ruxandra, bine v-ati mai distrat! Sa va fie de bine. Hai mai, nu pui poze cu minunile alea de munti? Sper ca ii e bine lui Matei de acum.

Ia uite-o si pe Kara a Mironei, e toata o veselie, si ce fain exploreaza ea natura!

OanaCat, Cristi are zile in care vrea sa suga mai des, ar putea sa ii fie sete, ca nu suge mult. Oricum ceai nu ii dau inca, iar cand ii voi da si altceva in afara laptelui de san ii voi da apa chioara. Nu stiu cum iti poti da seama daca ii e sete, dar eu ii voi oferi apa si daca o sa bea probabil ca o va face de sete...
Ce faina e Nicole cu baticut si rochita, ati prins-o si cu degetul in gurita... Succes cu vaccinul de maine!

auras, ce frumos e iepurasul, ce o sa faceti cu el? Da' mai dragi mi-au fost fetitele, frumusele tare!

Hi, hi, anateo, ce faine pozele, dar ultima e superba, cu Teodora pictata si adormita, poza aia parca vorbeste cel mai bine despre petrecere! Sa stii ca Seba imi aduce cu Cristi in unele poze, cam au si aceleasi rotunjimi.

Yagmur, eu am stat 2 ani de zile acasa cu Roxana si sa ma fi vazut ce ma mai jeluiam ca trebuie sa incep serviciul... Ma durea sufletul, simteam fizic o durere undeva intre stomac si piept. Ideea e nu e usor niciodata, mic sau mare tot ai impresia ca iti abandonezi copilul. Dar dupa 2-3 zile de servici parca nici nu plecasem, cu diferenta ca ma intorceam acasa alergand dupa o zi grea de servici, usoara ca un fulg, bucuroasa ca o sa-mi vad puiul. Hai ca o sa fie bine, stiu ca nu ma crezi, dar chiar o sa fie bine

sbogdana, ce minunatie de poze, ai avut ocazia sa vezi multe, sa cunosti multe, fain.

roxanica, bine ca a scapat David. Iar tu cu ochiul, sa iti treaca repede... desi nu cred ca te-a ascultat Dumnezeu, dar totusi... tu ai cerut-o

Dia "nu ma pot opri sa iti zic inca o data ce mult seamana roxana cu tine " - nici sa nu te opresti, ca imi creste inima cand te aud, mai ales ca mai nou zic rudele de Cristi ca seamana cu sotul - si doar am hotarat deja ca seamana cu mine .

lory32, va doresc sa mearga usor si mai repede cu al doilea dintisor! Din ce am citit se pare ca la primii doi e mai greu, dupa aia se mai obisnuieste bebe cu genul asta de durere.

chris, io nu's ce-i aia crema pentru vant. Are FPS?

desiree, sper ca e mai bine Octavian acum, adevarul e ca m-am tot gandit si la primele bubite, ca probabil nu erau de la tantari daca tu nu ai avut tantari in casa, nu?!

Monicabb, ce compliment frumos ai primit! "Mama sau tata sunt acasa?"

Ralumat, n-ai bafta la storcatoare, m-ai innebunit! Eu am avut unul tare bun in Romania, dar nu mai stiu nici ce marca era, si nici macar cui l-am dat, ca sa intreb...

asiza, cum v-a fost? Vino si scrie-mi ca ai supravietuit, ca altfel ma auzi iar racnind din dealul Clujului!

V-am lasat, pun scutecul in locul secret si m-am dus la nani...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neatza Donia. Adica noapte buna.

Am venit sa preiau "pampersul fluturand" in locul lui Chris care, probabil, ca le trage la aghioase, doborata de aerul tare si dupa nesomnul de-aseara.

Schimbare de garda:

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hpo si noi la prezenta. copchiii dorm si io nu pot sa fac nimic ca se trezeste ala mic una doua....asa ca...forumesc...da' oare ce voiam sa zic? na minune ca iar am intrat degeaba...
donia, te am lasat in plop cu freziile alea....de fapt cu sera... batranetile...ia spune, ne zici si noua secretul pt copii asa cuminti/isteti/frumosi/de toate?(noroc cu vizualizare asta ca altfel trimiteam zambila...)
ruxandra pai ce facem? sus comunistii? ce i asta?
roxanica hai ca i mai bine asa...si eu am vorbit cu dd sa nu mi mai chinuie copilu' cu parturi cand era mic....ca asa se opintea si plangea pt unu' amarat...sa ma vezi acum... noroc ca doar seara ca altfel as fi ajuns pustnica... macar conjunctivita trece....

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineatza! Hai, ruxandra, sa te ajut la preluarea pampersului, ca fiind vorba de dolofanelul Cristinel poate e greu tare! Mai ales ca dupa relatarile Doniei a avut mititelul o zi mai dificila...
io nu mai pot, ma declar invinsa...desi am iesit invingatoare (adica nu eu, ci David) din lupta cu nenorocita asta de conjuctivita, am ramas cu "sechele": IAR NU MANANCA COPILUUUUUUU' !!!!
La inceput l-am inteles, avea circumstante atenuante: il deranja ochisorul. Dar acum???? Refuza categoric biberonul, nu-l vrea nici dupa 6 ore de foame crancena. in schimb acum accepta linguritza, mananca orice cu linguritza, ma rog, deocamdata papam supica, morcoveii din supa, cu lapte si cereale, cereale si mar piure sau suc. Dar nu mananca in cantitati industriale, asa cat o vrabiutza, cateva inghitituri acolo, deci nu are cum sa se sature, evident ar mai fi nevoie de muuuult laptic. Si asta in conditiile in care a luat doar 290 gr in luna ce-a trecut. Imi vine sa-mi iau campii..
Normal ca nu rezist si fac greseala de a-i da mancare in somn, papa fara probleme, dar mai putin decat de obicei, manca 180ml-200 si acum papa 140 max.
CE MA FAC???
Totusi nu e normal sa refuze mancarea dupa atatea ore. Sa incerc sa-l las mai mult de 6 ore, o fi ok? Apoi cum a luat asa putin in greutate cand a mancat chiar bine luna trecuta, eram atat de incantata.
Am incercat si sa schimbam laptele, tinand cont ca David are antecedente in domeniul asta, dar nici o imbunatatire...ufffffffff, mai, mai, dragi copii, numa' mama sa nu fi !!!

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

pt mine nu prea e..e a doua zi cand se trezeste la 6.. si tre sa am grija sa nu trezeasca restul casei.Grea misiune!

Mai e vreo mama asa chinuita..noaptea se trezeste la 2-3 ore si dimineata la 6.Oare se va schimba ceva cu diversificarea?ca nu maipot

Bambo,Laura,Ramsan, trimite-ti-mi simie PM cu nr.voastre de telefon si nr. pediatrei pls.

,am visat ca ne-am intalnit pe malul marii..

Revin..ma duc sa facun cafeu slab.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

prezent la apel!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica daca te incalzeste cu ceva si d e in greva. la 5 ore doua inghitituri. pt ca i dau eu, nu ca ar cere...eu il mai las cateva zile, dupa care il duc la dr. sunt relativ linistita pt ca e f vesel, vorbeste toata ziua...ma gandesc ca pur si simplu uita, se ia cu altele, iar atunci cand isi da seama e prea fomist si haleste repede, in 2 min i se ia...sper sa fie asta. oricum la mine e mai usor ca nu vad cati cati ml a mancat, desi am eu o idee, la cat scot cu pompa....

monica si lui d ii place la nebunie zbenguiala cu avionul sau de sus in jos....dar o fac fara zdruncinaturi.si cred ca e f ok asa...n ar trebui sa i faca nici un rau daca nu e exagerat.nu?

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neata buna, desi nu/i asa de buna ca mi cam somn. Noi am avut un weekend spectaculos: sambata am stat tot eu cu Alessia pana la ora 18 cand s/a gandit si tati sa se trezeasca, dupa o noapte de lucru. Asa ca a trecut ziua la fel ca celelalte zile din timpul saptamanii. Normal ca am fost o caruta de nervi. Pai macar sambata sa mai vorbim si noi, adica eu cu sotzu, ca in timpul saptamanii vorbim doar la telefon. Dar ce sa/i faci...

azi e mare sarbatoare: implinim 8 ani de cand ne cunoastem!!!!!! Sa vad daca primesc vreo floare, sau patesc ca in reclama de la ulei: " Ce zi e azi, Fanele? Pai marti, ce zi sa fie?"
Sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si sanatosi.
Chris 80 mie mi/a recomandat doctorul dermatolog sa o dau pe fata si cu crema hidratanta, si cu crema cu factor de protectie. Am cumparat de la mustela, cu factor 50, dar cu toate ca ieri am dat/o cand am iesit, tot e rosie in obraji.
lavinia_p baiatul nasei mele obisnuia sa se trezeasca din ora in ora noaptea. Dupa diversificare nu s/a schimbat nimic. Au reusit pana la urma sa/l faca sa doarma toata noaptea, dar intr/un mod mai neplacut: il lasau sa planga cateva minute, intrau la el in camera il linisteau si ieseau. Iar plangea...intrau dupa alte cateva minute, il mangaiau si iar ieseau. Ideea e ca lasau sa treaca din ce in ce mai mult timp, pana sa intre la el. Si ...fara papa noaptea. E cam nasol, pentru ca eu nu as putea sa o las sa planga si sa nu linistesc...dar la ei a dat roade, acum baiatul doarme toata noaptea, de la 22 la 9.

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna dimineata fetelor!

nu scriu mult ca ne pregatim sa plecam la vaccin.

cine vrea randea de sticla sa zica ca la noi n oras peste tot se gaseste; trimit in tara.

DONIA, nu-ti spun cum se uitau mamicile la noi, lumea de aici e inapoiata rau, pe bune; copii de peste 1 an cu caciula impletita pe cap plus gluga ca adia vantul. Abia ma abtin sa nu intreb mama (care mere cu pleata-n vant):"dc nu-ti pui batic? sau o caciula?". Rautatile au si aparut:"ai grija..te joci cu focul" sau "e f periculos, o sa ai de tras". Cand le auzi....

LAURA, parca tu erai din Iasi. Un pm cu nr de tel al dr Siminiceanu nu ai te rog? ca in iunie vreau sa merg cu pisica la un control. Pe unde mai are cabinetul? poate stii.

DESIREE, am priceput ce-i cu bubitele, o sa treaca, bine ca nu-i afurisita de dermatita. Sanatate multa puiului!

o zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Donia
alexandra Da' tot cu capul stramb m-ai tinut ca sa ma uit la pozele alea

nu stiam eu de ce ma doare gatu asa rau - deci Alex e de vina. Intoarce mama pozele alea sa-mi revin si eu.

Un mare pentru sarbatoritii zilei de ieri si azi. Un un baban.

sa vad daca mai retin ce am citit:

Dbunny e mortal piciul tau cum se shupeste la fruct - ce e aia? o pruna? sau o nectarina, piersica? Oricum e total.
flore26 la multi ani impreuna. Uite o de la mine pt voi.
monica si noua ne place la nebunie sa ne faca tati avion si radem cu gura pana la urechi. incercam pe cat posibil sa evitam zdruncinarile.
Lavinia_P si noi avem ore din-trastea de trezit - 5.30 sau 6 sau uneori chiar si 4.30
Papam si apoi incercam sa mai culcam copilul - nu tot timpul reusim - deci sloganul NU MAI E NOAPTE e la el acasa si pe la noi.
De cateva zile incerc sa o fac sa nu mai ceara papa noaptea.
Ora noastra de trezire noaptea este la 2.30
Ieri am mintit-o cu ceai pana pe la 3.30 apoi am cedat si i-am dat laptele
Azi noapte am mintit-o pana pe la 4 cu ceai - apoi a mai dormit pana la 5.30 cand s-a trezit in urlete de foame - asa ca iar am cedat si i-am dat papa.
Sa vedem si maine seara. Ideea e ca nu mai au voie sa pape noaptea- ca noaptea nu digera stomacul cum trebuie si-i imbolnavim de stomac. E un chin - dar spre binele ei ma chinui cateva zile/saptamani si sper sa reusesc.
desiree sper ca e mai bine Octavian.
Ariadna mie mi-a sus pediatra ca o masa nu trebuie sa depaseasca 20 minute. La masa asta suge putin - ok urmatoarele 3 ore il lasi in pace - chiar daca urla de foame - se va invata cu timpul ca trebuie sa suga repde si mult pentru a-i fi bine. Noi - mamele suntem cele care trebuie sa le facem un program si nu ei noua. Te chinui putin la inceput ... dar pe traseu se va obisnui ca asta e timpul mesei si trebuie astfel respectat - altfel ramane flamand. Nu ceda asa usor - nu papa din prima - sanatate si la gara - data viitoate fi sigura ca va papa mai bine si mai mult. Daca stai o ora sa-i cauti in coarne ... intervine si plictisul si oboseala ... deja uita de unde a plecat. Parerea mea - nu dati cu rosii.
Ralumat nici eu nu am o parere prea buna despre moulinex - am un mixer - si se cam opresc paletele cand fac un pireu. Storcator am un jaf - dar face repede si bine sucul. Pentru pulpa - razatoarea de sticla/plastic. Ai reusit sa faci vre-un filmuletz?

cam atat - fug sa sterilizez cate ceva si revin
you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput