Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ne-au prins soarele si vantul pe mutre, desi pe pisi am dat-o cu crema de vant si nu mai stiu ce. sa inteleg ca trebuie sa o dau si cu asta,si cu cea de protectie solara, ca asta ar cam fi concluzia, nu? ce parere aveti?

lorym bine ai revenit!

dianocica ai ajuns la ikea? in cat timp? noi am facut bucata de la baneasa pana la ikea, duminica dupa-amiaza, in vreo 40 de minute si a fost infiorator.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

OanaCat, la vaccinul de la patru luni Dragos al meu nu a avut nici o problema. Eu am avut niste emotii...A tipat un pic, nu a curs nici o lacrimoara, dupa nu a avut nici un pic de febra.
Ceai nu-i serveste baiatul. Am incercat la un moment dat si asa s-a strambat...M-a convins ca nu e cazul.

Sbogdana, am ascultat cantecelul de leagan. Foarte dulce...

Donia, si Dragos se enerveaza din cauza jucariilor. Jucaria lui preferata este o girafa ale carei picioare ar vrea sa le manance.

Apropo de bagaje sa va spun ce povestesc parintii mei. Cand au plecat pentru prima data la mare cu mine si sora mea, una de un an si cealalta de doi, un baietel care a vazut masina superincarcata si-a pus mana in cap si a zis: "Sa vina revista Flacara sa fotografieze masina!!!"

Continui mai tarziu ca e tare marait. In ultimul timp tace cand e in funduletul gol. Sa vedem daca imi merge si acum. Revin.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

bambo la multi ani si sa ai numai bucurii de la puiut!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...am si eu o rugaminte la voi...,va rog sa ma indrumati si pe mine sa cumpar razatoare cea de tip vechi de care foloseau mamele noastre...,razatoare din sticla sau din plastic cu care sa pot face si eu suc...Problame mea este ca nu pot lua storcator pe motiv ca anul asta va trebui sa ma mut ca tiganu' cu cortu' cum tot fac de ceva ani incaoce..,doar ca anul asta este muuuult mai complicat avind in vedere ca ma mut cu bebelina cu tot...Daca imi cumpar storcator..,nu pot sa ma car cu el Buc-C-ta de fiecare data...,asa ca m-am gindit ca o razatoare mi-ar fi mult mai buna in aceasta situatie...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dandusa, eu am cautat razuitoare din sticla, dar n-am gasit in catunul nostru, asa ca am luat din plastic. Pentru mar e super buna, daca vrei sa faci putintel piure, il face fin, fin. Si oricum cu blanderul nu poti pregati o cantitate atat de mica, sa zicem juma de mar. in schimb, eu una nu m-am descurcat cu sucul. Cica sucul ar trebui sa se stranga in "jgheabul" razuitoarei - asa zice "mama si copilul" . Acum , poate oi fi luat io niste mere mai amarate, da' la mine nu s-a strans decat o picatura de suc, asa ca pentru suc nu prea o recomand. Eventual iei piureul si il storci prin tifon, insa mi se pare aiurea operatiunea. va pup pe tine si pe crinutza ta

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

d suge. in gol. nu suzi, nu san, nu in somn. ce e asta?

desiree, nu ne iubim noi dar tare mult am vrut sa ti zic ca imi pare rau de ce i s a intamplat lui octavian si va tin pumnii sa ii treaca repede

chris he he...eu am lucrat in otopeni....stiu cum e cu traficul...trebuie aleasa ora potrivita in ziua potrivita ca sa merite...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna seara fetelor!

OANACAT, tin pumnii pentru maine, sa nu fie nimic grav cu Nicole. Maine avem si noi vaccinul la 11.30. Mi-e si frica, ca pisica a crescut si constientizeaza durerea mai mult, si colac peste pupaza n-am masina. Sunt multe familii cu copii care n-au masina si se descurca, dar odata ce-am avut....greu ma vad fara ea. Nu stiu ce ma fac maine. Vecina de 3xmamica a zis ca-mi da loganul ei...dar e in leasing...doamne fereste de ceva...nu-i lucru meu...ma intelegeti? o pup oana pe pisi a mea, si pe nicole indesat din partea mea. Ce norocoasa esti ca stai la curte!!!!!!!

LAURA, alegere extraordinar de buna!!!!!!!!!! 5 mil? putin draga, o sa vezi ca nu te va dezamagi. Fa poze multe! sa-l stapanesti sanatoasa!

DANDUSA, randea de sticla am eu, marul crud iese super, iar la morcov slabesc si albesc totodata....oi fi tuta ca nu procedez altfel.

DESIREE, nu pot sa cred! de la bubitele de la tantari? sau ai crezut ca-s de la tantari? o fi dermatita atopica? tin pumnii sa nu fie nimic grav, pup puiul si sanatate multa.

noi la fel: maraim inainte de somn, mofturoasa si nervoasa, noaptea foiala la greu si mama doarme max 3 ore pe noapte, afara mai mult de 30 min nu mai doarme, papa supa si-i place tare mult.

ma cheama sotul la masa, zic noapte buna si va pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

d suge. in gol. nu suzi, nu san, nu in somn. ce e asta?

desiree, nu ne iubim noi dar tare mult am vrut sa ti zic ca imi pare rau de ce i s a intamplat lui octavian si va tin pumnii sa ii treaca repede

chris he he...eu am lucrat in otopeni....stiu cum e cu traficul...trebuie aleasa ora potrivita in ziua potrivita ca sa merite...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

am trecut pe langa serviciul tau si am zis amandoi ca nici vorba, e o pedeapsa sa ajungi pana acolo. ma gandesc la cei care locuiesc acolo, ce nasol tre sa fie, au dat si o caruta de bani pe casele din zona si fac cat fac pana/din bucuresti.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEXANDRA si DBUNNY sa va traiasca puiutii ,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
BAMBOLETTA la multi ani,sa fii iubita!!!
DONIA,vazut si eu poze,f frumoasa familie ai,si tu esti faina ,ma bucur ca te-am vizionat!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ruxandra, mersi de sfat..nu mai pun musetel..pun gel FENISTIL, prescriptie medicala..e mai bine oricum..se usuca vizibil si altele nu au mai aparut

dianocica...mersi mult..lasa ca iubirea vine incet-incet, fara sa ne dam seama !..multa sanatare lui d !!!

marani, sarumana ! nu e dermatita atopica..e o alergie nenorocita de la siropel !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput