Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 4
nikol31 spune:
buna fetelor. si eu sunt tot o graviduta din cluj. eu merg la Nanu Honorius la clinica privata, nu din motive de snobism, dar cand am vrut sa dau de doctorul meu la care mergeam inainte, mi-a spus ca este foarte ocupat si ca nu ma poate primi decat peste 3 saptamani. asa ca am ajuns la Nanu. e foarte dragut si rabdator, mai ales ca uneori sunt cam paranoia.
cat despre TT eu l-am facut saptaman trecuta la Rombel si voi afla rezultatul abia saptaman viitoare. va dati seama cam prin ce trec. sper sa fie bine. si eu am ezitat sa-l fac dar in final m-am decis ca e mai bine sa nu-mi para rau mai tarziu ca nu l-am facut. stau ca pe ace, dar asta este!
tare ma bucur ca am gasit atatea gravidute din cluj!!!! sper sa putem sa ne impartasim experienrtele pe acest topic. sarcina usoara tuturor.
20+
Gabriela77 spune:
Vreau sa va intreb ceva,in afara sarcinii, nu stiti unde se face Pilates in Cluj! Nu pt gravide!
Gabriela, 19 +
moberi spune:
Salut burticutelor!
Centrul de la Castelarii -Zorilor este pentru toata lumea si este accesibil financiar avand in vedere ca e realizat cu sprijinul unei fundatii.Se numeste Provita - tel.594244, se plateste o cotizatie pentru toata perioada sarcinii de numai 48 Ron.Inconvenientul principal din punctul meu de vedere a fost programul de la ora 17, era prea devreme pentru mine care lucram pana la ore tarzii.
In rest va doresc numai bine, faceti miscare , mancati sanatos si mentineti topicul activ!!!!
+35
P.S:Uitasem sa va spun despre TT si eu l-am facut , a iesit ok, dar ulterior am aflat ca cel facut in cluj nu e atat de concludent pe cat pare.Daca nu aveti peste 35 de ani si cazuri de boli congenitale in familie nu va stresati foarte tare!
carina spune:
Felicitari Raluca!!!! Cand am citit parca mi-am luat una peste ceafa ca tot mai multe cunostinte fac al doilea copil, numai la mine nu iese....
Felicitari tuturor fetelor (Ramona, pupicei mai ales ca noi ne si cunoastem).
Despre TT va pot spune doar ca se recomanda daca varsta e peste 35 de ani sau daca aveti cazuri de boli genetice in familie. Altfel e doar un stres in plus. Prietena mea cea mai buna, nu a ascultat si si-a facut (la Rombel unde am auzit ca au fosrte multe rezultate fals pozitive), iar din saptamana 20 pana la sfarsit sarcina ei a fost un chin. Plangea intr-una, si abia am convins-o sa nu renunte la sarcina. Acum am o finuta de apropae un an, sanatosa, frumoasa si isteata.
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
adalia spune:
Fetelor cochetelor,
ma primiti si pe mine in clubul mamicilor din cluj? eu sunt din Oradea, dar ma bate gandul sa nasc in cluj la o clinica privata.
ati putea sa imi indicati nici medici ginecologi buni de la clinici private, precum si siteurilor acestor clinici?
multumesc anticipat
adalia 11+
nrl spune:
Buna adalia, eu iti urez din suflet bun venit, mai ales ca si eu sunt de loc din Oradea, si merg destul de des pe acasa pe la mama. Cate saptamani ai?
Nicoleta 9+
Victo spune:
salut
si eu sunt din Cj. deocamdata sunt la dr Fulga Florescu de la Stanca. am auzit de Todea si de Mironiuc ca fiind dr f.buni.au cabinete part. f bine dotate? dr mea nu prea are aparatura.
si eu vreau din iulie cd vin acasa sa fac scoala de soferi si cursuri pt gravide. oricum nu vom pleca in concediu anul asta ca avem mult de investit in noul apart pe care ni l-am cumparat..asa ca..poate ne vedem la Castelari.
la inot eu nu vreu sa merg.mergeam in Parcul Babes, la piscina, dar m-am captusit cu o otita de vreo 3 ani de zile, de care nu mai reusesc nicicum sa scap. nu mai stiu la ce orl-ist sa mai merg.
bine ca am implinit 12 sapt sa pot merge din nou la ctrl..dar cred ca voi merge aici, in bucuresti, dupa vacanta de 1 mai.
v-am pupat. mai intru cand am un picut de timp.
12+
adalia spune:
nrl, , multumesc pentru primire!
eu sunt in 11 saptamani si incep sa ma simt tot mai bine. as spune ingrijorator de bine. Tre sa imi fac o programare la ginecolog cat de curand si atunci ma voi mai linisti putin.
tu cum ai ajuns in cj? unde sta mama ta? nu ti/e dor de casa? eu sunt de loc din arad si asa m/as muta inapoi!!!!
adalia
11+
nrl spune:
Adalia, eu am venit la faculatate si aici am ramas, aproape de 10 ani. Oricum daca o sa incepi sa faci 'naveta' Oradea Cluj, poate calatorim impreuna
Nicoleta 9+