Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ramonel-saptama trecuta am vb. cu dr. mea acest aspect al echografiilor performante. Ea mi-a spus ca in cadrul TT la clinica se face echo 3D-deci nu la cere-asa e pachetul!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi! Ce bine k am aflat de gimnastica! Eu totusi cred ca voi merge la cea din Zorilor, Castelari! Stiu multe fete care au fost acolo si au fost incantate! In plus, mie mi-e in drumul spre casa! Eu voi merge de la 21 sapt, asa ca in curand....

Voi cum va simititi? Bine? Bebe al meu asa suturi da! Pina acum simteam usoare gadilaturi, acum si-a schimbat stilul...Cred ca va fi din ce in ce mai tare....Frumos!

Pup!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabriela eu inca nu-l simt,simt ceva prin burtica,nu stiu daca e bebe sau nu.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ramo, eu am incerc sa merg azi pe la neogym sa vad cum e acolo si te tin la curent. Pe mine deja incepe sa ma doara spatele, poate n-are nici o legatura cu sarcina, dar oricum nu imi place

Nicoleta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Servus,
Gabriela eu am auzit ca la Castelari e o fundatie si accesul nu e pentru toata lumea. Tu cum mergi acolo? Ai un nr de telefon?
La NeoGym intr-adevar abonamentul e 160 ron dar o sedinta este 15. Voi merge de saptamana viitoare sa vedem cum e.
Raluca, pe Pata unde?? Ai mai multe informatii?
Eu deja intru in 30 saptamani si medicul mi-a recomandat sa nu inot...

Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Mioara, revin deseara cu adresa si nr. de telefon, cred-le am acasa!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Mersi,
De saptamana viitoare intru in prenatal si vreau sa merg...

Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Draga gravidutelor,

Eu stau la turda dar vrem sa cumparam un apartament la cluj ,daca vom lua unul in bloc vechi am sanse sa ma mut si eu inainte sa nasc daca va fi bloc nou doar la anul va fi gata.Taticul nu este cu noi el lucreaza la Bratislava eu a trebuit sa vin acsa pt ca am avut probleme cu sarcina,am dureri de burta si am fost internata cu iminenta de avort....asa ca despre mine pot sa va spun ca stau numai in patut cel putin pana in luna 7.

Eu merg la Dr.Puscas la Gine1....saraca am cam stresato am 32 de ani si am obtinut sarcina foarte greu si sunt putin mai stresata....dar sa speram ca-mi revin.

Am facut si eu TT la gine 1 a iesit bine,macar am scapat de un stres ,iar in 15 mai am programare la IZO X pt morfologic...fetita e destul de cuminte nu prea o simt seara doar putin de multe ori m-am panicat pt ca nu simteam nimic.

LAVINIA21+

Mergi la inceput

Mioara, nu stiam ca nu oricine are acces acolo, in Zorilor. O sa incerc sa obtin numarul lor de telefon. Pai atunci poate ne spui tu cum e la Neogym. Si poate aflam si de la Raluca cum e acolo pe Pata!

Ramonella, e cam devreme sa simti miscarile bb-ului. Eu abia la sfarsitul sapt 17 am incept sa simt. Unele fete, mai tarziu!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laviniaN

Draga gravidutelor,

Eu stau la turda dar vrem sa cumparam un apartament la cluj ,daca vom lua unul in bloc vechi am sanse sa ma mut si eu inainte sa nasc daca va fi bloc nou doar la anul va fi gata.Taticul nu este cu noi el lucreaza la Bratislava eu a trebuit sa vin acsa pt ca am avut probleme cu sarcina,am dureri de burta si am fost internata cu iminenta de avort....asa ca despre mine pot sa va spun ca stau numai in patut cel putin pana in luna 7.

Eu merg la Dr.Puscas la Gine1....saraca am cam stresato am 32 de ani si am obtinut sarcina foarte greu si sunt putin mai stresata....dar sa speram ca-mi revin.

Am facut si eu TT la gine 1 a iesit bine,macar am scapat de un stres ,iar in 15 mai am programare la IZO X pt morfologic...fetita e destul de cuminte nu prea o simt seara doar putin de multe ori m-am panicat pt ca nu simteam nimic.

LAVINIA21+

Bravo, Lavinia pt test! Saracuta de tine, credca e ingrozitor sa stai atata in pat! Dar important e sa fie bebe bine!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput