Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

vai Ramonella, ca bine m-am distrat....Asa scurt e parul meu??? Si eu care credeam ca e mai lung! Eu eram aia in salopeta de blugi cu coada! Cine stie ce Doamne iarta-ma faceam!

Oana, eu nu m-am tuns mai scurt! Nu imi cade parul! Nu am fost la magazinul Patrick, dar daca am drum o sa merg!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabriela il comparam cu parul meu lung,pana la fund.
Oricum maine mai tai din el.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

felicitari ramonella! abia acum am vazut ca i-ai dat si nume fetitei!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by OanaAlina

OanaAlina

Mersi!Sa vedem la urmatoarea ecografie daca ramane tot numele asta!Ca la nume de baietei sunt in pana de idei.

poze
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

quote:
Originally posted by OanaAlina

OanaAlina

Mersi!Sa vedem la urmatoarea ecografie daca ramane tot numele asta!Ca la nume de baietei sunt in pana de idei.

poze
vine bebe

Exact de asta mi-e un pic teama si mie. Sa nu se schimbe foaia si sa ne zica ca e baietel. Acum sigur ca tot asa de tare il vom iubi, dar eu in adancul sufletului fetita mi-am dorit si nume de baieti, habar nu am! Eee, ce vrae Doamne Doamne sanatos sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabriela- eu am nascut la Gine I acum 5 ani. Era O.K.-mai ales ca am avut o rezerva.Singura problema erau saloanele mari-da' daca vorbesti cu dr. sigur se gaseste un loc intr-un salon mai mic. Acum 3 saptamani a nascut acolo o f. buna prietena si nici ea nu a avut comentarii mari. Desigur, spitalul e cum e in romania dar....

O seara faina-eu fug la papa!

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Moberi, la ATI stai 3 zile de care iti spun sa te bucuri din plin ...acolo nu ai copilul cu tine , asistentele sunt dragute tare, daca ai dureri, nu ezita sa ceri calmante ca-ti administreaza, iar in ceea ce priveste dieta, pana nu ai vanturi nu prea ai voie nimic...apoi ceai si mancare la regim pana ai scaun...Mie iti spun sincer ca nu mi-a fost foame deloc si nu am simtit acest inconvenient, in schimb mi-a fost taaareee sete. In ziua 3 te muta pe salon unde-ti aduce si copilul, care va ramane cu tine. Aaaa....recuperarea postoperatorie mie mi s-a parut cumplita...ridicarile din pat dupa cezariana...ma terminau, ma ameteau si ma durea infiorator...Oricum, cand iti vezi mica mogaldeatza cam uiti pe moment de toate ale tale! ...Insa personalul e de o nesimtire crasa (bine, exista si exceptii) si mereu trebuie sa le bagi ceva in buzunar ca sa te bage cat de cat in seama!!! Sistemul sanitar din Romania care mie personal imi face !!!...despre bani acum...se da cam asa: 150 EUR medic, 100/150 ron anestezist, 100 ron medic neonatolog (bani dati degeaba dupa parerea mea), asistente 10 ron, infirmiere 5 ron ...si nu stiu de ce se fereste toata lumea sa discute despre asta, cand e clar care e practica impamantenita la noi!!! DIN PACATE!!!!! Cam asta e...daca mai vrei sa povestim, activeaza-ti PM-ul, din Profil Peersonal, Meniu (stanga sus)...Dr. Cezarin Todea am auzit si eu ca e un medic bun! Ai grija de tine! De ce faci cezariana?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Asiza, multumim ptr. detalii-ch, chiar ca sunt f. utile informatiile tale. Fie ca ne place fie ca nu..asta e practica si toate gravidutzele ne confruntam cu ele.

Sa aveti o zi frumoasa, eu am fost tare matinala azi!

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

multumim de informatii asiza! asta este situatia si o stiam si noi!
sa fim sanatosi si sa se termine totul cu bine!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bunadimineata fetelor,

Ieri am vrut sa ma duc la mamystic,dar nu am avut unde sa parcam masina era o nebunie totala in centru....am fost si la chico de m-am uitat de carucioare sunt tare dragute.

astazi ala ora 17 am programare la eco morfologic ,am putine emotii.

Va pup
LAVINIA24+

Mergi la inceput