Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu-mi fac nici un TT.Nici nu mi-a zis doctorita sa fac.
Rochite de vara inca nu am cautat,dar am vazut ca acum asa e moda,cu haine parca de gravidute.Deci nu cred ca vom avea probleme cu gasitul hainutelor.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

raluca, unde este Mamystic?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

OanaAlina, ce frumos ca va mutate! Vine bebe in casuta noua! Felicitari si success! Vezi, nu cara nimik, lasa barbatii la treaba! Vezi k tocmai ce am fost in P-ta M Viteazu sin u e nimik fain. Rochite, nimik, parka numai haine de tanti acolo! Nasol! Era la Mamystic o rochita super, verde de in, dar din pacate numar mare! Daca vezi ceva, sa imi zici s mie ma intereseaza ceva rochita draguta!

Raluca, si eu ma ingrozesc de caldurile ce se anunta! Cica va fi cea mai torida vara de pana acum…Minunat! Noroc, ca la noi pe Campului e bine…
Cu eco mai am de asteptat o saptamana, abia lunea viitoare ma duc, de data asta la Muresan, la eco morfofetala, ca tare m-a enervat si pe mine Mihu data trecuta. Am fost la el, acum 2 saptamani, dupa faza cu contractile si sperietura cu placenta joasa. Am patit-o exact ca Ripley, ca pe banda rulanta asa ne-a consultat. N-am apucat sa discut cu el, nu mi-a spus nimik de placenta si a zis ca e prea devreme pt sex….Asta la 21 saptamani. Am iesit furioasa foc si ma gandesc sa merg la Muresan. Am mai fost pe parcursul sarcinii la Muresan de 2 ori si mi-a placut. Singura mea rezerva era ca si el e f ocupat. Pana acum nu am avut senzatia asta cu Mihu, dar acum chiar a fost superficial si eram si eu cu atatea intrebari. Am ramas cu ele…in vant! Pai…in 3 minute cat a durat toata consultatia ce sa mai apuc sa intreb??? Nu stiu ce-o fi cu el, aca eu pana acum nu am mai patit asa ceva, dar pt mine e important ca medicul sa imi fie aproape si sa mi se explice. Asta e ….Acum ca am povestit, iar m-am enervat! Oricum, abia astept intalnirea cu micuta mea! Am inteles ca la eco morfo primim si un CD cu printesa!

Oana Alina success cu testul! Raluca, Ripley la voi e totul bine cu TT, asa-i?

Ramonella, si noi ieri tot la gratar! A fost frumos!

Va pup! O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, 22+ sara Medeea

Mergi la inceput

Gabriela ai fost cumva ieri imbracata intr-o salopetuta de blugi cu pantaloni scurti???Ca am trecut pe la 11 pe la nr 161 si era acolo o graviduta si m-am gandit ca poate esti tu.

poze
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabriella- eu abia joi/vineri voi avea rezultatele de la TT-sper sa fie bine! Ciudat dr. asta Mihu-ca multi altii, de altfel. De Muresan eu am auzit doar de bine asa ca daca si tie iti confera mai multa siguranta, ramai la el. In P-ta M. Viteazu, partea cu Napolact ai fost-magazin Patrick? Tanti de acolo mai aduce haine dragutze de !

Oana-mamystic e pe stada Bratianu, vis a vis de conservator, pe colt!

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramonella, ieri am purtat o salopeta de blugi, dar nu e cu pantaloni scurti! Te pomenesti ca ai trecut pe langa mine????

Raluca, nu stiam de magazinul acela, mersi mult! Mie, cele din P-ta M Viteazu nu imi plac deloc. Asa ca voi incerca unde ai zis tu! Mi-e ciuda pe fetele astea din Bucuresti ca au de unde sa aleaga! Dar chiar si asa…nu m-as muta in Bucuresti!
Cu Mihu, cred ca asa o sa fac…Intr-adevar, l-am simtit pe Muresan mai aproape de ceea ce imi doream. Nu are sens sa ma enervez. E drept ca a fost un episode, dar de ce sa stau sa-I gasesc eu scuze??? Asta e, mai pot inca schimba, abia intru in luna 6. Important e, vb ta, sa ma simt bine si in siguranta! Habar nu am cum arata Gine 1. E nasol rau? Rezultatele la TT o sa iasa bine!

Gabriela, 22+ Sara Medeea

Mergi la inceput

Gabriella, multumesc de informatia cu Mamystic! si la magazinul fost Patrick ai fost cumva?
Raluca, iti doresc sa fie bine la TT!

OanaAlina

Mergi la inceput

Gabriela,aveai parul prins in coada cumva???Dar era o codita mica,cam de o palma.

poze
vine bebe

Mergi la inceput

fetelor, voi v-ati tuns mai scurt dupa ce ati aflat ca sunteti insarcinate?

OanaAlina

Mergi la inceput

Oana eu merg maine sa ma tund.Al meu e foarte lung,si cret si des.O sa tai cam o palma,ca ma descurc greu cu spalatul.Oricum mai incolo o sa ma duc la cuafor sa-l spal.Cand creste burtoiul.

poze
vine bebe

Mergi la inceput