Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor. Am ajuns si eu la munca si inca dorm. Nu am nici un chef de munca si am atat de mult.
Anya20 in legatura cu anestezia nu se mai poate face. Sunt chiar la limita si nu se mai risca. Am fost duminica la urgenta la spitalul care apartine de facultate de stomatologie si mi-au spus ca pana in luna a 6-a se mai poate, dar din luna a 7-a nu. Cum eu abia am intrat in luna a 7-a deja nu se mai baga nimeni si nici eu nu risc. Prefer sa ma chinui eu decat sa pateasca asta mica ceva. O sa ma mai duc la medicul meu joi sa-mi schimbe pasamentul cu calmant. Sper doar sa nu fie nevoie mai devreme.

Diana 26+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana , merci de mesaj, pana ieri la amiaza nu am avut curent. Era striicat ceva de o saptamana la tabloul general de pe scara si nu avem voie sa umblam acolo...iti dai seama "bun venit" ce am avut.

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo am vazut pozele voastre, se vede ca te iubeste soacra , bravo ei, e femeie desteapta Ma bucur ca v-ati relaxat, chiar arati f linistita in poze Si asteptam sa vedem poze cu ce ai luat pt Matei Intre timp te mai gandesti cand vrei sa organizam marea intalneala a iesencelor , ca sa nu fim mai prejos, sa avem si noi pozele noastre acolo pe prima pagina Si ia zi, asa neoficial, te-ai mai ingrasat cu regimul soacra dulce?

Lia uite ce facem noi la contractiile alea nesimtite . Imi pare tare rau ca nu te simti chiar asa de bine, dar trimitem noi ganduri bune-bune ca sa le imbunam si multi

Ghinetz cand faci o pauza de la scris dizertatie facem intalneala, ok? Ca s-a reintregit echipa Pana atunci spor la lucru. Intrebare naiva - cum de mai poti sa te concetrezi? Ca eu de cand sunt insarcinata nu am reusit sa citesc decat o carte cap-coada - rusinica sa-mi fie

Shpiry poate vii si tu la intrunirea iesencelor, ce zici?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by arhdy
Anya20 in legatura cu anestezia nu se mai poate face. Sunt chiar la limita si nu se mai risca. Am fost duminica la urgenta la spitalul care apartine de facultate de stomatologie si mi-au spus ca pana in luna a 6-a se mai poate, dar din luna a 7-a nu. Cum eu abia am intrat in luna a 7-a deja nu se mai baga nimeni si nici eu nu risc. Prefer sa ma chinui eu decat sa pateasca asta mica ceva. O sa ma mai duc la medicul meu joi sa-mi schimbe pasamentul cu calmant. Sper doar sa nu fie nevoie mai devreme.

Diana 26+ si Alexandra Maria

Urate povestile astea stomatologice! Si eu mai am un punct de carie care-mi ramasese nerezolvat inainte de sarcina. Pusesem la punct ce era mai grav, adica doua extractii horror, urma sa rezolvam si chestia asta marunta cand a aparut bebelina. Acum "chestia marunta" a devenit o cariutza marunta, dar cred ca in 3 luni are timp sa creasca. Imi spunea prin toamna stomatologul ca sunt tiputi diverse de anestezic, si ca teoretic poti utiliza unul care sa nu contina adrenalina. Poate ca ar fi o idee sa mai intrebi pe cineva...

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Hai ma Simo chiar nimic la intoarcere nu-ti "smulge" un zambet . Am vazut "ingerasii" de pe masa sunt superbi ( eu am o pasiune pentru asa ceva ) , dar am mai vazut ca ai o bluza asemanatoare sau indentica chiar cu soacra ????

Diana - faza cu citez " si eu la munca si inca dorm. Nu am nici un chef de munca si am atat de mult " se portiveste si la mine asa ca ce ai zice de o escapada ???? Ce preferi mare sau munte , eu munte - liniste - padure - aer curat ....

Buna dimineata Ioana si

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Si ia zi, asa neoficial, te-ai mai ingrasat cu regimul soacra dulce?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

sa spui drept, m-am falcoshit un pic...Am luat 2 kg, nu prea se vad dar m-am mai rotunjit la fatza.

Simona 24+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la noi!dar cu o cana de laptic, cafea n-am apucat sa beau inca!
Cu muncitorii astia sunt fresh de la 7.30 dimineata! ooof, mai am vreo 2 zile de suportat si gata!

Simo, bine-ai revenit! frumoase pozele tale! si din poza eu una, vad ca soacra ta e femeie de treaba! are figura de om bun! si inca o intrebare: cine era pustiul ala frumos in care sunteti amandoi? si ca sa inchei comentariile : sunteti frumosi si asa tineri!!! aa, si cosuletele alea mici sunt super! sunt bune si pt botez, sa le pui pe masa ca amintiri!
Nikole, n-ai mai scris de ceva timp! ma bucur ca sunteti bine, DAR cum Dumnezeu sa nu bei mai mult de 5 pahare pe zi?!? eu n-am mai auzit asa ceva! pai apa e cea mai necesara lui bebe , dar si pt lichidul amniotic si pt hidratarea ta!...cu mancatul, e alta poveste, ca si pe mine m-a stresat dr sa nu mai mananc asa mult, dar eu nici macar nu mananc mult! ce vina avem noi daca bebe e mai mare! daca sunt si parintii lui mari cum ar vrea ei sa iasa bebe mic?! eu zic sa stai linistita si sa-ti vezi de mancat sanatos , ca nu are ce sa fie rau!

Despre epilat: eu inca ma duc la salonul de cosmetica si ma fac cu ceara. Am o cosmeticiana obisnuita cu gravidutze si stie sa ma puna in tot felul de pozitii ca sa ma faca peste tot! e mai greu cu miscatul, dar merge! n-am avut inca contractii de la epilat, dar de obicei luam un no-spa inainte, preventiv. Cu lama n-as putea sa ma fac nici in caz extrem! toata o rana m-as face, asa rau ma irit!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim

Hai ma Simo chiar nimic la intoarcere nu-ti "smulge" un zambet . Otiliainceput 25+Laurentiu

Sincer pana acum singurul lucru bun este ca pot vorbi cu voi fara sa trebuiasca sa astept ziua de apoi sa mi se deschida o pagina...A! Si faptul ca dorm in patul meu ...oricat de bine a fost acolo, casa mea e casa mea

Simona 24+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Andicu pustiul este baiatul unui var de-al sotului. Mai sunt cu ochii verzi in familia lor, dar nu ca el . M-am uitat muuuult la el, poate se ia si seamana ficior`miu cu tat`su dar sa aiba ochii mei....modestia asta!!!

Simona 24+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Simo, frumoase poze, emana un calm, si un relax, cum de mult nu am mai "simtit"...
iar voi doi sunteti foarte frumosi, vi se citeste fericirea pe chip!
Si da...te-ai mai implinit la fata, si-ti sta f bine!

26+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput