Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

siminoc.

important este ca mancarea a fost delicioasa! sa-ti fie de bine!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Deci siminoc - se vede mesajul tau gata cu moderarea

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Deci siminoc - se vede mesajul tau gata cu moderarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana stai ca eu am zis ca ma apuc dar cine stie... M-am gandit ca pentru ca n-am ce face cu bebe pana la 3 ani (trebuie sa stau acasa) macar sa nu simt ca bat pasul pe loc si-mi mor neuronii. Incep degree-ul, iau cate cursuri pot (asa e aici, ei iti dau lista cu cursuri si tu iti alegi) si daca nu l-oi termina asta e dar macar primesc diploma in cursurile pe care le fac. Tot e mai bine decat nimic.

Cat despre soacra ta...no comment!

Stefania ai dreptate, fiecare are probleme, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, stii cum e din cand in cand te apuca disperarea si ai senzatia ca nu se mai termina. Iti urez sa le rezolvi pe toate si sanatate sotului si mamei.

Siminoc gata ai scapat, bun venit oficial printre noi, acum nu te mai pierdem in urma.

Jadi iar chiuleste!

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Lavinia, ramane atunci pe sapt viitoare cu intalneala. Sa pot sa stabilesc programul sotului pentru stat cu Stefan. Mai punem detalii la punct pana atunci.

Dintre moldovence din zona (Barlad, Vaslui, Suceava, ...) nu vine nimeni? Asteptam cu drag si alte burtici, ca asa suntem doar 4. Dar o sa ne distram cat pentru...muuuulte. Pana atunci fac si eu eco, si mai schimb impresii cu fetele pe viu.

sper ca sunt si eu pe lista! am scris ceva la un moment dat, insa eram "anesteziata" de moderare. am scapat!
insa, am o rugaminte la voi! sa ne intalnim dupa ora doua! pentru dimineata merg la cursurile Lamaze! sambata trecuta am stat pana dupa 13.00. va multumesc anticipat!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1
Siminoc gata ai scapat, bun venit oficial printre noi, acum nu te mai pierdem in urma.

gata, sunt on line!
ce-i drept, si la serviciu. intre doua mail-uri "asap" si "very urgent", mai trag cu ochiu la discutii! e posibil sa-mi mai scape cate ceva!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

olguttza, sunt muta de admiratie! Felicitari pentru bebelina ta! Sa fiti amandoua sanatoase si vesele, ca asa le sta frumos fetelor! Cat despre medicul tau, jos palaria! O fi ruda cu gine a mea, si ea e o femeie nemaipomenita si un medic extraordinar. Dar parca tot imi vine sa ma ascund ca strutul, cu capul in nisip, de fiecare data cand ma duc la ea cu vesti de astea aiurea. De fapt, mereu mi-e teama sa spun lumii cum ma simt de-adevaratelea (cu exceptia voastra, evident), fiindca n-as vrea sa creada ca ma rasfat sau ca fac eu cine stie ce nebunii si nu am grija de sarcina. Toata lumea face in jurul meu atatea eforturi ca sa ma simt bine si eu... Stiu ca suna tare aiurea, dar uneori ma simt vinovata si daca ma rasucesc de pe o parte pe alta si-mi provoc o contractie.

Uff, ! Cred ca-i stresul legat de mersul la dr... Nu va suparati pe mine, asa-i?

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

brazuca, eu gatesc in medie cam de 4-5 ori pe an; e o minune ca m-a apucat gatitul tocmai acum. Cred ca am in burta o fata gospodina care ma motiveaza.
tizo, felicitari pentru dimensiunile Olgutei!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetele din Bucuresti stiti cumva vreun loc unde se fac cursuri lamaze? Pentru mine ca "mamica incepatoare" ar fi ceva ff util. pt ca oricat citesc, ma simt tare nepriceputa.

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Anto si Ioana - multumim pentru au "cazut" bine ....

Mergi la inceput