Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor din lipsa de sef in birou am intrat prin arhiva si am gasit asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61661&whichpage=1

Eu rad cu lacrimi de vreo juma de ora. Sper ca nu va suparati ca l-am pus aici!

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by monjum06

buna,

si eu am schimbat prefixul saptamana asta, mai avem 8-9 saptamani si ne intalnim cu bb.
Vineri am fost la Cora si mi-am luat carut.

va pup,
Monica, 30+ si mama lu'Gabi

intrebare de gaga. Cum imi fac semnatura? multam

pai ai semnatura draga Monica; eu asa vad in mesajul tau de mai sus...
fusei la Cora zici? cat a costat carutul? daca nu e secret!
si inca ceva: sa fii sanatoasa si sa ne aduci vesti bune fix pe 1 iulie 2007, da? banuiesc ca si printesa ta se aranjeaza acum, ultimele retusuri, ca doar tre sa iasa boboc la mama ei!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Luna - taaaaaaare suuubbbbiectuuulllll .....

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana cam rarut pe la noi in ultima vreme!

fetele, io sunt un pic suparici, ca o prietena de-a mea care e insarcinata in vreo 8 sapt poate sa piarda sarcina. zice ca i-a iesit bhcg mic. de fapt i-a zis mai intai gine al ei ca nu s-a dezvoltat bine embrionul si a trimis-o sa isi faca analizele de sange la fundeni. si cica ar fi iesit aiurea bhcg...

a, ca mi-adusei aminte. ioana, luni e ziua cea mare. cum ziceai ca era ordinea de intrare? dupa ora sau dupa sosire? sunt emotionata de pa acum de marea intalnire. asa sper sa fie totul ok si sa imi placa si sa ma primeasca, sa am si eu un doftor al meu!!!

olguttza, felicitari pentru bebelina!!!

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Otilia cunosc problema cu bijuteriile. Dar este o cale sa pacalim sistemul . Eu dau partea metalica cu lac transparent de unghii, 2-3 straturi

Simioc cursuri Lamaze in Iasi? Unde? Cine? Cum? Ca eu caut de la inceputul sarcinii dar se pare ca nu am cautat unde trebuia. Da las` ca discutam pe larg saptamana viitoare la intalnire.

Ioana am si eu un fel de "bona" din asta, vara mea care vine zilnic sa ma mai ajute prin casa ...si ma tot intreaba saraca ce mai poftesc si eu as vrea ceva dar nu stiu ce....

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, vreau sa incerc sa-mi dau o certificare pina nasc (altii se pregatesc un an pentru ea), asa ca stau cu nasul prin carti sa-mi dau seama daca pot sa iau examenul sau nu. In principiu te cheama asistenta, dar pentru orice eventualitate retine si tu ultima persoana ca sa intri dupa ea, in caz ca nu striga.
Simo, sa-ti traiasca "bona". Daca ai cuptor la aragaz (ca eu nici de asta n-am) zi-i sa-ti faca placinte.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Bravo Luna pentru descoperirea discutiei cu pricina!!! .
Cel mai mult mi-a placut faza cu : "scuzati-ma ca am fost de acord cu ideea, dar am baut aseara niste vin rosu... astazi insa cand m-am trezit..."

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Simioc cursuri Lamaze in Iasi? Unde? Cine? Cum? Ca eu caut de la inceputul sarcinii dar se pare ca nu am cautat unde trebuia. Da las` ca discutam pe larg saptamana viitoare la intalnire.

la cuza voda. dr. se numeste Luminita Nechita. au si un site http://www.natalisplus.org/.
sunt sase sedinte. abia a inceput o serie. sambata am fost la prima sedinta. mai vorbim!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator

Mergi la inceput