Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 30
siminoc spune:
din pacate maine nu ne conversam, ca nu sunt la serviciu!
pleaca mama din tara si vreau sa o mai vad pentru cateva minute, poate ore!
va pup pe burtici!
+29 cu
Miruna
oaana spune:
PAI EU SPUSEI CA VREAU SA VIN,DAR NU MA BAGA NIMENI IN SEAMA,V-AM INTREBAT,CAND VA INTALNITI SA VIN SI EU?NUMAI CA SAPT. ASTA NU POT.
quote:
Originally posted by ghinetz
Lavinia, ramane atunci pe sapt viitoare cu intalneala. Sa pot sa stabilesc programul sotului pentru stat cu Stefan. Mai punem detalii la punct pana atunci.
Dintre moldovence din zona (Barlad, Vaslui, Suceava, ...) nu vine nimeni? Asteptam cu drag si alte burtici, ca asa suntem doar 4. Dar o sa ne distram cat pentru...muuuulte. Pana atunci fac si eu eco, si mai schimb impresii cu fetele pe viu.
Oana26+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
vikki spune:
BUNA,mamicute,nu v-am vazut de 2 zile si vad ca se intapla multte,acum imi va lua ceva timp pana citesc tot,in fine recuperez eu,Dar am fort si eu la medic si tot n-a reusit sa-mi spuna ce va fi si i-am zis si eu ca noi nume oricum n-am gasit,si asa devin din ce in ce mai curioasa sa fac cunostinta cu bb.
M-am tot uitat pe la voi in poze si aratati foarte bine,dar eu inca n-am reusit sa-mi fac niciuna cica n-am timp,promit curand.
vikki
25
siminoc spune:
Buna dimineata!
e fara cofeina. optional puteti adauga lapte.
Ieri nu ati avut timp, chef, etc. de forum! Am crezut ca o sa am mult de recuperat si n-o sa am timp! Mai sunt si mail-urile de la serviciu (unii oamenii au mai mult spor decat voi toate la un loc pe forum), si treburile curente (cu toate ca nu cred sa se prabuseasca compania din cauza lipsei mele)!
Mama a plecat cu lacrimi in ochi. Nu-i este usor mai ales ca nasc in lipsa ei. Alti nepoti nu are deocamdata. Pustoaica mea e prima!
Oaana, ramasese ca ne vedem sambata viitoare, pe 5 mai. Oricum, mai discutam!

pe burtici!
O zi usoara, ca doar e week-end deja!
+29 cu
Miruna
Mar1ana spune:
Salutare tuturor!
Eu urmeaza sa nasc pe 14 august si pana acum ma simt ok si ma straduiesc sa iau cat mai putin in greutate. Pentru mine este a doua sarcina si ultima. Primul baietel l-am nascut pe 14 februarie 2006 si am vrut, atat eu, cat si sotul meu, sa mai facem un fratior pentru Alex (am fi vrut fetita, dar asta e, sanatos sa fie, oricum il iubim enorm si pe el de pe acum).La prima sarcina am luat in greutate 20 kg dar nu mi-a pasat prea mult. Am ramas in plus cu vreo 10 fata de greutatea mea normala! De abia cand copilasul avea 5 luni am realizat cat de multa sunt, ca sa zic asa, si m-am cam ingrozit. Acum sunt in luna a 6-a si am luat doar 5 kg. M-am hotarat sa fac o cura de capsuni (au extrem de multe proprietati) si va sfatuiesc, daca nu sunteti alergice, sa faceti la fel. In rest, mananc foarte sanatos, adica fripturi la gratar, multe salate,fructe, branzeturi fara grasimi, beau suc light si mananc si inghetata light.
Vroiam sa va intreb daca mai aveti alte ideii de bunatati, cu ce va mai rasfatati burticile? Va pregatiti de plaja sau ati si fost deja?
A....si pentru cine are sau vor avea 2 puiuti de varste apropiate, cum ii scoateti sau ii veti scoate la plimbare? Nu stiu ce fel de carucior sa cumpar....

si Stefan-Vladimir
4ani+