Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
greierash spune:
Aha , Otilia, am inteles. Cred ca nu intelesesem eu bine... ca eu ma inteleg cu dr de fam ff bine, e tare draguta si mi-a zis cand ma hotarasc sa intru in concediu sa ii spun si gata...As dori la toata lumea dr de fam ca a mea.....
greierash
28+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
Ioana75 spune:
Luna, nu merita sa-l ierti de pensie, trebuia sa-l chemi la tribunal sa ii dea baiatului 1/3 din veniturile lui.
greierash, zi daca ii duci dr de familie vreodata vre-un cadou sau ceva, si daca nu, zi prin ce zona are cabinetul
.
Anto
, bona e tinara si foarte harnica (spre deosebire de mine
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Anya20 spune:
Luna, draga mea, iti doresc multa putere sa iei decizia cea mai inteleapta.
si 
simo, greierash, multumesc pentru urari.
simo, am vazut pozele voastre. foarte frumoase. esti o graviduta radioasa.
greierash, nu te speria ca bb e prea mic, ti-au zis si fetele. la varsta asta de gestatie nu poti spune ca are insuficienta de crestere. oricum sarcina va fi urmarita atent si vei vedea ca totul e ok.
apropo de seriale si filme despre prematuri si alte nebunii...pai eu ce sa mai zic la cate am vazut pe viu??? ar trebui sa plang intr-una...nenorociri sunt la tot pasul, doar ca noi nu le stim pe toate. si e mai bine asa. ma credeti sau nu, uneori e mai bine sa nu stim prea multe...si evident trebuie sa fim optimiste. cineva acolo sus are grija ca lucrurile sa se intample intr-un anume fel.
nikole, bucura-te ca nu ai depus prea multe kg. sunt sigura ca la cat esti tu de frumoasa, gravidutza esti si mai si...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
mychydutza spune:
Luna imi pare rau ca trebuie sa treci prin toata povestea asta! parerea mea este ca tu ar trebui in primul rand sa vorbesti cu pustiul tau. sunt mici insa inteleg mai multe decat putem noi sa ne dam seama. mai bine sa afle de la tine unele lucruri, decat sa-i bage tasu' in cap cine stie ce prostii. in alta ordine de idei, azi schimbi si tu saptamana, nu? trecem in 24! si daca avem 24 saptamani inseamna ca suntem in 6 luni?????????
ca io nu ma descurk delok cu lunile astea..........
+24
mihaela
poze
groxy spune:
Salut,
-utelor!Eu nu prea intru sa fac conversatie ,dar va citesc de cate ori pot.Spuneti-mi va rog, daca stiti ,concediul prenatal se calculeaza cu tot cu duminici?Sper sa nu fi spus vreo prostie ,dar asa am inteles de la mine de la servici.
Roxy
22 saptamani
AncaSiRoxana spune:
Da, zilele din concediu se calculeaza ca zile calendaristice, nu lucratoare. Aveti grija cum socotiti!
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)
siminoc spune:
Groxy, din pacate se iau in calcul zilele calendaristice nu cele lucratoare.
+29 cu
Miruna
pako spune:
buna
ma scuzati ca dau buzna...vreau doar sa spun ca am o cutie de ELEVIT care expira in 08.2008...am luat vitaminele si pe timpul alaptarii, cum nu mai am laptic am ramas cu o cutie...si vreau s-o vand.E de la sensiblu, pretul pe cutie e de 38 ron si o dau cu 14 ron
daca e cineva interesat astept pm
va pup
otim spune:
Nu dai buzna pako - eu nu vreau decat sa-ti trimit un
ca mai vad si eu scris "acolo" Timisoara
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
siminoc spune:
fetelor sunteti uimitoare!
un ochi imi plange si unul imi rade. nu prea fac fata la frenezia cu care reusiti sa scriti. citesc pe diagonala.![]()
imi sunteti foarte dragi!
din pacate nu reusesc sa va raspund la toate, nu ca n-as vrea, da' mai tr sa si muncesc!
ceea ce nu e cel mai rau, dar nu pot sa le fac pe toate!![]()
acum, abia astept sa plec acasa sa-mi iau o bere (fara alcool, fireste!) si s-o savurez.
Aveti grija de voi si de burtici! Incercati sa fiti optimiste (stiu cat de greu poate fi)!
+29 cu
Miruna