Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Simo ti-am vazut pozele, esti asa frumoasa gravida, radiezi energie pozitiva. Astept pozele ci hainutze pt Matei. Vroiam sa te intreb ti-au cerut la aeroport scrisoare de la medic ceva?

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Nope. Doar m-au intrebat in ce luna sunt si daca prefer loc mai aproape de baie sau in primul rand sa imi pot intinde picioarele .

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anca.
pako, cred ca ai putea sa dai Elevit-ul mult mai usor la mamicile din Timisoara, intra pe subiectul de la "Prieteni".

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna fetele frumoasele,intru si eu repede caci praslea doarme si am un pic de timp.
SIMOBINE AI REVENIT.
SI FETELOR CARE AU INTRAT DE CURAND LA FEL,PARCA VALICUTZA SI SIMINOC
LUNA,sa treaca,eu cred ca Cosmin va intelege,si parerea mea e ca e clar ca sotul tau actual e tatal lui si primul sot doar biologic,dar e o perioada cam sensilbila acum sa-i explici,adica ca esti insarcinata...oricum iti doresc multa putere,rabdare si dragoste si vei invinge.
ALEXI22,de ce nu incerci o nastere naturala cu anestezie epidurala,eu asa am nascut primul copil,si a fost ok,incomparabil cu o cezariana,iti revii repede,dar dupa o taietura de burta si uter????si sa stii ca si eu muream de frica si am tipat sa-mi faca cezariana,dar bine ca nu m-au bagat in seama si mi-au facut epidurala.
ANTO,ce mai faci?nu ti-a amortit poponetul de stat in pat?spune-mi si mie la ce ora e emisiunea aceea pe pro cinema,ca sa ma sperii si eu..
SAMURAI ,spuneaI CA IN JAPONIA SE FACE GREU CEZARIANA,DAR CU ANESTEZIE EPIDURALA POTI NASTE?
FETELE DIN iASI,cand va intalniti spuneti-mi si mie poate ajung,preferabil ar fi sambata sau duminica.
BRAZUCA CUM TE MAI SIMTI?mai faci pipilica dessau e mai bine?
ANYA,da am nascut cu anestezie epidurala,dar atunci nu stiam nimic despre asta,acum am mai citit,de asta te-am intrebat daca si tu vei naste la fel,ca sa ma simt incurajata....la Iosua lucrurile au decurs foarte bine,dar dupa cate am cictit ma ia frica,insa ma uit pe zone-reality si vad ca multe mamici nasc asa si e bine...
sanatate mamicii cu maseluta,am citit mult si nu ma ajuta neuronu sa nominalizez.
vorbeati mai inainte ca va dor tare pe unele dintre voi oasele pubiene,si pe mine putin,dar la prima sarcina aveam impresia ca ma desfac in doua.si ce carcei aveam atunci la burta,de stateam nemiscata cate un sfert de ora ,dar au trecut.
la mine bebe e tare agitat noaptea si ma gandesc daca asa va fi si dupa ce voi naste?agitat noaptea?
nu ami stiu ce am citit din urma,dar va pupik pe toate,ma mai uit si revin

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 26+
[url="http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

OAANA-se poate naste cu epidurala in unele clinici si spitale,la cerere.Dar,nu iti recomanda nimeni.La spitalul meu nu se poate si nici nu cred ca as alege.Merg pe calea naturala,si de e vreo problema ma taie repede-repede.E un spital cu o sectie speciala de gineco si nasteri,in garda sunt tot timpul 4 medici indiferent ca e zi sau noapte.
Oricum am naste sa fie bine si bebeii sa fie ok si papacioshi.

Samurai-lady 25 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Otilia, multumesc...sarcina usoara iti doresc si bb sanatos...asemenea si la toate gravidutele de iulie-august
Ioana, multumesc...mi-e usor oricum ar fi numai sa nu raman cu el...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna imi pare tare rau de ce ti se intampla. Eu una as cauta o cale juridica sa il linistesc. Dar e usor de vorbit cand nu esti tu in situatia respectiva. Intr`adevar cel mai afectat e Cosmin, dragul de el. Ii urez si eu multa sanatate.

Ioana bag de seama ca e si bona ta, nu numai a Mirunei

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, avem nevoie de o recomandare de un ORL-ist bun pt copii. Vad ca Dragos cand stranuta duce mana la ureche si plange, mai devreme plangea si se tinea de nas...numai chestii de-astea ciudate! trebuie sa-l duc la un control, nu putem pleca cu el asa duminica la munte!

AndraSapt26 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc din suflet de sustinere.o voi suna deseara si ma rog la DD sa-mi gasesc cuvintele potrivite.
luna draga mea nici nu-mi pot inchipui ce-i in sufletzelul tau....dar e exclus sa vi in tara,si deasemenea e obligatoriu sa incerci sa te linistesti.eu i-as trimite si bani de avion sa vina daca chiar are chef,tu ai o justificare reala ca nu poti calatori.copilul e scos din tara cu acordul lui deci nu stiu ce ar putea face.defapt face idiotu' pune sare pe rana.intre timp sunt firme de avocatura cu care poti lua lregatura chiar de acolo,cel mai concret e sa vezi ce poti face legal,nu poti trai asa nici dupa ce nasti.stai linistita chiar daca ii da tribunalul dreptul de a sta cu cosmin in vacante nu pare genul care sa-si "toace nervii" timpul si banii cu copilul.de discutii cu cosmin nu stiu ce sa zic,chiar nu pot sa-mi dau seama cat intelege,asta sti doar tu....sunt unele discutii care asteapta momentul potrivit...dar el stie ca e iubit si asta e tot ce conteaza.DD asta chiar nu-ti lipsea acum... fara suparare dar fostul tau sot e un cretin cu C mare...doar exploateaza momentul... hai capul sus ca toate trec...pupa-l pe cosmin si asteptam vesti de la dr.

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna ziua si de la noi!

Ce mai faceti?sper ca o sa avem timp mai mult sa citesc ce se scrie aici pentru ca mi-e dor de discutii de gravidoase.

Noi suntem bine, binisor.Abia sapt. urmat. mergem la eco din nou ca sa vdm ce mai facem bb.
Deocamdata ma lupt cu o infectie urinara, 10 zile antibiotic, yac.., dar asta e!

O pajiste de nu-ma-uitati pentru voi.

Ile 29 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Greierash nu te panica, si eu am aceeasi "problema" ca si tine, numai ca la mine dimensiunile craniului sunt mai mici decat restul corpului si asta de prin sapt 21. Mi e dr mi-a zis sa nu-mi fac probleme si o ascult. Cele mai lungi sunt piciorusele si eu m-am gandit ca o avea picioare luuungi, de manechin (ca sotul meu) si oricum amandoi avem capul mai "delicat" asa Deci nu-ti mai face probleme. Masuratorile pe care le au ei sunt masuratori standard, niste medii dupa multe-multe observatii si cazuri. Nu cred ca e ceva grav daca ai nostri prichindei nu se inscriu in statistici.

Siminoc bine ai venit la noi si sa fiti sanatoase, tu si bebelina Cu dna dr Mihalceanu a nascut si cumatra mea, mie mi s-a parut cam repezita. Tu cum te intelegi cu ea?

Lunita eu nu sunt in situatia ta, doar imi imaginez ce simti si te sustin in orice decizie ai lua. Deocamdata as urma sfatul Andrei - sa ii spui lui Cosmin ca are 2 tatici si el va alege pe care sa il iubeasca (aici nu poate fi pacalit, bineinteles ca-l va iubi pe cel care i-a fost mereu alaturi). Eu zic sa nu accentuezi nici prea tare problema pt ca el va simti si va suferi, incearca sa fii/sa pari detasata cand discuti cu el, ca stii sit tu - copiii imprumuta un pic din emotivitatea parintilor, din reactia acestora, asa invata si ei cum sa perceapa lumea cu fenomenele ei. Cat priveste tatal biologic, daca vrea neaparat sa-si vada fiul, sa-si urce frumusel funduletul intr-un avion si sa vina el la voi, ca doar e fiul lui, nu? Cum sa aiba pretentia sa vii tu in Romania sau sa te acuze ca tu esti de vina ca nu l-a vazut el de mult timp. Nu pune la suflet prea mult, ca-ti faci rau si il poti influenta si pe Cosmin. Sper ca nu te-am suparat cu vorbele mele. E decizia ta si, repet, eu nu sunt in situatia ta, am gandit-o doar cerebral. Uite de la mine.

Ioana nu-mi mai fur caciula de una singura, mai am rabdare pana maine , ca mai sunt cateva ore.

Groxy concediul se calc cu tot cu duminici.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput