Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Luna momentan eu sunt in romania dar vreau sa ma intorc peste 1 luna si sa raman sa nasc acolo.acolo trebuie sa ai un medic al tau ca si aici sau cum se procedeaza ca din cate stiu cabinete ginecologice particulre nu sunt tre sa mergi la spital nu?

alexi s22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra mersi, da am sa discut cu Cosmin initial. Sunt foarte confuza mai ales ca mi-e frica sa-l duc in Romania caci dupa cum decurg lucrurile sigur nu il mai scot. Sunt revoltata ca persoane de genul asta (si credeti-ma ca nu exagerez, omul asta chiar nu a dat doi bani pe copilul lui in conditiile in care eu i-am zis ca nu vreau bani de la el decat ii cer sa fie tata) au drepturi asupra sufletelor nevinovate.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexi22

Luna momentan eu sunt in romania dar vreau sa ma intorc peste 1 luna si sa raman sa nasc acolo.acolo trebuie sa ai un medic al tau ca si aici sau cum se procedeaza ca din cate stiu cabinete ginecologice particulre nu sunt tre sa mergi la spital nu?

alexi s22

Alexi in momentul in care ajungi te inscri la GP-ul din zona ta (medic de familie practic), el te ia in evidenta ca esti gravida, te da pe mana unei moase si cu ea colaborezi. In fct de zona unde stai ai control ori cu moasa doar, ori alternativ cu moasa si cu GP-ul. Iar mai departe iti dau ei toate detaliile, la ce spital nasti, iti zic cum sa faci sa vizitezi spitalul unde nasti etc.

In ce zona vei fi?

Luna 23 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna, Greierash!
Eu cred ca cel mai important lucru este sa fii optimista!
Daca ai indoieli (si nimeni nu te poate invinui daca ai, cu atatea mesaje confuze din partea medicilor, e greu), poti sa consulti un alt medic sau sa faci analize suplimentare daca e necesar.
Din cate am citit eu si din experientele altora, diferentele astea nu trebuie sa te sperie. Unei colege i s-a spus ca e putin mai mare in primele doua trimestre, iar spre sfarsitul sarcinii era in urma cu aproape o saptamana. Doctorul i-a spus ca asta nu este o problema. Copilul s-a nascut si e sanatos. A avut la nastere 3450 gr.
Te pup!

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Of, Luna, e tare complicata situatia.
Nu am experiente personale pe care sa ma bazez pt sfaturi, am un caz similar in familie, dar sunt si diferente semnificative asa ca nu e cazul sa comparam.
In primul rand trebuie sa-ti recapeti calmul. Apoi incearca sa vorbesti cu un psiholog specializat pe astfel de probleme, cred ca te-ar ajuta cu niste sfaturi la obiect. Probabil nu e prima si nici ultima data cand te vei confrunta cu asta deci e bine sa fii pregatita psihic si practic.
Vorbeste cu Cosmin, explica-i treaba ca una e tatal biologic si alta e tatal real, sotul tau, cel care e alaturi de el zi de zi. Cred ca e suficient de mare si istet sa inteleaga. El va vedea ca-l inconjurati cu aceeasi dragoste si atentie, ca bb mic nu va schimba asta.
Ex-ul e de toata jena, e clar ca nu-i pasa de starea emotionala a lui Cosmin ci de capriciile lui. Probabil ii devine evident ca voi sunteti o familie adevarata, el nu e inclus si e modul lui de a incerca sa controleze cat de cat situatia. Nu-i vine sa creada ca va e f bine fara el si trebuie sa-si marcheze un pic teritoriul.

Sper ca nu am aberat prea mult. Incearca sa te calmezi si ai incredere in instinctul tau de mama. Vorbeste si cu sotul, sunt sigura ca veti gasi cea mai buna cale sa treceti de asta.

Te pup,

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, te inteleg perfect. Eu una le-as retrage drepturile parintesti celor care nu pot indeplini macar moral rolul de tata. Cumnata mea a divortat dupa 9 aani de casnicie si batai. Momentant inca mai locuieste cu fostul sot in aceeasi curte, insa isi face casa separat. Omul asta nu este curios sa isi vada prea des copii, chiar daca stau in acelasi loc. Si de mare grija ce are de ei cand ii ia in vizita, cel mic a stat in gips cu ambele picioare pt 63 de zile...abia a scapat de operatie....pt ca tat-su era la o bauta cu neamurile iar copilul nesupravegheat si-a fracturat femurul, cazand peste el o poarta de fotbal....care il putea omora....oamenii astia sunt niste bestii.
Cat despre adusul in tara al lui Cosmin ai dreptate. este posibil ca fostul sot sa nu iti mai dea acordul sa-l iei inapoi....vezi care sunt conditiile legale si vezi ce poti face. Iti doresc ca lucrurile sa mearga bine si sa treceti cu bine peste incercatrea asta.

Andra
27 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Ioana , cam asa ma gandesc si eu acum!! Si.... bona ta nu are si o Clona? Clatite , si toate cele.....

greierash 28+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Azi e zi pentru lacrimi fetili?

Da' sotu' meu nu vrea sa trecem pe la cofetarie!!!!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna

Am si eu o intrebare la voi: sunt curioasa de cand intrati in concediu prenatal? Eu as vrea din saptamana 30 sau 32 , dar inca nu am vorbit cu medicul.

Referitor la kg , cred ca v-am intrecut pe toate , am luat 17 kg ( de la 56 kg la 73 kg ) , ma simt ca un munte, dar sper sa revin la normal, bebe sa fie bine.

Eu sunt la dr. Esanu, spital Polizu

Eles 28 + Alexandru

Mergi la inceput

Ioana, Andra, Anto multumesc frumos.

Nu stiu de ce si cum poate avea omul asta atata influenta asupra psihicului meu. Probabil pentru ca loveste unde doare mai mult, in copil.

Anto ai dreptate, cred ca am sa merg azi la doc si am cer recomandare la un psiholog si poate asa am sa gestionez situatia mai bine. Nu mai ntelegeti gresit, daca era un tata adevarat si ne puteam intelege normal, daca nu se juca cu vietile si sentimetele noastre (cand m-am casatorit ne-am jucat de-a uite semnatura sa-l scoti din tara, nu e semnatura pana cu o zi inaintea cununiei, momente in care eu tremuram si plangeam si eram disperata ca ma voi marita si sotul va trai in Uk si eu in Romania desi nici nu venea cu o solutie), daca isi vizita copilul si era tata adevarat pai ii plateam eu biletul sa vina sa-si vada copilul.

Luna 23 sapt+

Mergi la inceput