Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
X-ray spune:
simo bine ai revenit!ne era tare dor de tine!
nu am apucat inca sa ma adun am primit o veste care ,defapt sunt inca in stare de soc.o prietene de-a mea stomatologa ,cu care am fost colega de camin,acum o opereaza la cluj cancer mamar stdIIb,i-a ajuns in axila deja,acum asta e dg preoperator,in fct de ce gasesc la operatie se poate schimba.are 29 de ani si un baietel de 5 ani... de 2 ani tot a umblat in arad si tm ca are mastita,tratamente peste tratamente si era neo...eu una efectiv nu-mi revin.sorry ca vars aici tot dar plang de o jumatate de ora...
acum ma duc sa ma uit la pozele lui simo.
nikole uite mai jos sunt pozele
http://good-times.webshots.com/photo/2280701800099947095JvVmgr
alina
26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
neataaaaa, aici suntem!!!

da, lia, la serviciu. dar trag chiulul cum nu s-a mai vazut. vin dimineata, dar la 12 plec. ce bine e sa nu te controleze nimeni si sa fii sef!
ieri mi-a fost tare somnic, pentru ca nu prea pot sa dorm noaptea, si de aia nu am mai intrat. dar azi am totul amenajat pentru scris din pat!!! daca nu ma suportati sa imi spuneti, ca scriu mai putin ![]()
azi dimineata am avut dovada faptului ca memoria mea functioneaza undeva la 1% din capacitate. pentru prima data in viata mea, am uitat farurile aprinse, drept urmare azi dimineata masina era moarta. si mai erau si niste muncitori care ma rugau sa mut masina ca aveau de lucrat! dar au fost draguti si au facut ei onorurile. pe urma am luat un taxi si funduletul meu se adancea in arcurile alea de la bancheta de mai ca dadeam cu el de jos!
toate fetele, pe cele care vin din concedii, pe cele care pleaca in concedii, pe cele care o sa imi tina comapnie aici (ca noi concediu nu pupam, zic merci ca mai pot sa ma ridic din pat. ca de vineri nu se stie....), le felicit pe mamicile care isi pot ridica copilutii in brate ca inseamna ca sunt bine bine si nu au probleme si....nu mai stiu....pe TOATE TOATE 
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
danis, la multi ani fetitei tale!
Andra-aviatoarea, ce mai faci?
Am reusit sa cumpar ciuperci, urmeaza sa le bag in tigaie, sa vad daca imi iese reteta ta.
valicutza, felicitari pentru
.
Anto, iar te uiti la filme deocheate?
Stefania, sanatate.
Oana, succes cu dizertatia!
Lia, sotul meu si acum se exprima cu "fiica-mea"; i-am dat mustrare scrisa
.
Luna, Otilia, Lavinia
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
io ma dadeam fortoasa, si vroiam sa ii urez DIANEI Casa de Piatra!!! cat mai incolo, ca sa fie proaspat. dar m-am mai gandit. daca am reusit sa uit eu farurile apinse, Doamne fereste uit sa ii spun!
asa ca...
DIANA, CASA DE PIATRA, fericire multa, intelegere, pace si iubire! sa nu va certati, sa va sustineti si sa fiti aproape unul de celalalt pana la adanci batraneti!
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
karligutza spune:
arhdy indraznesc sa te sfatuiesc sa mai consulti un medic. Nu de alta, dar unii sunt mai fricosi, altii ba... depinde de experienta fiecaruia... iata ce mi-a zis doctorita mea stomatolog (intrucat eu luna de luna merg la ea la o verificare de rutina):
"cariuta ta daca evolueaza brusc o tratam cel mult in luna a 7-a sau a 8-a... dar numai daca e grav, grav... stii doar ca la tine nu prinde prima anestezie, ci de la 2, 3 anestezii incolo... - eu fiind atunci in luna a 6-a cand mi-a descoperit o carie noua la o masea (restul dintilor am avut norocul sa ii am ok pe toti de la inceputul sarcinii...)!
IN LUNA a 9-a NU NE BAGAM pentru ca anestezia iti poate produce contractii, ba mai mult, nasterea!!!"
Deci, eu cred ca in cazuri de urgenta, cum este al tau, cu dureri crunte si problema vizibila, s-ar putea face ceva acum in luna a 6-a.
Iata ce scrie si la subiectul tratat pe DC despre "Sarcina si tratamentul stomatologic": http://www.desprecopii.com/info.asp?id=252
Tratamentele protetice, chirurgicale sau parodontale complicate cu caracter definitiv se vor temporiza pāna dupa nastere, rezolvāndu-se doar acele tratamente dentare care constituie o urgenta.
Deci eu cred ca se poate, doar sa te aibe un doctor bun pe mana!
Daca esti interesata sa mai consulti un medic, ti-o recomand cu caldura pe doctorita mea. E o bomboana de doctorita, mai ales ca eu merg la ea din 2003 si ea e singura la care nu lesin pe scaun! iti dai seama ce hal de pacienta sunt cand vad dentistul! la orice dentist am lesinat, la ea NU! si pot sa zic ca mi-am lucrat ceva la ea... 2 extractii de molari de minte, plombe si plombite, scos nerv... etc.
Curaj si multa sanatate! 
karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 
lorinaoo1 spune:
Alina.a
imi pare rau pt prietena ta. Adevarul e ca pana nu intalnesti un caz concret, ai impresia ca se intampla doar in statistici, dar uite ca viata e cruda uneori. Ne rugam la DD
sa fie bine pt prietena ta si pe noi sa ne pazeasca in continuare
Ioana 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
Samurai-lady spune:
SIMO-imi plac mult pozele,aratati foarte bine amandoi !!!
Am vazut si socrela ta buna si dulce.
Felicitari ca ai asa o socrela buna.
NIKOLE-sa stii ca numai cezariene orizontale se fac,incizie mika,cat se poate de mika,la slip sa nu ramana urme.Am atatea prietene care au facut cezariene si alea verticale nu se mai practica.Bate medicul sau skimba-l.
Samurai-lady
25 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
aylin_tarcan spune:
anto, si eu m-am uitat la ER!!! si oricat as vrea sa nu ma mai uit la prostii, sau sa nu mai citesc cate in luna si-n stele pe net, tot nu pot!!!! acum m-am mai potolit! dar stati asa, ca urmeaza doftor vineri si luni...sa vezi dupa aia iar ce crize ma apuca!

Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
arhdy spune:
Otilia si eu vreau tot la munte. Ce ralaxant ar fi. Poate chiar fug, macar un week-end.
Aylin multumesc mult de urari si asa sa dea Dumnezeu la toate burticutele.
Karliguta multumesc mult pt. informatii si am si eu un doctor bun, dar nu am ajuns inca la el. Daca nu ma mai supara rau ma duc joi ca sunt in concediu. Dar iti spun sincer ca prefer sa evit sa fac anestezie, decat daca este absolut necesar. Sunt genul care mai bine previn. Si ca sa mai dau un exemplu, la cununia de sambata doar o sa ma tund si o sa ma coafez, iar suvitele nu o sa le mai fac. Poate nu este nici o problema, dar mai bine sa fiu eu cu inima impacata ca ma facut totul sa fie bine si nu am nimic sa-mi reprosez.
Diana 26+ si
Alexandra Maria
nikole spune:
Samuras, depinde...de spital, de medic, de politica spitalului, de ffff multe pe care nu le-am inteles din explicatiile medicului, ca fusei singura(al meu era la munca).
Eu am prietena aici in japonia(membra DC si ea) carei i s-a facut doua cezariene verticale, e martora aici, la un pas de tine(sta aproape de tine chiar).
Si nu e singurul caz pe care il cunosc personal.La clinica unde merg eu, sunt multe femei care au facut cezariene, si la fel, sunt verticale(nu am vazut cu ochii mei, ca nu am pus femeia sa se dezbrace, insa asa au povestit).
Se intampla...depinde de noroc, medic, si spital...e clar ca trebuie sa schimb medicul ptr ca mi-e frica...ca ei zic ca tine si la momentul adevarului fac ca ei, iar tu in momentul ala cu dureri mai stiu eu cat de constienta esti de ce se intampla...?!?
Si chiar nu stiu daca de vina e pozitia copilului(CUM ZIC EI) sau e comoditate sau e mentalitate invechita sau ce e...nu am idee, ori din pacate nu stapanesc limba pana intr-acolo incat sa cer si sa inteleg explicatii si termenii lor medicali...
data viitoare trebuie neaparat sa ma lamuresc, il iau pe al meu cu mine, chit ca nu merge o zi la munca sa ma si hotarasc ce fac, incotro o iau, ca de e de cezariana fug impuscate de clinik aasta
26+
vacanta Brasil
foto burtik