Finlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Jaana, multumesc!

O sa trimit mesaje de pe net, exact de pe site-ul operatorului pe care il are sotul acum pot sa-i trimit mesaje. Inca nu m-am dumirit cate, trebuie sa cercetez. In fine..e ciudat ptr ca mesajele de la el ajung, deci cei doi operatori.."comunica" sa zic asa.. sau au ceva acorduri.. In fine, ma cam depaseste situatia

Cum te mai intelegi cu bebelusa?

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu is somnambula si bantui aici pe forum...
Si acum ca am prins un moment mai liber, ia sa scriu si eu asa mai pe larg.
Despre mine: sapt asta am curs festiv, asa ca e principala preocupare, imbracaminte, coafat, etc. Si tot mai am teste, vineri am un test, sa speram ca va fi bine. Va tin la curent, oricum. Nu prea am chef de invatat, dar ma chinui sa tin pasul. Sotul e relativ ok, desi mie mi-e cam dor de el si de Finlanda. Va ramane o amintire frumoasa, in caz ca nu reusesc sa ma intorc la vara. Zilele astea vreau sa-mi comand si un laptop, ca am tot amanat si uite ca timpul ma preseaza. Cam cu astea ma ocup eu pe scurt.
Aamu tu cum ai sarbatorit? Ia zi drept, ca fetele, nu? Shopping, baut, mancat bine, etc. Nu?
Elena tu pe unde esti? Ca nu prea ai scris. Eu nu tin minte sa fi zic ceva de cand ai ajuns in FI.
Jaana cum e pitica? Mai face nazuri? Ti-ai luat bilet sa vii incoace? Nu de alta, dar io vreau sa ne vedem.
Yael tu ce mai faci? Cum te simti in Finlanda? Iti place? V-ati acomodat cu toate?
Aiska la tine trebuie sa fie o peisagistica f frumoasa de-acum incolo. Esti o fericita ca traiesti intr-un colt de rai.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Lili, m-am sarbatorit tot weekendul.Vineri am fost la gratar, a fost super ca si vremea a permis, n-a fost nici macar vant (acum iar e frig). Sambata am fost cu o prietena in oras... Ieri m-am odihnit
Spor la invatat. Ai si banchet acum sau dupa licenta?

De dimineata iar m-a testat politia daca am baut..cred ca arat cam betivana ca nu scap niciodata. Altii trec bine mersi, pe mine ma opresc.
De fapt nu arat a finlandeza deloc si strainii de pe-aici cam trag la masea si se urca la volan..asa ca si pe mine ma testeaza tot timpul
Masina n-a piuit azi dimineata, cred ca-i place sa vina la servici

Pupici si o zi frumoasa tuturor

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Lili, de bine ce ma laudam ca doarme fata noaptea uite tocmai am avut o noapte alba... Am dormit 3 ore azi noapte si nici azi n-am mai reusit sa dorm, am avut diverse treburi. Ma simt ca o stafie umblatoare

Bilet mi-am luat pe 3 iulie, dar de fapt si de drept prin Iasi ajung mai tirziu. Da' pina in septembrie e timp daca nu pleci nicaieri.

Multa bafta cu invatatul dar si petrecere frumoasa la curs! E un moment deosebit.

Mergi la inceput

Hei unde ati disparut la pagina 2?
Eu is in continuare in priza, dar sambata ma linistesc si scriu.

Liliana

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Lili, bine ca ne mai trezesti din cand in cand!

Dar chiar, unde sinteti fetelor?
Probabil cu treburi..

Aic e o vreme foarte ciudata..dimineata toamna (gri, ploaie, vant etc) si seara vara.. Acum iar e frig..

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Aamu

Mergi la inceput

Neatza.
Matinala, nu?
Aici is niste calduri groaznice, de 35 grade, plus ca se infierbanta asfaltul si nu-l mai racoreste nimic ...
Azi am coafor, so i'm happy. Sper sa-mi iasa ceva fain, ca maine am curs festiv.
tuturor

Liliana

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Lili, chiar matinala
Aici e frig si bate vantul si ploua si ma enerveaza!

Sper sa-ti iasa super la coafor si petrecere frumoasa la cursul festiv

Fetelor, unde ati disparut?

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu sunt pe aici, la noi ploua si ma seaca, asociatia de locatari e in fierbere, aranjam curtea, punem pomi si dam cu sapa etc. mi-e sila de stilul asta comunist cu munca patriotica...
miine musafiri, am treaba de nu imi vad capul si am stat pe afara, dupa munca, iar nu inteleg nimic din week-end, uite-asa se face iar luni...
M

Mergi la inceput

Eu fug la curs festiv. Pun poze cand ma intorc ...

edit ca sa zic ca am pus poze. Impresii scriu diseara sau maine dimineata cand am un pic de timp liber.

Liliana

Mergi la inceput