Casnicute sexy (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, multumesc mult!Multa sanatate printesei tale si tie!cat mai tine virusul ala?
fetelor, la voi cum merge forumul?la mine abia reusesc sa trimit mesajul...abia trece de la o pagina la alta...
Dar hai sa ne mai cinstim putin!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

danelutza, multa sanatate si vreau si eu sa te rog ceva, e cam egoist din partea mea, dar... TINE VIRUSII LA TINE!!!

io is zgircita, nu-ti trimit nici daca ma rogi
Multumesc pentru urarile de sanatate

Monica multumesc . Vezi cind faci prajitura, pune totul la dublu si intr-o tava mai marisoara, ca se termina repede, la fel dupa cum se si face.

Doina multumesc , deocamdata printesa se simte bine, pe mine ma mai ia de stomac si burta, dar am sa bag o tuiculita de la tine, ca sa-mi treaca
Cit despre pagini, si la mine a mers in reluare DC-ul, asa merge de citeva zile, pina sa incarce pagina, ma enervez si nu mai scriu nimic.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danelutza multa sanatate tie si printesei tale. cat despre poza cu mami....da si eu vreau s-o vad cu bb meu in brate. i-am aratat soatzei poza cu mami si i-am zis ca in viata mea n-am vazut o femeie atat de frumoasa. am plans foarte mult. se va intampla s-o vad pe mama mea cu bb meu in brate, cand va dori DD, mai mult nu pot sa spun
Doina asa deci. te-a lasat colegu singura si s-a dus in oras. multam de tratatie. eu chiar acum am luat un pahar de vin de la tine.
Am fost cu socrii pe vapor ( mai bine stateam acasa). Daca va spun ca erau toti intre 60-70 de ani, ma credeti? ei bine da, erau toti pensionari. a fost plictiseala,am ascultat nspe povesti. In Köln am colindat magazinele si m-am descarcat ( am ajuns acasa cu 4 pungi pline de haine, C&A are reduceri )
Mai bantui un pic si ma duc la somn

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

georgi,pupa fata la tine.la multi ani sanatosi
doina,sa-ti traiasca Gicu
astazi este si ziua lu'fratemiu.noroc cu voi ca am aflat ca altfel !!

danelutza,buna faza cu trimisul de virusi.nu v-am trimis cu siguranta.va iubesc prea mult.lasa ca am altii la care sa trimit

la noi a venit vara.stam numai si numai afara.in casa intram de foame.asa ca pe mine va rog sa ma iertati daca dau din an in pasti pe aici dar e musai sa profitam din plin ca acum ma auziti ca a venit zapada din nou peste noi

pup iu

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA si sanatate multa,mei,da ce rau imi pare ca va prins si pe voi,e tare nasol virusul asta intestinal...cat despre prajitura,hmmmmmmm,am salivat si eu....nu am mai facut nimic de la Pasti...acu ma tot chinui sa fac un krem....cu apartamentul gata am rezolvat,ne mutam din iunie,am gasit unul fain si mare..si cel mai fain e ca e la ocean,adica la 3 minute de ocean

LA MULTI ANI GEORGI si GICU sot de DOINA!,sa traiti si sa fiti fericiti!

Acu ii scriu reteta lui Olga
Tavalite in nuca

Blat: 50 g margarina,1-2 oua,200 g zahar,300 g faina,2 linguri miere,200 ml lapte,7 g bicarbonat.

Glazura:250 g zahar,200 g margarina,4 linguri lapte,4 linguri cacao,rom dupa gust.

Iese un aluat moale care se coace la inceput la 170 C pt 15 minute si apoi se coboara temperatura la 150 C si se lasa inca 10 minute.Cand se raceste se taie cubulete si se da prin glazura iar apoi nuca de cocos,nuca sau biscuiti.

Pofta buna!

Fetelor va pup pe toate si va doresc sanatate la bolnavioare,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici!
danelutzo ca nu te-ai supi pe mine.
felicitari mirela pt apartament! moama ce ma oftici, auzi la ea, la 3min de ocean
mi-a lasat bia mes off, ca nu-i merge forumul si m-a rugat sa transmit LMA sarbatoritilor, georgi si gicu
cami, nu ne-ai zis nik de spectacol:(
bananooooo, tu ce faci soro? soacra ti-a plecat si tu...???
fug la munca ca vin inapoi acasa pe la 10, vine firma sa ne monteze ACul
toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
sunt cam cheauna dupa petrecerea de ieri...glumesc desigur dar cheauna... sunt din cauza ruxandrei care s-a zmiertait azi noapte ca visa si vroia sa-i dau o pungasi m-am trezit si asa am stat pana la 6 dimineatan-am mai reusit sa adorm
am reusit sa sterg mesajele private pana la urma...le-am deschis pe fiecare si le-am sters pe fiecare in parte(noroc ca mai avea cineva aceeasi problema ca mine si a gasit solutia asta)
va pup pe toate sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Mirela cred ca este frumos la casa noua!Sa va fie de bine!Sa o stapaniti sanatosi!
Miky, colegul nu a stat mult in oras, a venit pe la 20.30, am pus masa , am mancat cu toti!
Fetelor am o stare nasoala...nu am chef de nimic...
Va pup pe toate!Ma duc la treburi...vreau nu vreau trebuie sa fac...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vreau castraveti in otetttt!!!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha cum sa ti-i trimit???Ca am eu gramada de ei si nu are cine sa manance atatia....Sau tragi tu o fuga pan' la Arad?

Mirela felicitari pentru apart!Ce mai face Robert???

Doina uite aici un -ic de la mine sa-ti treaca starea nasoala!

si la restul casnicutelor, la toate cate un mare !Fug la treburi ca numai ma enervez cu forumul asta care mai mult nu merge decat merge...

Eu

Mergi la inceput