Casnicute sexy (120)
Raspunsuri - Pagina 29

doinabita spune:
A inceput emisiunea in reluare!cam pe la 14...si ceva trebuie sa se spuna despre Dan caci la 16.30 se termina!Sunt cu calculatorul deschis pe forum, cu tunerul tv deschis pe national tv, cu urechile ciulite si ochii cat cepele!Emotiile sunt la maxim!!!Ma rog!va spun dupa ce aud cu urechile mele!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

doinabita spune:
Bey, e ultima publicitate!mai e putin pana aud ce va spune domnul Becali de Dan!am tensiunea la maxim!!!!!!!!!!!!!daca doriti sa va uitati dati pe National tv la Miezul Problemei!
Redati-mi viata!

Bimilit spune:
si mie mi s-au sters toate PM-urile.is nacajita ca aveam adresele voastre acolo.
doina, eu n-am acces la Tv.[la unul se uita colegu si la unul Tudor], te rog sa ne spui ce zice JIJI.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Bimilit spune:
mno, ca am aflat aici siaicicum sta treaba cu PM-urile.

Bimilit spune:
ptr, pasionatele de astroloigie:www.dsclex.ro/astrolog/numerologie/intelesul.htm" target="_blank">dati un clic aici

doinabita spune:
Bianca a zis asa:
Moderatorul:am auzit ca ati anuntat public ca veti ajuta cu suma de 27.000 euro un baiat din Zimnicea, Bita Claudiu, un baiat grav bolnav pentru a pleca in China!Domnul Becali raspunde :Da !si pe cei de la Dansez pentru tine!Acum mai ramane ca postul de televiziune sa ne puna in legatura cu el!apoi s-a terminat emisiunea!
Redati-mi viata!

ange spune:
si eu am pierdut adresele voastre cat si alte chestiute importante
foarteee frumoasa explicatie am primit de la admini
pup
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Bianca a zis asa:
Moderatorul:am auzit ca ati anuntat public ca veti ajuta cu suma de 27.000 euro un baiat din Zimnicea, Bita Claudiu, un baiat grav bolnav pentru a pleca in China!Domnul Becali raspunde :Da !si pe cei de la Dansez pentru tine!Acum mai ramane ca postul de televiziune sa ne puna in legatura cu el!apoi s-a terminat emisiunea!
Doina, te stresez putin.deci acum e clar ca e vorba de DAN "al nostru".dar Becali stie cand e programat la operatie?DOAMNE AJUTA .
edit: sa te mai stresez cu o intrebare:unde a anuntat public ?