Casnicute sexy (120)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mai mult decat super!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

heeeey, sexoaselor! deja ati inceput sa sarbatoriti 1 mai muncitoresc? bagati macar un "hi"

Mergi la inceput

io-s invitata la padure ,da' ma fac ca ploua!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

La noi chiar ploua pe bune.
Sotul oricum e la munca asa ca planuri marete pt ziua de azi nu avem.Aaaa ba da..."am facut rost" de o programare la o dr foarte buna de la noi si ma duc sa vad ce-mi spune si ea.

Banana,uleiul de par,ca-ti ramasesem datoare cu un raspuns, e de la Kallos Professional-Glossy hair care.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello miha! sa ne aduci vesti bune de la dr buna

Mergi la inceput

Miha,succes la dr si multumesc de pont!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

hello miha! sa ne aduci vesti bune de la dr buna

Hi hi hi...asa zice lumea ca e buna,o sa vad ce parere o sa-mi fac si eu azi.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hop si io ca tot acasa stau..
nu vor astia sa ma lase acasa decat pe semnaturaiar io nu o dau ca e scumpada macar ma lasa sa dorm acasa si ziua sa le fac cate o vizita sa imi mai vada pasaroiu
mihaa baftaa la echo..
monica zisasi io de georgii e bolnavioara sta numai pe

beyyy si pe mine ma oftica astia rau de tot,,de ce puii mei nu intreaba cand fac ceva?dupa ce ca a mers forumu de tot.....ala moale..acu ne mai stearsara si mesajele?si toate?bree si io aveam unu compromitator rau da tot..il pastram..io cred ca au vazut si s'au temutdehhh o umila parere..alooo d'o'm'nii da sussa nu dati cu rosii ca s'au scumpit al drakului da rau

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai gagicilor,am aflat ceva...dar fierb ca nu am vazut...la 14.30 pe national tv e reluare la Miezul Problemei.Cica la finalul emisiunii zice moderatorul de Dan lui domnul Becali!si cica e de bine tare!!!!!!!!dar nu pot sa fiu sigura pana nu vad.Deci emisiunea incepe la 14.30, si tine doua ore , cam pe la 15.30 incep sa ma uit, ca aseara ne-am uita pana la ultima publicitate si apoi a fost o cadere de tensiune si nu am avut vreo 20 min transmisie...simt ca crap!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

doina te asteptam cu vesti bune.
alinutzooooooooooooo, unde esti?
cami, de concursul proteveului intrebam eu.am crezut ca ai castigat .da stai ca poate te anunta zilelea astea ca tu esti castigatoarea.

la noi e cam rece.
va tzuc si mai vin.............

georgi , baga imodium .insanatosire grabnica.
LIANA,

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput