Merge greu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Si inca ceva, ne-a inebunit reclama la Pampers. Asta se deschide imediat, iar la forum astepti de te plictisesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Peste 2 saptamani speram sa facem un upgrade la unul din servere si acest lucru va creste viteza de incarcare a forumului.

Pana atunci va rugam sa aveti rabdare.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Dragi admini,moderatori io sunt o persoana c-am dependenta de dar din data de 2 aprilie mi se face paru' maciuca ceva de genu' cand vreau sa intru pe forum sau pana se incarca o pagina.
E cumva o problema.......ca ametesc in fata PC-ului pana se incarca.... pleaseeeee face-ti ceva....

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

urmeaza un upgrade major.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am cumparat 2 servere noi. Unul il va inlocui pe un server vechi care si-a atins timpul de viata iar altul va pune umarul la forum. Primul pas (mare) este deci facut. Urmeaza sa le configuram si sa la punem in datacenter dar acest lucru va mai dura deoarece:

- este greu cand combini munca de zi cu zi cu cea de forum (2 servicii)
- trebuie sa renegociem contractul cu prividerul mai ales ca traficul a crescut major si vor bani mai multi.

Revin in curand cu mai multe informatii

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Florin va multumesc de raspunsuri....pfiuuu....acu' stau si io mai linistita,ca stiu cum stau "trebile".

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput