Merge greu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Forumul merge super greu, incaruntesc pana imi deschide o pagina.Ce se intampla totusi?

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, au revenit problemele...Merge f greu, unele pagini nu se deschid deloc...e groaznic!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ne aude cineva? E un chin sa stai pe forum cand merge asa aiurea. Moderatorilor, nu puteti face nimic?

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Si eu astept raspuns , macar ceva de genul ca sa revenim peste 3 zile da macar stiu care e treaba si nu ma mai chinui degeaba 10min. pina incarc o pagina.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

ma alatur si eu voua.Merge groaaaaaaasciiiiiiiiic.Acum am asteptat 15 minute ca sa pot posta si eu.Nu stiu de ce merge asa de greu,dimineata pana in ora 11 merge mai bine ,se deschid repede paginile,dar dupa 12 e groasnic,iti vine sa dai de pamant nu alta.

ASTEPTAM UN RASPUNS ! ! !

MULTUMIM

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Imi vine sa dau de pamant cu sa-l sparg,sa-l nenorocesc de nervi.Pai ieri a mers bine pagina la iar azi iar aceeasi problema

Va rog frumos poate cineva sa ia masuri????

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Saptamana aceasta mi-a mers foarte greu forumul,au fost momente cand nu a mers deloc iar cand mergea pana deschideam o pagina treceau minute bune!!Ce se intampla????Sper sa ne raspunda cineva ca numai nervi imi face!!Pana acum nu au fost probleme,acum de ce merge atat de greu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

IAr are buba? De dimineata incerc si merge groaznic, de fapt deloc aproape. Mi s-a incarcat odata, am scris un mesaj si bang, la trimitere s-a blocat. Nu s-a transmis mesajul. Acum cateva minute iar reusesc sa intru, scriu, trimit si blanc pagina alba, mesajul asta insa s-a trimis. Dar e groaznic asa, ce se intampla?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Este a doua zi de cand acest forum merge tare greu.
Pana sa intre pe pagina pe care vreau sau pana imi cauta ceva imi creste "barba" asteptand.
Nu se poate face ceva va rog?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Mie imi vine sa renunt la forum. Nu gasesc atata rabdare sa astept pana se deschide o pagina. Plus ca daca dai cautare, cand vrei sa te intorci, iti spune ca nu gaseste pagina de web. Deci, admin. luati aminte. Faceti sa fie din nou cel mai bun forum. Altfel, ne vom reorienta.

Mergi la inceput