Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.Menstra mea inainte sa iau pastilute era de 5-6 zile f abundent, iar acum de 2-3 zile abia daca se vede, dar dak fara pastilute nu mai vrea........asta este.
Credeam totusi ca dupa laparoscopie sa imi vina si mie fara pastilute, dar daca nu vrea, asta este.
Va pup pe toate si va doresc ceea ce imi doresc si eu...mult asteptatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pe multe nu va cunosc - insa eu inca ma simt ca facand parte din acest subiect ... asa ca va pup pe toate.

am intrat sa vad de Amely - vazusem un mesaj la evenimente. si aici fata dragutza si UN BUN VENIT PE LUME INGERASULUI!!! refacere rapida si asteptam poze.

revad prietene dragi mie, Felicia , iepurila (mai stii ceva de Mishu????)

andicu - ai intrat in linie dreapta - curaj mami - si nastere usoara. Unde nasti? la noi sau in ungaria?

AngeliquedeS felicitarile mele mami. Bravos.

danangie imi pare nespus de rau pentru pierderea ta. nu am cuvinte.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Andicu, pupici pe burtici! Ti-am vazut pozele, a crescut burtica! Pot sa ma reabonez la mailurile dragute pe care mi le trimiteai?
Mirona, ce dulceata de fata e Karina! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si cuminte, ca frumoasa e deja! Am mai vorbit cu Mishu din cand in cand, a avut o perioada mai stresanta cu serviciul, dar a promis ca ne revedem cand vine primavara... si a venit primavara, dar noi n-am reusit sa ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Danangie, te pup si te rog sa nu renunti
Amely sa-ti traiasca printisorul si sa va bucurati de fiecare clipa minunata

Eu m-am intalnit cu ziua 1, ieri dupa amiaza. Si azi cu ziua 2.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

danangie, cuvintele sunt de prisos....Iti doresc in curand sa vii din nou cu o veste buna.Nu-ti pierde speranta!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Amely, sa-ti traiasca sanatos si voinic ,sa va faca viata senina si sa va aduca doar bucurii si impliniri.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

danangie: iubita, sa fii puternica si curajoasa ca imediat vei ramane iar gravii si bebe va ramane la mai in burtik

Amely: FELICITARI, iubita!!! Ai reusit!!! Sa-ti traiasca David!!!

felicia: draguta mea, eu sunt binisor, am fost ieri la eco dar nu s-a vazut decat sacul ovular, avea 1 cm la 5 sapt si 1 zi. Fac gravibinon, tin tratament cu utrogestan: 4/zi, sa speram ca embrionul este acolo in sac si nu se vede pt ca e prea mica sarcina. Marti merg iar la eco si va tin la curent. Tu ce mai faci? cum stai cu moralul? dar cu planurile? stimulare?

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Clau cred ca multe persoane care au avut CM putin (cantitativ) acum sunt sau au.
Nu-mi pierd speranta si increderea.
Feli - eu nu avut niciodata nicio interventie (inca) si tot am CM putin.
Ruxi - bine ai venit si spor la "treaba"
Iepurila - sa dea DD test II
Danangie imi pare ff rau - este foarte trist si nedrept

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
Va multumesc pentru incurajari si pentru urari.
Acum sunt in prima luna de tratament cu Clostilbegyt si cu Duphaston,nu e chiar o stare de "gratie", dar putea fi si mai rau.Parca am inghitit o minge care imi apasa ovarele, rinichii, in fine! Probabil ca senzatiile astea "tari" se numara printre efectele secundare. In plus, jonglez cu testele de ovulatie, despre care parerile sunt impartite, in sensul ca sunt multi cei care cred ca mai sfanta ar fi TB. Si chiar ca am ajuns sa imi doresc sa vad dublu!!!!!!!!! Dar trec si asta la lista de incercari.Altfel, sunt programata pentru o internare in luna iulie, la Parhon, la dr. Corina Neamtu, care mi se pare o profesionista. Poate pana atunci se intampla vreo minune!
Va doresc o saptamana buna, cu soare, soare , soare!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ruxandrada poate reusesti cu stimulare si nu trebuie sa te mai internezi.
Succes.

Elly

Mergi la inceput