Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ruxandrada, bine ai venit printre noi .Imi pare rau pentru pierderea ta, si poate cu optimismul tau, alaturi de al altor fete, o sa se mai aline din durerea ta si a celor care au trecut prin aceeasi experienta. Sa speram ca te vei reface repede si cat de curand sa ne anunti ca esti din nou.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fete dulci
Intai de toate va pup si va multumesc pentru parerile exprimate. Inca nimic la orizont. Sperante nu-mi fac (oricum sunt intruchiparea pesimismului). Mise pare inadmisibil sa nu apara macar o vaga, palida a doua liniuta. Deci pt mine e f clar ca nu sunt insarcinata.
Alte simptome nu am. Decat ca, asa cum am zis au disparut cele de menstruatie (durerile care le-am avut fix cand trebuia sa vina)

Ruxandra, bine ai venit, sedere scurta si sa ajungi urgent la odisee unde sa stai de data asta 9 luni. Si data poti da si mie o parcela din muntele tau de optimism.

Noname, dupa laparo facut in februarie mi-a venit menstruatia fix la 28 de zile. Ceas. Numai acum isi face de cap.
La tine depinde si de lungimea ciclului tau.

Fetelor care va puneti problema sinechiilor. Am sa va spun experienta mea (pentru cele care nu o stiti): cicluri normale ca durata, abundente. Nici o sarcina, nici un chiuretaj, nici o infectie care sa-mi fi dat semnale de existenta.
La echo nu se evidentiaza sinechiile. Fac HSG si se constata uter mic, iar trompele nu se evidentiaza deloc.
Fac histeroscopie si surpriza, sinechii uterine. Sinechiile in cazul meu erau de fapt sub forma unor aderente, ca un paienjenis (asa mi-a explicat dr ca sa inteleg si eu). Deci nu era vorba de lipirea peretilor uterului.

Le-am tratat cu hormoni (premarine si Utrogestan). Le-am verificat prin alte 2 histeroscopii. Pana la urma am scapat de ele.

Sper sa va fie de folos povestioara mea. Daca mai aveti intrebari sunt prin preajma.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Noname, mai ai putina rabdare... laparo poate da dereglari. Mie mi-a venit mai repedec cu vreo cateva zile, altora la fix, altora prin z 34-35, desi in mod normal aveau ciclu regulat. Banuiesc ca depinde de organism, de ce s-a facut pe acolo..
Iepurila, eu zic doar ca exista si posibilitatea bb, chiar cu tesct negativ! Daca nu ma crezi, intreab-o pe Marinar( de la Pacientele dr T), care acum are o mandrete de fetita si nu are ce test sa puna in album!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetele, trebuie sa-mi vina ciclu sau ce-o fi el.... Sunt Z 24 si de ieri am avut niste pete pe hartia igienica, de dimineata am vazut la fel. Sper sa-si dea drumul o data si sa nu ma mai necajeasca...Mi-am facut atatea sperante luna asta .

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor,

Daca vreti sa ma stergeti de pe lista......pentru ca s-a dus la DD. Nu a vrut sa mai stea cu mamica lui..........va pup

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Danangie, imi pare atat de rau, nu am cuvinte....

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
N-am mai scris de tare mult timp pe-aici, dat fiind ca am ajuns la proceduri mai complicate pt a avea un bebe, dar in fine, acum sunt fericita si-mi doresc sa fie bine pana la final.

Am intrat sa va dau vesti despre draga de Amely, care ieri a devenit mamica : Amely: azi la 11.15 s-a nascut David Cristian, 3080 gr, 51 cm. Apgar 10
Am inteles ca se simte bine si e f fericita!

Danangie, iubita, am citit despre tine, imi pare tare rau! viata nu-i usoara si se intampla si rele ca acesta, dar nu deznadajdui! stiu prin ce treci , dar capul sus si nu ceda, ca o sa fie bine pana la urma!

Vechile mele fete dragi, un pt fiecare : Iepurici, Mishu, Felicia...

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

danangie impreuna cu fetele de aici poate vom reusi sa-ti alungam tristetea. imi pare sincer rau
ruxandrada bine ai venit printre noi, dar asa cum spunea si iepurila speram sa ajungi cat mai repede la odisee
sa ajugem toate acolo.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Va multumesc la toate pentru incurajari. Si da sut sigura ca ma voi intoarce la Odisee. A fost atat de frumoasa si emotionanta perioada aia....a fost ceva unic. Ceea ce doresc tuturor sa o probati. O zi buna

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ooofff, Dana, nu am cuvinte...

Mergi la inceput