Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)
Raspunsuri - Pagina 29
ana maria spune:
Patricia multa sanatate Rebecai si iti urez sa nu mai treceti prin asa ceva!!!
Shobo ce mai faci??
Shobo spune:
INTREBARE:
Ce reductor de toaleta pt pitici imi recomandati sa cumpar? vreau sa incerc si cu el in afara olitei, aud ca unii copii il prefera in locul olitei..
tks
anamaria, bine, multumesc. uite am fost plecata cu firma in weekend si am stat cu putina grija pt baietii mei, cum se vor descurca, a fost ok, l-a ajutat si soacra pe tati, ceea ce imi confirma ca e fata buna. numai ca le are si ea pe ale ei uneori.. ca noi toti, tolerantza sa existe din ambele parti .
voi? nu mai stiu, a inceput Victor gradi?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
tomasa spune:
Multumesc frumos, Kita si Liviana. Sper sa fie bine la eco si sa vin cu vesti bune.
Liviana, frumos nume Bogdan. Dar cine nu e 100% convins? Tu sau sotul? Si restul de 10% ce nume vrea? Te intreb pt. ca noi ne-am hotarat deja. De fapt pt. fetita eram hotarati de cand cu Tudor, ca aveam pregatita o varianta pt. fetita si la baietel am avut pareri putin diferite dar l-am pus pe Tudor sa aleaga intre cele doua. Si a ales, dragul de el , asa ca acum suntem acoperiti, stim cum il va chema pe nr.2 si de va fi fata si de va fi baiat.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+
tomasa spune:
Patricia, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa o experienta. Sanatate multa scumpei mici si refacere rapida!
20+
V. Erica spune:
Irina, cum a ales Tudor ca m-ai facut curioasa?
Si spune-ne si noua la ce nume te-ai gandit daca tot ai pus bomba :D]. Te pup.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
Irina, 10% din incertitudinea in alegerea prenumelui deriva din faptul ca "Bogdan" contine multe consoane si alaturi de numele de familie (Belciug), parca se aduna cam multi de B si de G. Vroiam ceva mai melodios, dar luat separat prenumele Bogdan ni se pare ok.
Am si eu aceeasi curiozitate ca si V. Erica, deci te provocam la detalii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2
ana maria spune:
Shobo la toamna mergem la gradi...
Liviana dar partea buna e ca initialele B B se repeta si cica e cu noroc...
catiflo spune:
patricia, multa sanatate rebeccai, refacere rapida si usoara !
lavinia, cum o convingi tu pe natalia sa manince rosii ? gabi e mare mincator de carne, lapte, smintina si mamaligutza. dintre fructe ii plac merele, perele, bananele si mai ales stafidele
am inceput sa ma urc pe bicicleta seara 20 de min dupa ce se culca gabi, sper ca minunea sa nu ma tina doar 3 zile...
va pupacesc, ma duc la o plimbare in pauza de masa, chit ca afara e urit ca iarna
tomasa spune:
Pai de fetita cred ca va mai povestisem eu, ca vrem sa o cheme Maria, aici a fost simplu ca era hotarat de mult, de cand eram gravi cu Tudor.
Iar daca va fi baiat, eu as fi vrut Adrian iar sotul voia sa-l cheme Petru. Ne placeau si unul si altul dar eu inclinam mai mult spre primul, sotul catre al doilea si cum nu vrem decat un singur nume si neaparat romanesc, de sfant eram in impas.... L-am luat frumos pe Tudor si i-am zis sa fie atent ca mami ii spune doua nume de baieti si sa-l aleaga el pe cel care i se pare mai frumos. Si a ales, il va chema Petru. Asta e, au castigat ei, inca o data s-a demonstrat solidaritatea masculina.
Hai ca maine va spun cine va veni in viata noastra, Maria sau Petru .
20+
lbelciug spune:
AnaMaria, e pe bune treaba cu norocul daca se repeta initialele numelui? Chiar nu am auzit de treaba asta, insa ar fi bine sa fie asa.
Irina, f frumoase numele alese. Si noi am vrut tot un singur nume si tot neaparat romanesc. Astept cu nerabdare sa ne spui la ce culoare de hainute iti da unda verde doctorul. La Iosup te duci maine sau la alt ecografist? Bafta multa.
Off-topic: nu ma pot abtine sa nu va zic, pt ca e o probl care ma framanta. Ieri am internat-o din nou pe mama mea la Fundeni si cu putin noroc data operatiei pe cord nu ii va mai fi amanata si va fi sapt viitoare. Azi in ziarul Libertatea am gasit un articol si o poza care descrie exact prin ce va trece mama mea. Daca aveti curiozitatea sa va uitati, il puteti gasi aici: http://www. libertatea. ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=179482 (scoateti voi spatiile)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2