Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lavinia, Kris, multumim. si Erica pt ca ati itnrebat de noi.

Kris, cine stie, putea sa fie de la orice. am intrebat daca e de la cresa si mi=a zis ca nu neaparat, putea sa fie si de afara, parc, maini murdare, etc. am incercat sa evitam spitalul dar nu s-a putut, a zacut o zi intreaga acasa si s-a deshidratat foarte rau, pt ca a vomat f mult si nu a mai baut/mincat absolut nimic. de duminica seara de cind a apucat-o, a zacut efectiv pina joi dupa masa, cind a vrut prima data sa se dea jos din pat si nu a mai fost ametita/somnolenta. a stat aproape in permanenta in perfuzii, a fost extrem de cuminte si intelegatoare si cu branula din minuta. am fost internate la Fundeni, dupa niste recomandari, nici nu stiam ca au sectie. am avut o dr nemaipomenit de buna, de acum la ea voi merge cind vom mai avea probleme (sa speram cit mai rar).Itinial am fost la Emilia Irza si ne-au spus ca nu primesc copii peste 1 an, ne-au zis acelasi lucru si despre Alexandrescu, asa ca ne-au pus ei o perfuzie dupa ce i-au luat repede o hemograma, urmind sa ne trimita la infectioase Colentina, dar noi am ales fundeni. insa au fost superficiali, zicind ca e o simpla deshidreatare, sa mergem acasa dupa perfuzie, asa ca ne-am suparat, am rugat sa ne intrerupa perfuzia si am ajuns la Fundeni cu 39 si in stare deplorabila, unde chiar si sub tratament au continuat varsaturi, scaune f urite (nu multe, dar extrem de urite) si stare f proasta. asa ca spitalele noastre...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Vai Patri prin cate a-ti trecut! Imi pare nespus de rau! Spitalele noastre, nenorocite si de dr ce sa mai zic...fara cuvinte. Ma bucur, in schimb, ca a-ti dat peste ac dr minunat si care va ajutat sa treceti mai usor ac moment neplacut. Sanatate multa puiutei tale si multi pupici pt ca a fost o curajoasa si intelegatoare! Acum mananca regim? Cum il suporta?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Lavinia-Elena si celorlalte fete care poarta numele Sfintilor C-tin si Elena! Sa fiti sanatoase si iubite!
Patricia, sanatate lui Reb si recupere rapida! Daca mai ai ceva dubii/neclaritati, nu ezita sa ne intrebi si eu daca stiu cu siguranta iti voi raspunde.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

kris oricum ar fi (demisie sau transfer) firma are dreptul sa te mai tina 15 zile. Cred ca poti face transfer, si ca noua firma trebuie sa depuna cerere (sau ceva in genul asta).

Mult succes la noul loc de munca!

Patricia multa sanatate lui Reb!

La multi ani Constantinilor si Elenelor!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona,
Eu as pleca si de maine..sa nu mai indur stress-ul plecarii, dar voi ramane cele 15 zile , sa pregatim pe cei care ii va angaja.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Patricia multa sanatate Rebeccai!
Krisfelicitari pentru schimbare;Mult succes ;

LA MULTI PENTRU ELENE, CONSTANTINI SI CONSTANTINE!!!!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Patricia - sanatate multa, multa Rebecai!
Lavinia - La multi ani! Sa fii fericita alaturi de cei dragi. Si cred ca pace in tara ar trebui sa-ti doresc.
Erica - am vazut pozele cu juniorii. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, nu-mi vine sa cred ca ati ajuns la spital...mititica de ea...si-asa e ea micuta, acum si cu regimul asta...bine ca e spre bine si va recupera, multi pupici de la noi!

Mai fetelor, la Vlad burtica nu e chiar pufoasa...gaze nu are sigur, decat rar de tot cate unul...

La multi ani pt. Constantin si Elena!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ubi, chiar ma gandeam ca nici tu n-ai mai scris demult. Ce mai face Alexandra?

Patricia, multa sanatate Rebecai!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, sanatate multa lui Reb!!

ai mei au fost ok cu plecarea mea, s-au descurcat destul de bine, Codrin n-a parut f afectat de lipsa mea 2 zile insa la intoarcere parca am vazut in ochii lui asa o bucurie mareee.. sau mi s-a parut mie de dorul lui... .
la munte a plouat cam continuu deci nu prea am putut sa ma plimb.. in timpul liber.

Erica, frumushei copiii!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput