Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, mai modifica si la Vlad: 14,5 kg, inaltimea las-o asa, ca ti-am zis ca nu cred ca l-a masurat bine la 2 ani...acum l-am masurat eu si are 95 cm. Mersi. Voi ce mai faceti?

Fetele, am si eu o intrebare: mai are cineva burtica bombata? Eu am un stres cu chestia asta...Stanciu mi-a zis ca are burtica meteorica, gaze nu are, de mancat mananca mult...Vigantol i-am dat cate 3 pic pana acum in aprilie...ma gandesc ca poate nu asimileaza bine vitamina D??? Simona si Lavinia, parca voi ziceati ca Vladut si Natalia aveau burtica asa...cum mai e la ei?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Bubu, sa stii ca si Didi are burtica, dar cred ca e normal, ca am inteles ca nu e musculatura bine dezvoltata deocamdata. oricum nu mai e asa in afar cum era mai demult. In alta ordine de idei, la Sofia am fost singuri dar ne-a fost tare dor de puisor si ne-am intors cu o zi mai devreme. In vara asta nu mai plecam fara el. L-am fi luat si acum dar nu e foarte cuminte in masina. I-am luat scaunel din acela mare de pana la 36kg si nu stiu cum reuseste dar iese de sub centura si se aseaza alaturi. ca sa nu mai spun ca vrea numai in fata la volan la taica-su. Merci pt PM si iti trimit si eu PM cu datele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si Ruxi are burtica usor bombata. Eu nu mi-am pus pb pana cand nu mi-a zis o prietena ca ar putea fi asa pt ca nu i-am dat Vigantol in iarna asta. M-a linistit ca o sa recupereze daca papa bine(sanatos) si nu mai uit de Vigantol in lunile cu "r". Oricum in rest e ok, asa ca n-am de ce sa-mi fac griji.

Kris, bafta! Poate-ti faci timp sa-mi mai trimiti o data filmul.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Patricia, ce faceti?

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

La multi ani! tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Ctin si Elena.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La Multi Ani tuturor Constantinilor si Elena!

Si eu sunt Elena.

Bubu,Natalia are burtica dar eu cred ca e de la mancare,ca e un pic pufoasa.Nu mi-am facut niciodata probleme.Burta meteorica stiam ca e o burtica tare(Natalia nu o are tare) si e de la gaze,inghite mult aer cand bea lapte sau vand mananca.De Vigantol eu nu stiu nimic si nici nu i-am mai dat demuuuult,de la 1 an jumate cred,daca nu cumva mai devreme.Natalia mananca sanatos,rosii in fiecare zi,fructe la fel,inca nu vrea carne,decat rareori peste,imi cere ciorbitza cam zilnic.Aaaaa si Natalia trage parturi muuuulte.

Ieri am facut gratar iarasi,am facut mici de data asta ca imi era o poftaaaa!Au iesit bunicei,dar un pic cam uscati,as fi vrut sa fie mai zemosi,mai fragezi.

La noi iar a inceput razboiul!Sper sa nu tina mult!E o nebunie ce se intampla.Si vroiam sa mergem ieri in excursie chiar in Tripoli,unde au fost lupte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani tuturor celor care se serbeaza azi, Elene si Constantini-!

noi sintem acasa acum, saptamina trecuta a fost bolnava Rebe, a avut enterocolita si am stat in spital de luni pina vineri. acum e bine, dar e acasa pe regim si tratament.

Si rebe are burtica mai bombata. Important e sa nu fie tare si sa sune ca toba (asa a avut-o in spital si nu era bine), dar daca e moale cred ca e ok.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Patricia,imi pare rau ca sunteti bolnavioare!Recuperare rapida!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

celor care poarta numele Sfintilor C-tin si Elena

Patri, multa sanatate Rebecai! Imi pare nespus de rau ca a-ti trecut prin ac grea incercare! La ce spital a-ti fost internate? Dar de la ce a facut-o biata de ea? Insanatosire totala!

Anita, Bubu, VErica, va multumesc de incurajari! Sunt sigura ca va fi bine! Schimbarea va fi mai grea, dar mergem inainte. Aici suntem din 2001, totusi.

O zi buna tuturor!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

V.Erica, poate dupa masa, pe la 17, incercam cu filmuletele! Nu te-am uitat , dar nici tu nu mi-ai dat Buzz.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput