Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)
Raspunsuri - Pagina 25
catiflo spune:
lavinia, poate comportamentul sotului tau tine si de "obiceiurile locului" ? Nici al meu sotz nu se omoara, prefera sa-mi paseze mie problema, acum avem bunicii pt inca 2 saptamini, sa vedem cum ne intram in ritm dupa ce pleaca ei.
am fost la pediatru, ne-a spus ca murmurul la inima e datorat cresterii rapide din perioada asta, e perfect normal si se aude mai tare cind copilul e putin racit. ne-a spus sa ne mai ducem la anul...
va pupicesc
kris spune:
Hristos s-a Inaltat!
Dana, f frumoase fotografii! Unde sunt facute?
Sanatate lui Eric!
Anda , sanatate Irinucai!
O zi minunata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Shobo spune:
Adevarat S-a inaltat, Kris!
Catiflo, ce ma bucur ca e normal cu inimioara!!! Doamne ajuta!
eu plec maine dim pt 2 zile cu firma la Busteni (se intampla odata la 2-3 ani..) si am mari emotii pt ca e prima data cand plec si-l las pe pui cu tati. il va ajuta totusi si soacra (sta vizavi). sper sa nu fie Codrin suparat pe mine la intoarcere. cred ca voi reveni duminica dupa pranz, adica asa incerc. i-am mai zis zilele astea ca mami va pleca 2 zile cu treaba.. sper sa fi inteles. o sa-i mai vb si diseara cand ajung ac.
Simona, tu cum procedai cand plecai cateva zile? eu ii las lui tati si un maieu al meu in care am dormit zilele astea sa i-l puna seara in patutz la cap, poate ii tine de dor (asa am citit ca e bine si mi-a placut ideea).. oricum mi-am propus sa ma linistesc singura ca sa nu-i transmit si lui.
Erica, sanatate lui Eric!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
sirimie spune:
Shobo eu nu am facut nici o pregatire de genul asta. Doar i-am spus lui de mai multe ori ca mami se intoarce, nu stiu daca m-a inteles. Si i-am mai zis ca ii aduc jucarii la intoarcere.
Oricum 2 zile e putin de tot. Petrecere frumoasa!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lbelciug spune:
Erica, multa sanatate lui Eric! Sper ca Ruxi nu e in pericol sa faca si ea laringita. Am vazut si pozele- Doamne, frumoasi copii mai ai! Cand o sa-i vad si eu pe ai mei asa mari? Sa-ti traiasca, mamico!
Shobo, distractie placuta la Busteni si nu-ti face griji pt Codrin. Sigur ii va fi bine cu tati!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2
tomasa spune:
Fetelor, de azi intr-o sapt. fac si eu morfologia fetala, sper sa va pot spune atunci ce astept. In rest, Tudor e foarte bine, a crescut mult si de-abia astept sa stau pe acasa, sa nu mai merg la serv ca sa petrecem mai mult timp impreuna. In concediu vrem sa plecam in iunie, in Bulgaria, la Albena.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20s fix
tomasa spune:
Liviana, cum o sa-l cheme pe baietel? Daca nu e secret, fireste. Ce bine de tine ca mai ai putin si-l vei avea in brate.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20s fix
V. Erica spune:
Fetele, multumesc pt aprecieri.
Kris, Adevarat s-a-naltat! Pozele sunt facute in IOR si la socrii mei in Db (sper ca nu spun prostii si am pus si de la Db).
Liviana, usor va trece timpul dupa ce vei naste, ai sa vezi!
Ce bine de voi fetelor care v-ati stabilit deja locatiile pt concedii! As fi vrut si eu Albena, dar al meu nu vrea in Bg pt ca se
fura masini, si cum e patit...
Parca vad ca ajungem pe litoralul romanesc...
Chiar trebuie sa incep sa caut, as prefera Mangalia (imi place mult) sau undeva mai linistit. Daca aveti idei, sunt binevenite!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Buna fetelor!
N-am mai apucat nici eu sa mai intru! Am lucrat dimineata si la 5-6 cand ajung acasa ies cu Vlad pe-afara. Ieri l-am trimis cu soacra la plimbare si am facut mancare si curatenie. Sunt cheaunica, m-am trezit la 5 dimineata in fiecare zi
Liviana, abia astept sa te vad cu bb in brate! Nastere usoara si mult curaj! Sunt sigura ca Matei va fi incantat de fratior!
Bestutza, f. frumos ai scris!
Shobo, parca tu ma intrebai de Antalya. Stam 7 zile, abia astept sa plecam, ni s-au confirmat rezervarile si am si platit. Vom face o ora jum. cu avionul, la 9 dimineata suntem acolo. Deja mi-e gandul la concediu si nu mai am rabdare!
V.Erica, sanatate la pui! Cum de s-a imbolnavit?
Lavinia, sa stii ca sotul meu se ocupa in egala masura de Vlad. Cand are liber sta de dimineata pana seara cu el, il shimba, ii face baie, ii da sa pape, se duc la plimbare amandoi, se joaca, stie care sunt hainutele de casa, de strada(mai nou stie si Vlad si-l corecteaza ). Saptamana asta daca m-am trezit la 5 dimineata, pe la 9 seara eu ma bag in pat si el se ocupa de baita si-l culca. Asa e firea lui, m-a ajutat intotdeauna, inclusiv la treburile casnice, amandoi lucram acum, amandoi suntem obositi, deci ne impartim responsabilitatile. Adevarul e ca ii si place sa se ocupe de Vlad. Hai ca l-am laudat!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
Buna dimineata!
Se apropie week-endul asa ca mi-am facut si eu un pic de timp sa va citesc cu cateva pagini in urma;
Liviana, sa ai parte de nastere usoara, caci pana intru eu sa mai scriu ceva....sunt mari sanse sa iti tii abii copii in brate; Eu am fost la dr. badiu la un control de specialitate pe 7mai la CMU, dar nu mi-a placut deloc acolo, parca ma sufocam, in spatiul din zona Unirii; Asa ca ne pregatim si noi....ca sa va dau si eu vestea......, deocamdata in stadiul de programare suntem..
Tomasa iti tin pumnii pentru ecografie, ca sa stii cat mai repede;
Patricia? noutati?
In legatura cu concediul, noi am fost de 1Mai la Albena, pacat ca din 5 zile doua au fost friguroase; Iar pentru partea a doua a concediului ne bate gandul de dus in Grecia cu masina la sfarsitul lui august, dar nu stim inca in ce zona (daca aveti informatii despre zone cu locuri de joaca pentru copii va rog sa imi spuneti si mie, please)
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album