Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)
Raspunsuri - Pagina 24
V. Erica spune:
Fetele, azi mi-am citit mailurile restante si am gasit un test interesant pt cine are timp sa-l faca.
Iata testul interesant.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
Erica, de ce e bolnav Eric? Ce-a patit? Sper ca nu e grav. Interesant testul, insa eu il stiam de mai demult. Cand ai timp poate imi spui si mie cum l-ai pregatit pe Eric cand surioara era pe drum. Ce-i drept dif de varsta dintre ei e mai mare si probabil procesul difera un pic... Sanatate copiilor!
Simona, nici o sansa sa-l determin pe M sa vorbeasca cu BB din burtica. Abia vrea sa puna mana pe ea, darmi-te sa-i mai si vorbeasca. Oricum stie ca acolo "locuieste" BB Bogdan si de fiecare data cand vede un BB pe strada, ii spun ca si el si mami vom avea un BB curand.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2
crinuta spune:
Sa va spun ce cred eu despre barbati.
Cand eram dincolo si nu lucram, ma cam suparam ca sotul nu se juca mai mult cu Rayan, ca era vesnic obosit pentru a il scoate la locurile de joaca.
Il vedeam ca e terminat, ca abia asteapta sa doarma, dar totusi o parte din mine il critica pentru asta, chit ca se juca totusi cu el, il mai hranea, iar in situatii critice arata mai multa rabdare decat mine, insa, eu vroiam mai mult.
Acum insa, de cand lucrez, si vad cum ajung eu acasa, abia ma tarasc pe strada, vad problema cu alti ochi.
Noroc cu mama ca il scoate pe Rayan cam de 2 ori pe zi, ca eu n-as mai avea putere pentru asta.
Nu sunt o fire rezistenta, am nevoie de mult somn, si asta o stiu de mult timp.
Cand ma gandesc la sot, care are o munca foarte solicitanta, cu operatii ce dureaza ore in sir ( acum vreo 2 luni aproape a lesinat in timpul operatiei) il inteleg si incerc sa nu il mai judec asa cum o faceam inainte.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
V. Erica spune:
Liviana, Eric are laringita. Nu are infectie, insa a facut 40 temperatura, vinerea trecuta si am ajuns cu el la Urgenta. Nu i s-a mai intamplat de la 2 ani asa ceva... Acum nu mai face tempe, insa are o tuse urata -e sub tratament.
Cu privire la pregatirea lui bb1 pt venirea pe lume a lui bb2, a spus f. bine Bestutza ce e de facut, la fel am procedat si eu... Ai grija sa nu schimbi rutina lui Matei pe cat posibil, sa-l cooptezi si pe el in ingrijirea lui bb mic, sa-l rasfeti la fel de mult ca inainte. Muuuulta rabdare si nervi de otel tb sa ai!
Crinuta, inteleg ce zici tu, dar al meu sotz nu e chiar asa stresat ca al tau, nu opereaza .
Nihil sine Deo!
crinuta spune:
Hehehe Erica, nu e musai sa opereze ca sa fie stresat.
Na, ca m-am trezit eu azi aparatoarea lor.
te pup
Crinuta si Rayan
lavinia345 spune:
Al meu nici macar nu se duce la un job.Ce face,face pt noi,nu are program fix,vine acasa de cate 2-3 ori pe zi...Nu zic ca nu munceste dar nici in halul asta nene,sa nu poata schimba un pampers o data pe saptamana.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by lavinia345
Al meu nici macar nu se duce la un job.Ce face,face pt noi,nu are program fix,vine acasa de cate 2-3 ori pe zi...Nu zic ca nu munceste dar nici in halul asta nene,sa nu poata schimba un pampers o data pe saptamana.
Lav
Natalia
Pai intra si tu mai tare in el. O fi crezand ca astea sunt treburi de femei
Crinuta si Rayan
lavinia345 spune:
Am si iesit prin el de tare ce-am intrat.Mi se pare hopeless deja sa mai insist.Ma lovesc de un bloc,e obosit si gata.
V. Erica spune:
Am pus poze noi in album pt cine vrea sa vada.
Nihil sine Deo!
georges14 spune:
Ma bucur sa o revad pe Cory. Merci pentru urari!
Irina, sanatate multa!
Dana, am facut testul, chiar interesant, a iesit exact cum sunt eu. Am vazut si pozele, sunt niste scumpi copiii, seriosi si zambareti. Iar poza de la cununie m-a dat pe spate, ce frumoasa familie ai...