Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)
Raspunsuri - Pagina 10

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Neata!
Eu saptamana asta am lucrat doar miercuri si voi mai lucra sambata  , asa ca as merge la o plimbare in Cismigiu, dupa-masa, cand ajung acasa.
, asa ca as merge la o plimbare in Cismigiu, dupa-masa, cand ajung acasa.
Daca va hotarati sa-mi spuneti!
Kris, v-am vazut in poze, sa va traiasca finuta! Bia cum e, mai cu chef? 
V.Erica, si pe voi v-am admirat, imi sunt tare dragi copilasii tai, ati fost f. frumosi! Si voua sa va traiasca finii! Buchetelul e tare frumos, cred ca poti sa-l lasi asa sa se usuce. 
Lavinia, tare nasoala faza cu bona...f. bine faci ca renunti la ea. Nici noi poate nu avem totdeauna rabdare sau poate merita o palma la fund, dar macar stii ca i-o dai tu, nu altul!
Catiflo, e super ca te intelege asa bine in engleza, f. tare faza cu "capul" 
Ana Maria, mult succes cu gradi, cam scumpa zic si eu...
Noi vrem sa ne ducem la vara in Grecia, in insula Thassos, am vazut deja un hotel super dragut si vom merge cu masina, abia astept!
Iar la sf. lui mai vrem sa mergem la Dragoslavele o saptamana si nu mai am rabdare...
Despre Vladut: e un scump in fiecare zi, e f. ascultator, vorbeste f. bine, imi spune absolut tot, mai putin ca inca nu-l pronunta pe L si R. Pampersel mai avem la nani, cel putin noaptea face f. mult, e cat o gogoasa dimineata...la pranz am incercat vreo saptamana sa nu-i pun si cred ca doar o data nu a facut, in rest da...deja spalam cearcefuri si haine zilnic si am renuntat. Inca nu se poate controla in somn sau sa abtina, poate la vara incercam iar.
Ii place sa coloreze, sa picteze, se joaca cu tractoare si excavatoare si a descoperit Minimaxul, sunt desene f. dragute acolo. Favorite insa au ramas Veronica si Maria-Mirabela 
Inca nu i-au iesit cele 4 maselute, ultimele...tot ma uit dupa ele...
Oana si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005) Poze cu Vladutz
Poze cu Vladutz

V. Erica spune:
V. Erica spune:
 Crinuta,  .
.  .
.
Bubule,  . Si eu sunt cu gandul la vacanta...
. Si eu sunt cu gandul la vacanta...
Anda, ce face Irina? Ati fost la dr. Chirila pana la urma?
Monalac, nici tu n-ai mai dat nici un semn...
Lavinia, nashpa faza cu bona, dar ma gandesc ca o sa-ti fie greu fara ea.
Eu ii mai iert maica-mi faze d-astea, la cat vine de rar...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

lavinia345 spune:
lavinia345 spune:
 Bubu,asa e,daca e sa fie,o dau eu nu altcineva.
Erica,pana la urma e mama ta,ca iti convine sau nu asta e.Ai pe cine ierta.Dar eu sa trec cu vederea ca bona imi articuleaza copilul nu pot.O platesc sa faca curat in casa si sa se joace cu Natalia.O sa-mi fie greu fara ea,dar nu pot face nici un compromis.Si daca recunostea ca a gresit poate ma mai gandeam(desi nu mai am incredere sa o las singura cu Natalia),dar ei i s-a parut ca e normal.Ba se mai simte si jignita ca m-am enervat.

kris spune:
kris spune:
 Bubu, iti multumesc. Ma bucur pt vestile despre Vladutz, scumpul de el.
Bianca, parca e mai bine, dar de mancat, mananca putin. Astazi sta cu tataie, ca matusa s-a invoit. Nu i-a ajuns luni si marti liber, 
Si eu vreau la intralnire, dar in Cismigiu, mi-ar fi mai usor. Poate ne hotaram mai multe fete. Mi-e peste mana Oborul. Vrem sa ne vedem si noi cu Oana si Seb, 

pupici la toate
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
 rochita rosie

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Fetele, merg si eu in Cismigiu maine-dupa masa, cam pe 5 am putea noi.
Patricia, am facut cartofi noi copti la cuptor, o nebunie. I-am taiat rondele mai groase si i-am pus pe hartie de copt in tava, putin unt pe ei si i-am bagat la cuptor. Cand i-am scos am pus cascaval pe ei, o nebunie!
Poze cu Vladutz

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Oana Cretu, multumesc pt urari. Ne arati si noua poze de la nunta, te rog? Si unele cu Seb recente daca ai.
Fetele, daca va intalniti duminica dupa-amiaza in parc, vin si eu cu sotul si Matei. Sambata nu pot...

PatriciaArdeleanu spune:
PatriciaArdeleanu spune:
 hai ca se anunta multe fete. hai sa stabilim pentru duminica dupa masa in cismigiu (bineinteles daca nu ploua sau sa fie f frig, ca dupa cum e vremea asta...). Oricum, de multa vreme tot am zis sa facem intilnirea asta. Patricia si
 Patricia si  Rebecca (05.02.05)
 Rebecca (05.02.05)

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Hmmm, duminica nu cred ca pot eu  , mergem la nasi.......
, mergem la nasi.......
Poze cu Vladutz

kris spune:
kris spune:
 Vin  sambata, in Cismigiu. Vine si Simona cu Vladutz.
 sambata, in Cismigiu. Vine si Simona cu Vladutz.
Haideti fetelor, mai multe!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
 rochita rosie