parchet laminat - pro si contra
Raspunsuri - Pagina 2
daniella4 spune:
M-am mai lamurit.
Nu stiam ca exista aparatori pt parchet, ca le foloseam demult si nu ajungeam cu linoleumul ferferita...
Si o sa caut un parchet ceva mai scump, ced ca unul de trafic domestic intens e suficient.
lulu_boches spune:
Noi, am pus parchet in urma cu 4 ani.Am luat de trafic intens, 8mm.Se comporta bine.Daca vrei sa iei parchet la oferta de 15 lei, ai grija sa nu fie si sa tina de 15 lei.Pe linga parchet iti trebuie folie(care nu e scumpa si poate ai noroc sa fie inclusa in pret), plinta(care se prinde cu,dibluri sau exista un adeziv), praguri si colturi.spor la treaba
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
codruta_grg spune:
Parerea mea e sa pui si o sapa autonivelanta sub parchet, daca nu e dreapta podeaua. Noi am avut diferente dintr-un colt in celalat al camerei de 5 cm.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
xelanoimis spune:
In 5 ani am avut o singura problema cu laminatul, motanul a varsat castronelul cu apa si seara am gasit pe portiunea baltii, muchia dintre placi putin umflata. Nu e foarte vizibil si nu ma deranjeaza prea tare. Cred ca s-ar fi umflat si daca era parchet din lemn. Eu m-am invatat minte si am mutat vasul :). Parchetul nu e acoperit de nici un covor, intram incaltati fara griji, il curat cu mopul sau laveta umeda si se comporta excelent.
daniella4 spune:
Codruta, noi oamenii normali cum ne putem da seama daca e nevoie de sapa autonivelanta? Se vede ochiometric sau e nevoie de vreo scula gen nivela ?
codruta_grg spune:
La mine s-a vazut ochiometric, inca taaaaare.
asa crestem noi
buli spune:
parchetul din lemn natural e incomparabil mai bun decit cel laminat.
cel laminat se monteaza usor, se intretine usor, dar e artificial, rece si mult mai putin durabil decit cel natural.
noi avem si asa si asa si diferenta e uriasa.
e ca diferenta dintre un tricou de plastic (care se spala usor, se usuca repede si nu trebuie calcat) si un tricou de bumbac (care iti respecta pielea).
buli spune:
ai intrebat, ti-am spus parerea mea. cel din lemn, cu tot cu manopera ajunge cam de 3-4 ori mai scump
noi mai avem de pus intr-o camera si o sa asteptam pina ne putem pune din lemn. in plus daca e cazul de sapa autonivelanta, deja sare bugetul
codruta_grg spune:
Decat sa stai cu linoleu in casa pana ai bani, iti montezi laminat si iti pui de lemn cand poti
asa crestem noi