Solutii naturale contra ingrasarii parului?
Parul meu este foarte gras. Tot a doua zi trebuie sa-l spal, ca altfel devine foarte unsuros si inestetic. Cunoaste cineva vreo solutie? Stiu eu, masti, creme? Nu as vrea sa iau pastile...
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Raspunsuri
darvla spune:
draga mea, exact aceeasi problema o am si eu, sunt disperata pur si simplu, am inceract tot in materie de par gras, nici un rezulktat nu am avut.Sa speram ca ne ajuta fetele de pe DC.
doar marea
Lillian spune:
Din experienta proprie va spun ca totul e hormonal, asa ca nu prea avem ce face. Singura perioada din viata mea, de la asolescenta incoace, cand nu am probleme cu parul (adica se ingrasa mult mai rar) e de prin luna a 2a de sarcina. probabil dupa nastere voi reveni la aspectul initial.
Am observat ca spalat mai rar se ingrasa mai greu. Stai cu el sa zic de miercuri pana duminica o data, de 2 ori, chiar daca stiu ca arata rau... e posibil sa observi si tu schimbare in bine.
Formule magice nu cred ca exista, eu una nu am gasit si crede-ma ca am cautat. oricum, la 2 zile e prea des sa speli un par gras, macar 3 lasa-l.
GGina spune:
Eu m-am obisnuit sa-l spal in fiecare zi,deci nu mai astept sa se ingrase.Eu zic ca si matreata este de vina pentru ingrasarea parului.
Nu inteleg de ce in Romania parul nu se spala in fiecare zi.Exista riscul sa ramii cheala?![]()
silvia_popa spune:
Raluca,
Fa o maioneza din cateva galbenuse cu ulei de masline si vitamina A buvabila la care adaogi cateva picaturi de lamaie si tine-o pe cap cateva ore inainte sa te speli. Fa asta de doua ori pe saptamana timp de 2-3 luni. Ai sa fii incantata de rezultat 
tierry spune:
Incearca si un tonic capilar cu ginseng de la Herbagen. Parca mai usuca firul de par si ii da volum, si nu prea se mai ingrasa.
Ralumat spune:
Va multumesc din suflet! Voi incerca solutiile date! 
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
cait spune:
Asa cum am mai spus intr-un alt subiect eu am folosit Rhassoul un fel de argila din Maroc cu care m-am spalat de cateva ori.Am pus argila asta cu apa si m-am frecat ca si cu un sampon apoi m-am clatit.La inceput parul e putin mai dur dar apoi vreau sa-ti spun k nu mai e asa d egras si acum ma spal de 2 ori pe saptamana.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
tudormiha spune:
Buna Ralumat! Sunt Miha si am cateva solutii pentru parul tau gras, pe mine sa stii ca m-au ajutat mult.Eu pentru par gras folosesc de 2 luni din gama NIVEA samponul special de par gras care contina lamaie.Si dupa ce m-am spalat pe cap imi storc o jumatate de lamaie si la care adaug apa si cu compozitia asta ma clatesc dar nu mai dau cu apa si dupa asta.
Si vei vedea rezultate de l aprima utilizare, sau daca nu te impaci bine cu gama NIVEA incearca de la GARNIER FRUCTIS (cel verde) sampon pentru par gras si acesta este foarte bun.
Problema este sa nu folosesti niciodata balsam, el iti ingrasa cel mai mult parul.Chestia asta nu am inventato eu cat mi-a spus un medic.
te pup si spor la treaba