Topless pe litoral :-)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

mi se pare nesanatos pentru sini si, nu in ultimul rind, consider sinii, ca si organele genitale, o zona intima.Si daca e intima e...intima.

Theiuta

poze cu Nicolas

[/quote]

Exact asta mi-a spus si barbata-miu cu ceva timp in urma, mai la inceputurile noastre...parerea nu si-a schimbat-o,la fel si eu am inteles ca oamenii sunt diferiti, gandesc/simt/percep lucrurile in mod diferit.
Asa ca...el nu intelege cum romancele stau la plaja in sanii goi, eu nu inteleg cum braziliencele ies in oras(club, bar, disco) in jeans si body(sau cum s-or numi chestiile alea sexy transparente, gen Jolidon,cu cupa dantelata, si in rest transparente, decupate, stiti la ce ma refer?)
avem fiecare propriile "neantelegeri" insa atat timp cat nu ne jignim compatriotii, mergem inainte si ne crucim in sinea noastra de ce nu...intelegem!
cred ca tine de cultura, de educatie...nu stiu
eu de mica vedeam femei facand topless(tin minte cand mergeam cu caminul la mare in grup si educatoarea statea la plaja fara sutien)si probabil de asta mi se pare f. firesc

26+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

[eu de mica vedeam femei facand topless(tin minte cand mergeam cu caminul la mare in grup si educatoarea statea la plaja fara sutien)si probabil de asta mi se pare f. firesc

Maaaama Nikole, ce educatoare "liberala", aveai..."Corupere de Minori" scria pe ea...

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cu referire la luminata observatie..."Ajungem ca in America cu hanoracul pe noi!"...iti pot spune ca da, eu una sint aproape imbracata pe plaja iar copiii la fel (pantaloni pina la genunchi si camasa speciala pe git si mineci lungi). Am copiii cu alergii la soare si trebuie sa ii acopar cit se poate de mult.

Efectul negativ al soarelui este cumulativ, orice bronz inseamna ca pielea este agresata deja...pina la urma stiti ce inseamna sa te bronzezi? Inseamna sa iti "arzi" pielea de fapt. Nici un fel bronz nu este sanatos.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

atita timp cit nu se merge pe strada/magazin/birou topless nu vad de ce s-ar merge la plaja topless.
corpul uman nu e scirbos,nu e vorba de puritanism sau subiecte taboo.nu inteleg insa pe cei/cele care accepta toplessul dar numai la persoane desavirsite din punct de vedere fizic.adica daca tot se promoveaza "naturaletea", naturaletea asta vine in tot felul de forme si...greutati. parerea mea proprie si personala e ca in Romania toplessul in mare parte e o forma de teribilism si nu dovada de acceptare a corpului uman,naturalete,open-mindness etc.spun asta fiindca nicaieri nu ma simt asa "self-conscious" in privinta felului in care ma imbrac ca si in Ro.in alte tari prin care am mai umblat nu m-am simtit niciodata atit de cintarita,evaluata etc din punct de vedere fizic, in general corpul e acceptat asa cum e si nu esti judecat daca nu te imbraci conform greutatii si formelor corporale.(sau cel putin asta e perceptia mea)
aa,si nu in ultimul rind,soarele e extrem de periculos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

quote:
Originally posted by speed
parerea mea proprie si personala e ca in Romania toplessul in mare parte e o forma de teribilism si nu dovada de acceptare a corpului uman,naturalete,open-mindness etc. spun asta fiindca nicaieri nu ma simt asa "self-conscious" in privinta felului in care ma imbrac ca si in Ro. in alte tari prin care am mai umblat nu m-am simtit niciodata atit de cintarita,evaluata etc din punct de vedere fizic, in general corpul e acceptat asa cum e si nu esti judecat daca nu te imbraci conform greutatii si formelor corporale.(sau cel putin asta e perceptia mea)

Este exact si parerea mea.
As merge si mai departe sa afirm urmatoarea chestie: faptul ca unele femei - mai multe sau mai putine, in functie de clima - aleg sa-si expuna ce au mai intim in vazul tuturor nu ajuta prea mult "cauzei feminine", sa ma exprima asa. In sensul ca daca deseori barbatii fac remarci putin elogioase la adresa noastra, suntem tratate cu prea putin respect, suntem mai prost platite pentru aceleasi joburi pe care le fac barbatii, nu avem acces la posturi de mare raspundere si influenta in societate, etc., se datoreaza, macar partial, faptului ca ne folosim prea adesea de atributele noastre feminine decat de neuronii cu care ne-a inzestrat natura. Daca am avea mai multa prezenta de spirit si bun simt, am gasi argumente mai rasarite decat acelea de a ne expune sanii sau fundurile oricui, oricum si oriunde.
Parerea mea.

subsemnata

[/url]" target="_blank">The Big Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai sa va spun si eu o poveste .Am plecat de mult din ro si aici cum spune si Mindy nu prea vezi pe nimeni fara sutien la plaja.Nu am nimic impotriva cine vrea face cine nu , nu . Dar ce mi s-a intimplat mie apopos de topless, am avut o verisoara venita in vizita la noi sotia varului sotului meu ,deci o verisoara prin alinata nici eu nici sotul meu nu o stiam prea bine o vazusem la viata noastra de maxim 4 ori.Tipa vine la noi in casa si scoate pozele de la mare unde era topless si zice unde e varu sa ii le arat si lui!!!!!!Am ramas putin cam proasta si am comentat , probabil ca sunt inapoiata , voi cum ati fi rectionat?La mare e la mare dar sa merg cu pozele sa le arat la cineva eu nu stiu daca as fi fost foarte comfortabila. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lemoni

Hai sa va spun si eu o poveste .Am plecat de mult din ro si aici cum spune si Mindy nu prea vezi pe nimeni fara sutien la plaja.Nu am nimic impotriva cine vrea face cine nu , nu . Dar ce mi s-a intimplat mie apopos de topless, am avut o verisoara venita in vizita la noi sotia varului sotului meu ,deci o verisoara prin alinata nici eu nici sotul meu nu o stiam prea bine o vazusem la viata noastra de maxim 4 ori.Tipa vine la noi in casa si scoate pozele de la mare unde era topless si zice unde e varu sa ii le arat si lui!!!!!!Am ramas putin cam proasta si am comentat , probabil ca sunt inapoiata , voi cum ati fi rectionat?La mare e la mare dar sa merg cu pozele sa le arat la cineva eu nu stiu daca as fi fost foarte comfortabila. Ce parere aveti?

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Asta este deja altceva...denota o mare doza de nesimtire...crunta!asa ceva nu se face...cred ca esti o persoana diplomata si evntual cu multa rabdare daca nu ai dat-o pe usa afara.
F URAT din partea ei....

26+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Din punctul de vedere al multor care prefera topless-ul, nu e nici o nesimtire...ce daca vede si varul ceea ce vad 1000 de oameni, nu? Sint multe care merg si fac plaja topless in "familie" (de la catel la purcel)si nu au nici o jena. Mie personal (si nu sint o puritana)nu mi se pare normal...dar asta e alta treaba.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

off topic: nikole vroiam sa-ti zic ca esti tare frumoasa, si burtica pe masura. ai trimis poze la albumul gravidutelor?

b

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pitzinuca

off topic: nikole vroiam sa-ti zic ca esti tare frumoasa, si burtica pe masura. ai trimis poze la albumul gravidutelor?

b

Pizinuca, multumesc frumos
Nu am trimis, chiar nu mi-a dat prin cap...
astept sa mai creasca un pic pepenasul, si apoi poate voi trimite..

26+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput