Topless pe litoral :-)
Raspunsuri - Pagina 7
Guguluff spune:
Cum bine a punctat Anamaria: Nici un fel de bronz nu este sanatos! Stiu ca asa este dar ce te faci ca pielea bronzata este frumoasa. Eu personal am o piele "imperfecta" si numai bronzul ii da o culoare uniforma si ii acopera petele. Mie imi place, cand sunt bronzata sa nu am urme de la costumul de baie, bine asta nu inseamna ca merg la nudisti dar urma de la sutien o inlatur prin inlaturarea sutienului si protectia cu lotiune de plaja cu factor foarte mare pe sani. Pielea este mult mai delicata si trebuie aparata cumva. Oricum, faza cu puritanismul versus exibitionismul e veche asa ca fiecare face ce vrea. Si pe mine ma deranjeaza vreo pustoiaca, care se simte ca in dormitor alaturi de prietenul ei, in vazul tuturor sau o baba afectata de gravitatie care isi expune ruinele pe plaja. Dar ma fac ca nu vad si merg cu privirea mai departe. La 2 Mai sau Vama Veche plaja de nudisti este intrepatrunsa cu cea de costumisti si mai vezi si un nudist amestecat printre ceilalti, si nimeni nu se supara. Cred ca e bine sa fim si mai
sau
ca sa luam viata mai usor, e destul de stresanta si asa.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
XIO spune:
Faza cu aratatul pozelor tine de altceva ;)
Nu stiu cine a bagat (din nou) in aceeasi oala fetel "teribiliste" care fac topless , dar eu pana acum nu m-am perindat cu poze cu mine in sanii goi sa le arat tuturor ;)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
miria_cristina spune:
Eu faceam topless. Dealtfel, pe plaja erau atatea care faceam de oricat de jena mi-ar fi fost la inceput scapam repede de inhibitii.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danangie spune:
Eu nu am facut si voi face niciodata topless. Pentru ca eu CHIAR SUNT PUDICA. Mama ce rusine mi-ar fi!!! Dar nu am nimic impotriva celor care-l fac. Si nici impotriva barbatilor cu slipi. Al meu numai de aia poarta.
Chiar nu m-am gandit niciodata ca slipii poate sa nu placa unor persoane.
Hmmm mi-ati adus aminte de mare!!! Vreau si eu!!!! Abia astept sa ma duc la mare!!!
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
anca74 spune:

Cu regret tre' sa spun ca aici, cel putin, numai homosexualii poarta slipi.
Ce ti-e, dom'le, cu diferentele astea de mentalitate!...
io 
http://tac.families.com/ezb/864408.png
Guguluff spune:
Stiu ca si in State e la fel. Sotul meu dupa ce a stat acolo cativa ani nu vroia sub nici o forma sa poarte la plaja, in Mangalia, slip... Dar am vazut ca au inceput sa se poarte boxerii si la noi, mai nou. Si, un pic on toppic, o fetita crescuta in State si venita aici la piscina, nu vroia sub nici o forma sa isi dea jos partea de sus a costumului, desi nu avea nici o urma de sani, normal. Cred ca este lumea mai pudica in afara, de aia le place in Romanaia barbatilor straini; au cu ce sa-si clateasca ochii pe strada si mai ales pe plaja
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)