Topless pe litoral :-)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by chris80

eu nu sunt de acord cu topless pe plaja comuna, indiferent daca ,peisajul' este frumos sau nu. pe bune daca inteleg de ce trebuie eu sa ii explic copilului meu ca nu e frumos sa se holbeze.poate ca nu vreau sa ii dau lectii de anatomie de la 2-3 ani.
este parerea mea personala, dar cine face topless imi da senzatia de persoana care cerseste atentia. mi se pare penibil.una e sa te expui in toata splendoarea la nudisti si alta e intre oameni cu costumele de baie pe ei.
dar cel mai urat cred ca e sa vezi o mama cu copiii dupa ea, cu vergeturi cat cuprinde si cu sanii atarnand.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Cam multe prejdecati. Acusi spui ca pers. supraponderale nu ar trebui sa mai earga pe plaja ca sunt dezgustatoare.
cand ma duc la plaja ma duc pentru ca vreau sa ma bronzez si sa fac baie , nu ma intereseaza ce fac ceilalti , cati sunt , cine mai e , ce analiza psihologica la minte mi se face. Ma duc pt. a ma simti bine , iar daca altii nu au alta ibdeetnicire decat sa numere vrgeturi sau sa masoare gradul de lasare a sanilor e treaba lor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Si eu am facut topless. Multi ani la rand. Iar dupa ce am nascut, cand m-am dus din nou la plaja, am facut cu sutien. Motivul: alaptam. Si nu stiam daca face bine sau rau, asa ca am ales varianta asta. Anul trecut am facut si cu si fara. Cand treceam de ora 10:30 - 11, imi puneam sutienul, pentru orice eventualitate. Oricum, folosesc crema de protectie, si nu dau mai mult sau mai putin pe sani. Sunt un pic norocoasa: dupa ce am alaptat sanii au revenit (aproape) la forma lor initiala. Eu am avut sani mici, iar dupa nastere s-au micsorat ceva mai mult. Dara ar fi fost mai mari mi-ar fi atarnat si nu cred ca am fi facut topless. Eu oricum ma dadeam cu crema pe sani, chiar daca faceam cu sau fara sutien.
Cat despre ce zice sau ce vede copilul sau sotul, sau daca se uita altii la mine samd, atunci nu ma mai duc la plaja. Nu am facut si nu fac topless sa fiu in centrul atentiei. Nici nu vad daca sunt, pentru ca fac plaja. Copilul nostru este obisnuit cu corpul femeii si m-a intrebat pe mine dece au eu sani si tata nu. I-am explicat si s-a linistit. Nu ne ferim de el, dar nici nu umblam in fundurile goale. De-abia de acum incepem sa nu ne mai imbracam de fata cu el, sau sa facem baie de fata cu el. Iar daca sotul meu vede pe plaja o femeie frumoasa cu sani frumosi mi-o arata ci mie. Si viceversa.

Cat despre americani, am auzit si eu aceleasi povesti. Noi suntem la polul opus: in Bucuresti se face topless oriunde. Am fost la strand anul trecut si era plin. Si in IOR am vazut cateva fete, tot topless.

Oricum, este mult mai sexy si mai apetisant un corp imbracat decat unul gol. E vorba de mister. Deci un costum de baie din 2 bucati sau intreg pune mai multe semne de intrabe decat un slip.

Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:
Originally posted by chris80

eu nu sunt de acord cu topless pe plaja comuna, indiferent daca ,peisajul' este frumos sau nu. pe bune daca inteleg de ce trebuie eu sa ii explic copilului meu ca nu e frumos sa se holbeze.poate ca nu vreau sa ii dau lectii de anatomie de la 2-3 ani.
este parerea mea personala, dar cine face topless imi da senzatia de persoana care cerseste atentia. mi se pare penibil.una e sa te expui in toata splendoarea la nudisti si alta e intre oameni cu costumele de baie pe ei.
dar cel mai urat cred ca e sa vezi o mama cu copiii dupa ea, cu vergeturi cat cuprinde si cu sanii atarnand.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Cam multe prejdecati. Acusi spui ca pers. supraponderale nu ar trebui sa mai earga pe plaja ca sunt dezgustatoare.
cand ma duc la plaja ma duc pentru ca vreau sa ma bronzez si sa fac baie , nu ma intereseaza ce fac ceilalti , cati sunt , cine mai e , ce analiza psihologica la minte mi se face. Ma duc pt. a ma simti bine , iar daca altii nu au alta ibdeetnicire decat sa numere vrgeturi sau sa masoare gradul de lasare a sanilor e treaba lor.

ba te contrazic. faptul ca o persoana are problema cu greutatea nu inseamna ca nu are voie pe plaja. din cate stiu eu exista locuri speciale pt nudisti. nu am auzit insa sa se infiintat si pt supraponderali.

si eu merg pt a ma simti bine, nu pt a ma invarti printre teribilisti. plus ca nu cred ca e bine ca un copil sa stie mai multe decat e cazul pt varsta lui. sau cel putin nu mi se pare normal sa ii defileze diverse prin fata ochilor. atitudinea mea ar fi aceeeasi si daca am discuta despre barbati fara costum de baie.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Chris , sa nu confundam nudismul cu topless-ul.
Ti-am dat exemplul cu supraponderalii pt. ca ai spus ca e scaros sa vezi o femeie cu vergeturi pe sanii lasati.
Eu daca am un corp atletic pot sa spun la fel de bine ca imi e scarba de pers. grase si nu vreau sa vad celulita unde ma uit.
Ideea e ca pe plaja eu nu ma duc pt. a afla parerile tale sau a altot pers. despre corpul , psihicul sau contul meu din banca. Ma duc sa ma bronzez , sa ma simt bine.
Mi se pare absurd sa ma duc eu cu un slip pana in gat si un sutien pana la glezne ca sa nu vada copilul de pe plaja o pereche de sani pe care ii vede si la TV , si la mama si peste tot.
Sunt sani , nu labii
i eu cand eram mica am fost pe plaja cu mama-mea , am mers la mare de la 1 an la 13 , in fiecare vara , am vazut si femei si barbati in slip , in fundul gol , fara sutin sau cu sutien , am intrebat , mi s-a raspuns ca asta e corpul si gata.

Mergi la inceput

Chris , sa nu confundam nudismul cu topless-ul.
Ti-am dat exemplul cu supraponderalii pt. ca ai spus ca e scaros sa vezi o femeie cu vergeturi pe sanii lasati.
Eu daca am un corp atletic pot sa spun la fel de bine ca imi e scarba de pers. grase si nu vreau sa vad celulita unde ma uit.
Ideea e ca pe plaja eu nu ma duc pt. a afla parerile tale sau a altot pers. despre corpul , psihicul sau contul meu din banca. Ma duc sa ma bronzez , sa ma simt bine.
Mi se pare absurd sa ma duc eu cu un slip pana in gat si un sutien pana la glezne ca sa nu vada copilul de pe plaja o pereche de sani pe care ii vede si la TV , si la mama si peste tot.
Sunt sani , nu labii
i eu cand eram mica am fost pe plaja cu mama-mea , am mers la mare de la 1 an la 13 , in fiecare vara , am vazut si femei si barbati in slip , in fundul gol , fara sutin sau cu sutien , am intrebat , mi s-a raspuns ca asta e corpul si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Sunt de acord cu tine XIO. Copii vad sanii mamei de la varste foarte fragede si sunt obisnuiti cu ei. Ei nu percep sanii ca ceva erotic. Nu inca. Sunt femei care fac topless si altele care nu fac. Asta e situatia.
Cris, copilului nu-i defileaza prin fata decat alte perechi de sani, altele decat ale tale. Ca altceva nu i-ar defila decat la nudisti. Acum hai sa ne mai gandim si la faptul ca ei cand sunt mici ii lasam in funduletul gol. Si pot vedea si singuri ca sunt diferiti. Ala este un tir de intrebari la care trebnuie sa facem fata. Dar ei de abia daca vad diferentele astea. Iar daca sunt mai mari ... cred ca stiu deja ce si cum.

Cred ca ne facem prea multe probleme in ceea cei priveste pe cei mici.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si eu am facut topless.Acum nu mai fac pentru ca am trecut de pragul critic(30 de ani) si nu vreau sa ii dau explicatii fiului meu de ce stau cu sanii goi.
In plus anul trecut am fost la mare cu niste prieteni buni si mi-a fost rusine.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

noi facem nudism. mergem in 2 mai la nudisti. andi - baietelul nostru de 4 ani - e obisnuit cu nuditatea oamenilor fie ei supraponderal sau top-modeale, nu ne-am ferit niciodata si nici el nu are frustrari pe tema asta.

inca nu am gasit un pct negativ ptr care sa nu procedam asa.

mai nasol ca plaja de nudisti s-a cam diluat si mai vezi si costume de baie si asta poate fi bulversant.

va pupic pe toate,

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

xio-pai uite ca nu e drept. tu spui ca nu mergi pe plaja ca sa auzi care sunt parerile mele. nici eu nu merg pe plaja ca sa ti le comunic. dar avantajul este al tau, pt ca, in ciuda faptului ca parerile mele sunt strict ale mele,tu topless tot ramai si eu tot te vad. adica 1-0 pt tine.
eu totusi raman la parerea mea, si anume ca cine face chestia asta o face pt a iesi in evidenta.iar excentricitatea are ca sinonim pe teribilism.daca vrei sa ne ascundem dupa vorbe, foarte bine, hai sa nu pomenim de teribilism, sa zicem doar ca asa se simte bine fiecare. ok, dar de ce sa nu te simti bine acolo unde sunt si alte persoane cu aceleasi pareri? de ce sa te simti bine unde sunt cei care, evident, sunt pro costum de baie? chestia asta e combarabila cumva cu fumatorii si nefumatorii. iti place sa vezi pe unul cu tigara in mana in mijlocul salonului unde nu se fumeaza? sau cum se simte cel care nu fumeaza intr-o camera plina de fum?
una peste alta, astea sunt conventiile societatii in acest moment. au fost si timpuri cand umblam toti in costumul lui adam, dar nu se mai practica. cum o dam si cum o intoarcem, tot este vorba despre a iesi in evidenta.
si la o adica, sunt persoane care au spus ca nu fac topless fata de prieteni sau de familie. si atunci de ce fata de mine sau de prietenii mei sau de familia mea? putem extrapola, putem spune ca e o dovada de lipsa de respect fata de ceilalti, dar pana si mie mi se pare cam mult spus. insa este cert un mesaj pt restul, hai sa ma vada lumea ce pot eu sa fac\ce vreau eu sa fac.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Chris , eu fac topless ca sa ma bronzez frumos , nu ca sa ma vada lumea. Nu ma voteaza nimeni , nu castig bani , asa ca nu vad de ce as vrea sa impresionez un necunoscut.
Nu fac topless de fata cu prietenii pt. ca petrecm mult timp impreuna si nu vreau sa stie toti cum imi arata sfarcurile , fundul sau mai stiu eu ce .
Una e sa te vada necunoscutii a caror parere nu te intereseaza si cu care nu vorbesti si alta e sa stai cu sanii in nasul prietenului de familie X.
Cu fumatorii nu e buna comparatia pt. ca eu nu sunt nici un risc pt. tine.
Revin

Mergi la inceput